Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
29/06/2006 | Izvor: Mondo

Slika

Legendarni košarkaš Crvene zvezde Slobodan Boban Jankovi? preminuo je u sredu uve?e na gr?kom ostrvu Rodosu, u 43. godini.

Roðen je 15. decembra 1963. u Lu?anima. Sa sedam godina preselio se u Beograd, a sa 16 i po debitovao je za prvi tim Crvene zvezde, u kojoj je proveo 12 godina. Nakon jedne sezone u dresu Vojvodine, leta 1992. otišao je u inostranstvo, u atinski Panionios.

Kobnog 29. aprila 1993, na utakmici protiv Panatinaikosa, iznerviran jednom sudijskom odlukom, udario je glavom u konstrukciju koša, povredio ki?mu i ostao doživotno vezan za invalidska kolica. Iza njega je ostao 16-godišnji sin Vladimir.

...........................................................................................

RIP
Korisnikov avatar
By Oziris
Pa kad lupa glavom gde ne treba... Laka mu zemlja...
Korisnikov avatar
By Kupper
Nije bilo bas tako davno ('93) kad je uradio istu glupost kao sto puta pre u Zvezdi i reprezentaciji. Bilo mi ga je jako zao na oprostaju Saleta Djordjevica, covek vise nije licio na sebe. I sad infarkt:(

Ali, komentar - 'zasto da bude sahranjen u Atini a ne u rodnoj grudi' kao tema je vise nego bezobrazna. Sta te bole kurac gde je covek hteo (a davno je izrazio zelju) da bude sahranjen.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by kiss addict

Legendarni košarkaš Crvene zvezde Slobodan Boban Jankovi?
Ali mi kad preteramo pa nemamo mere. Zivce mi kidao dok je bio u Zvezdi, procenat suta mu bio 35 posto per gejm i sad legendarni???? Pokoj mu dusi i sve....ali zna se ko je legendaran.
By Gost
Meni ga je žao kao ?oveka; eto šta
trenutak nepromišljenosti uradi.
(nešto sam u filozofskom mood-u jutros. Ono kao,
razmišljam o svakak'im teškim temama.)
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Retko se pojavljivao u medijima, slucajno sam jesenas zakacio poslednji intervju koji je dao. Pociva u Atini zato sto je prihvatio i grcko drzavljanstvo i zato sto je Grcku smatrao drugom otadzbinom, to je vise puta javno rekao.

Posle nesrece napustila ga je zena, rodbina i prijatelji, uz njega je ostao samo sin. Dali su mu da vodi neku trenersku skolu da bi prekratio vreme. Govorio je o tom razocarenju, borbi protiv usamljenosti i ocajanja. Mislim da je zbog toga legendaran vise nego zbog karijere kosarkasa.

Grci su ga voleli i postovali, sahrana je propracena na svim medijima s velikom ganutoscu. Stotine ljudi su na sahrani skandirale "Boban, Boban".

Gaian echoi elafran. Nek mu je laka zemlja.
Korisnikov avatar
By west end
Na Atinskom groblju Nea smirnea bili su Fanias Hristodulu,Panajotis Fasulas kosarkasi Panionisa...Vence su poslali grcki ministri svi Grcki klubovi....sahranu Bobana Jankovic uz pocasti kakve je i zasluzio oraganizovala je opstina Nea Smirnei na celu sa sadasnjim i bivsim gradonacelnikom..Grci su jos jednom pokazali koliko cene sportske asove ljude pre svega

Da li se neko oseca posramljenim?Ne verujemo da stid postoji kao kategorija u Srba ispracaju na polsednji pocinak kosarkasa koji je pre tragicne povrede bio uzor na terenu,posle nje primer nadljudske borbe i ljubavi prema zivotu prisustvovao bi daleko veci broj ljudi.Ne samo onih koji su se formalno naznacavali Bobanovim prijateljima.

Pitamo se zasto su se neke stvari promenile zasto igraci vise nemaju osecaj prema reprezentaciji zasto smo 11 na olimpisjkim igrama zasto smo doziveli krah na Evropskom prvenstvu?

Zato sto vise nikoga ne postujemo.Pa ni stvari koje su vjek vjekova bile svetinje u nasem narodu.O svetinjama se ucilo u kuci nije bilo sanse da se u porodicnom vaspitanju propustite tako nesto.Sve sto nam se desava ima i uzrok.Neko to od gore vidi sve.

Sada nam vise ni smrt nije sveta nije bilo nikoga iz KS SCG nikoga iz klubova u kojima je igrao,nikoga od saigraca nikoga od nazovi "prijatelja"...Nikome od njih niti sengenska viza niti avionska karta nisu bile problem.Ne nije bilo ni komemoracije,zbog bog zna kakvih vaznih stvari i poslova.

Mozda nije trebalo ni da bude takvih skupova.Bili bi licemerni Bobana su ispratili ljudi koji su ga stvarno voleli i koji cast imaju
(sportski zurnal 3 jul)
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Zato sto vise nikoga ne postujemo.Pa ni stvari koje su vjek vjekova bile svetinje u nasem narodu.
Kao na primer srpski jezik. Ali ti si to, vidimo, prevazisao?
:peca:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!