Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ogi_ns
Zasto nije popularno kod nas?

U americkim filmovima, malo malo pa se kEglaju...

kad sam bio u nemackoj jedan od obaveznih izlazaka je bio kuglanje, i da znate da je jako zarazno i zabavno, a nema potrebe za predznanjem...

znate li neku DOBRU kuglanu u NS ili BG?
(ona na SPENSU se ne racuna jer su tamo neke male kuglice, bez rupa i to mi nije to...)
Korisnikov avatar
By ok_decko
Ja, nazalost nemam drustvo koje bi htelo na kuglanje. U Pancevu, gde ja zivim, postoje dve kuglane, ali sam u svega par navrata isao sa jednim drugom. Uzasno je zanimljivo!
Korisnikov avatar
By Delete
Nisam na kuglanju bila sigurno mesec dana, ali odem otprilike jednom u 2 meseca, mada se drugarice obicno zale da dobiju upalu misica od kuglanj, tako da mi je vrlo tesko da ih nateram da idu sa mnom, ali u principu idem na kuglanje, jer se uvek dobro provedem u kuglani.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
meni je to oduvek bilo zanimljivo. kao klinac sam visio tu u jednom lokalnom sportskom centru, pošto je ćale svakog vikenda tamo igrao stoni tenis. a sestra i ja nismo izbijali iz kuglane. ali nisam nikada probao. ni ja nemam ekipu za to, a i ne znam neke dobre kuglane. u Ameriki imaš one fensi sa 1000 staza i u najmanjoj selendri, pa ko onda i ne bi išao na kuglanje svaki vikend.
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Originally posted by Delete
Nisam na kuglanju bila sigurno mesec dana, ali odem otprilike jednom u 2 meseca, ... ali u principu idem na kuglanje, jer se uvek dobro provedem u kuglani.
G D E E E ! ? ! ? ?

hocem i ja!!!
:hyper:
Korisnikov avatar
By Mortis
Kuglanje je jedna od retkih zanimacija pri kom ne moras da budes dobar u tome da bi se lepo proveo. Ali u celom bgu znam za samo jednu kuglanu, i to je onaj ocaj na Adi... :smrc:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by ogi_ns
Originally posted by Delete
Nisam na kuglanju bila sigurno mesec dana, ali odem otprilike jednom u 2 meseca, ... ali u principu idem na kuglanje, jer se uvek dobro provedem u kuglani.
G D E E E ! ? ! ? ?

hocem i ja!!!
:hyper:

U BN...imas poziv, kad god budes raspolozen da dodjes, vodim te na kuglanje.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!