Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By sofia
Da li neko vozi rolere?
Ja sam se primila jos dok sam kao tinejdzerka gledala Nestasne godine,zbog omiljenog mi lika Boltona.
Sad,znam da je zima ali na Adi jos ima rolerasa...vazno je da nema padavina.Stvar je u tome da sam pocetnik,vozila sam tek par puta...tako da ako je neko od vas medju onih dvadesetak stalnih rolerasa na Adi,dobro bi mi dosao poneki savet i instrukcija a i saputnik da zove hitnu pomoc ako negde sletim sa staze!!!:invalid:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
lako je, believe me:)
samo se opusti, i vozi "za svoj gros".
sigurno nisi jedina pocetnica na Adi:kiss:
Korisnikov avatar
By Mars
Probao, vozio mesec dana.
Shvatio da ne volim kada mi telo pravi onakve pokrete.

(ali volim da gledam!)
Korisnikov avatar
By sofia
volim i ja da gledam,ali mi se nekako cini da je onima koji bace pogled na mene dok rolam prilicno smesno:zvizdi:
dakle.......instruktori rolanja,javite se!:hail:
By жњ
ja sam se smandrljala nikad gore. dobro da sam zivu glavu izvukla. u osmom razredu sam se spustajuci niz kalemegdan morala odluciti izmedju zivota grupe biciklista ili svoga (naravno, nisam znala da kocim). izabrala sam njih (humanista jelte) i zakucala se u stub da ih ne bi sve odreda pobila. prosla sam sa samo slomljenom nogom i pocepanom usnom plus panicnim strahom od rolera iako ne odustajem. svake dve-tri godine kupim novi par sa entuzijazmom da cu opet stati na njih i postati shampion, ali kao nikad ne nadjem vremena.
Korisnikov avatar
By Allkey
Ja volim, ali nemam sredstva, i mrzi me da kupujem kad imam još dojajniji bajs.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ja sam imao neke koje sam rasturio i posle toga ih više nisam kupovao. bolje mi je klizanje. mada, ako znaš da kližeš, trebaće ti pola sata da naučiš da rolaš, a max jedan dan da naučiš da skijaš. sve je to isto.
Korisnikov avatar
By sofia
niti klizam niti skijam.... :misli:
By Paris
Ja sam 'tela da rolam, ali je bajs prevagnuo:goran:
Korisnikov avatar
By malecka
pa najbolje da prvo vezbas na nekom ne tako prometnom mestu kao sto je ada... ;)
a ja nikada vise necu da stanem na rolere jer sam skoro pokidala ligamente, pa mi nije bas preporucljivo.... :(
Korisnikov avatar
By sofia
Originally posted by Unique
niti rolas, ocigledno:lol:
ma rolam ja,proslog vikenda sam izvozala 14 km ali mi se sve nesto cini da negde gresim... :shrug:
:shrug:
Korisnikov avatar
By Deksi
Ponekad na Adi...ali samo kad je leto i kad ide moja drugarica koja ima 3 dobermana...obozavam da me oni vuku...doduse poslednji put sam se skucao za drvo tako...ali je bilo gotivno
Korisnikov avatar
By hiperaktivna
Ja rolam otkako znam za sebe, ponekad ljudi misle da sam se rodila sa rolama na nogama :D Obozavam ih, i volim da radim razne vratolomije s njima, hehe, klizanje je isto tako zanimljivo, pa svi bulje u mene kada god sam na njima,. Nije da se hvalim, samo kazem kako jest.. :)
Rado bih davala svima instrukcije ako zele ali samo na domacem terenu :D
Korisnikov avatar
By shishmish
roleri i klizanje su mi neostvarene zelja... ali ne smem!
doduse, vozala sam rolere nekoliko puta ali nista extremno kako bih volela...
JER NE SMEM!
Korisnikov avatar
By Galadriel
[/quote]
3 dobermana...obozavam da me oni vuku...doduse poslednji put sam se skucao za drvo tako...ali je bilo gotivno
[/quote]

:hail2: :smeh:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by obecata
volim i ja da gledam,ali mi se nekako cini da je onima koji bace pogled na mene dok rolam prilicno smesno:zvizdi:
Ma baš te briga!! Ja idem kad god imam vremena i jako sam trapava jer vozim tek od prošle godine. Padnem, razbijem se, jer obavezno tražim nizbrdice ( volim brzinu ) ustanem i otresem se ko da ništa nije bilo. A iz Nestašnih godina secam se Anite, slatke plavuse samo u tom osnovnoskolskom periodu Drezik je bio frajer na rolerima. Boltona se nesto ne secam:neznam:
Korisnikov avatar
By mrle
Ne vozim cesto od kako sam pre tri godine pao i polomio desni lakat :D Obecata, verujem da su ti nasa svedocenja doprinela da jos vise steknes samopouzdanja :D
Korisnikov avatar
By sofia
ne treba mi samopouzdanje,prirodno sam blesava,tako da:evo lepog vremena za vikend sam na Adi:bye:
:surfer:
:invalid:
Korisnikov avatar
By sofia
Uh...juce sam se posteno razbila:D
Korisnikov avatar
By bljucko
Vozim i super jedino mi kočenje ne ide od ruke pa u travu
Korisnikov avatar
By Mars
Meni na klizaljkama.Kočim uz pomoć ograde.
Ovih dana sam usavršio vratolomni okret da se u tu ogradu zakucam dupetom, ne šakama.
Manje boli :D

:pirat:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Vozim rolere,posebno obozavam da se ludiram i skachem gde stignem:D
Eh da,kochenje mi je uvek problem,deshava se da zaginem
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
Zelite da ublazite taj bolni pad sa rolera?
Necete da se polomite kad izgubite kontrolu nad klizaljkama?
Onda kupite "Marsovo dupe", ekstra ublazivac udara. Osada padajte na guzu, ali ne svoju- vec Marsovu!
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by obecata
Da li neko vozi rolere?
Ja sam se primila jos dok sam kao tinejdzerka gledala Nestasne godine,zbog omiljenog mi lika Boltona.
Sad,znam da je zima ali na Adi jos ima rolerasa...vazno je da nema padavina.Stvar je u tome da sam pocetnik,vozila sam tek par puta...tako da ako je neko od vas medju onih dvadesetak stalnih rolerasa na Adi,dobro bi mi dosao poneki savet i instrukcija a i saputnik da zove hitnu pomoc ako negde sletim sa staze!!! :invalid:
Osh da idemo? Nisam ni ja davno, a bas mi se vozi!
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Uzgred kocenje nije problem ako znas kada da krenes da kocis... A ne ko ja posle 4 godine pauziranja spustam se niz nagib od 65 stepeni... :invalid:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Hoplit
Onda kupite "Marsovo dupe", ekstra ublazivac udara.
Da,da! Na korak od ograde uradim jedan okret od 180 stepeni i amortizujem se na moje lepo dupe!

:pirat:
Korisnikov avatar
By sofia
[/quote]
Osh da idemo? Nisam ni ja davno, a bas mi se vozi!
[/quote]
jeeeeeee!!!
Dogovoreno!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!