Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Evropska fudbalska unija (UEFA) proglasila je sinoc u Monte-Karlu brazilskog napadaca spanskog sampiona Barselone za najboljeg klupskog igraca "starog kontinenta" u prosloj sezoni.
Prethodno, Medjunarodna fudbalska federacija (FIFA) je imenovala Ronaldinja za "fudbalera godine" sveta u 2005.
UEFA je dodelila priznanja jos trojici fudbalera "Barse": Kapiten Karles Pujol je najbolji defanzivni igrac, Deko je najbolji "vezista", a Samuel Eto - najbolji napadac.
Za najboljeg golmana evropskog fudbala proglasen je cuvar mreze londonskog Arsenala Jens Leman , inace nemacki reprezentativac.
Izbor su izvrsili studijska grupa UEFA i treneri 16 klubova koji su prosle sezone igrali u evropskoj Ligi sampiona.

Slika
By pčelica
Sve sve, al' kad mu vidim ono groblje u
ustima, prođu me žmarci.

Btw, kakvo li im je zdravstveno osiguranje u
Brazilu kad i ono svinjče od Ronalda ima
jezivo zubalo???
Korisnikov avatar
By IriS
samo im fali jedan dobar ortodont ;) da im poslaze zubice na vreme... da se yoga bonito nije igrao sa loptom u tim godinama, imao bi lepe zube. ipak mislim da je ovako ispalo bolje... bolje odlican fudbaler sa losim zubima, nego los fudbaler sa dobrim zubima (nikom da ne kazete da sam ovo ja izjavila :maska: )
Korisnikov avatar
By Delete
Ma on je meni nekako bezze, nema covek harizmu kao neki drugi, manje cenjeni, fudbaleri. Ne kazem da igra lose, ali...iako ga svi hvale, meni je i dalje "nista posebno"!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!