Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
yoo-hoo!!!

2:0 :)

i to protiv ekipe koja je proglashena za favorita u grupi.... da ne pominjem da igraju kod kucce!
Korisnikov avatar
By bigirl
Pa da... Samo ja nešto nisam bila oduševljena našom igrom. Sve mi je to bilo nekako "šutni, pa gde odleti... da?e bog kod našeg". Basta je nešto mnogo krljao u prazno, jedino mi Jankovi? deluje kao neko ko se trudio i igrao... Da napomenem da sam gledala samo prvo poluvreme... Mada, ne deluje mi kao da se nešto mnogo bitno promenilo u drugom...

Naravno... Pobeda je pobeda!!! :grin:
Korisnikov avatar
By Delete
Bigirl, ne bih se slozila sa tobom, bolji je i poraz, ali, zasluzen poraz, nego nezasluzena pobeda...da se vec jednom nauce pameti, igraju potpuno nepovezano, bez ikakve taktike, ili, pak, teoretski imaju taktiku, ali je u praksi lose primenjuju.
Korisnikov avatar
By KiWi
Gledao sam samo drugu polovinu utakmice .. bilo je napeto ...
Žao mi je što portogužani (volim ovaj izraz) ni pored tako lepih trbušnjaka nisu uspeli da daju ni jedan goli? ... Sre?om, imamo dobrog golmana :)

Što se same igre ti?e, vodili su se stavom ''bolje šutni u aut na njihovom par?etu terena, nego da dodaš protivniku''.
Korisnikov avatar
By bigirl
Imamo predivnog golmana... ?ak i bez zuba! :lol:
Korisnikov avatar
By Kupper
Pitanje za Delete - izvini, el si ti gledala utakmicu? Decaci su je i dobili zbog dobre taktike (protiv favorita + domacina + sudija). Jedina dobitna kombinacija je sinocna igra. Like Francuzi.

A i sto da se nauce pameti? Ta generacija nije samo SP osvojila. Isti su bili prvaci u svojoj kategoriji pre dve godine, prosla generacija druga na EP....

Bas bih voleo neko da mi objasni da je poraz bolji od pobede, makar pobeda bila i iz izmisljenog penala.
By Paris
Pobedi se u zubi ne gleda :trep:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by PH. d
I'm back :mazi:
2 X :B (ali fali mala:()
By Paris
Originally posted by Kupper
Originally posted by PH. d
I'm back :mazi:
2 X :B (ali fali mala:()
Mala uziva u :setnja: samnom ali mozda je ubedim da se vrati ;)
Korisnikov avatar
By Kupper
Tako dakle:durenje: A ovamo joj falim:( Eeeeee.....
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by bigirl
Možeš misliti kako su njihovi treninzi prijatni kada je de?ko ostao bez zuba ... kada sam ga video onako krezubog prvo mi je palo na pamet ''ovaj definitivno ne grebucka zubima po kiti dok puši''.. profi deformacija :)
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Kiwi
''ovaj definitivno ne grebucka zubima po kiti dok puši''.. profi deformacija :)
:lol: :lol:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Kiwi
Originally posted by bigirl
Možeš misliti kako su njihovi treninzi prijatni kada je de?ko ostao bez zuba ... kada sam ga video onako krezubog prvo mi je palo na pamet ''ovaj definitivno ne grebucka zubima po kiti dok puši''.. profi deformacija :)
Hm... Ajd' da ti verujem na re?... A možemo i da ga pozovemo, pre nego što zapali u beli svet, pa da vidim ja te zubi?e na delu u live varijanti... :spin:

:D
Korisnikov avatar
By spliff
yoooo-hooooo!!!
idemo dalje!!!!
:gol:

jednom i nama da se osmehne srecca :teg2:

scg - fra 0:2
por - ger 1:0
Korisnikov avatar
By Paki
Zna?i, kako nas je usralo da odemo dalje!!! :roll: Portugalci su nas poslali u polufinale... (dobili Nema?ku sa 1:0, a SCG izgubila od Francuza 2:0)...

A Aca Stojanovi? je kona?no dokazao svoje ludilo. Od smora do euforije... :psiholog: ... Odoše mi zvu?nici TV-a...! :vudu:
By Paris
Jeeee :cheer: 94 min portugalci daju gol nemcima i mi idemo dalje :cheer:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Paki
A Aca Stojanovi? je kona?no dokazao svoje ludilo. Od smora do euforije... :psiholog: ... Odoše mi zvu?nici TV-a...! :vudu:
aca je odlepiooooooo :eya:
Korisnikov avatar
By zboO
usraloooo nas je extraaaaa....konachnooo...ja taman da prebacim kanal, i tom momentu onaj ludak pochinje da urla u mikrooofon

:klap: :klap:
By жњ
ahahah ne verujem :roflmao:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Aca :love: :love: :love: :love:

WooooooooHooooooooooo!!!! :spin: :spin: :spin: :spin: :spin: :spin:

E sada i da odemo u to finale ... koga dobijamo u polu-finalu?
By Paris
Ja sam promenila kanal i kad sam se vratila mislila sam da ukljucio neki drugi komentator :lol:

Samo nek nas sreca prati i nek drugi igraju za nas, pa mozemo bilo koga dobiti :pinknaocari:
Korisnikov avatar
By bigirl
Nekako... Bezveze... :doh: Sa dve izgubljene idemo dalje... Imali smo sre?e, to stoji, ali opet... Mada, ko zna... Možda se uzmu u pamet, pa po?nu da igraju kako treba...
Korisnikov avatar
By broX
Aca Englez je car, takvog komentatora skoro necemo imati
:hail2:

i sad mi ni krivi ni duzni u polufinalu :misici: :misli:
Korisnikov avatar
By west end
Obicno se kaze da sreca prati hrabre u ovom slucaju sreca je pratila pizde& fukare koje su 90 min statirale na terenu tu izuzimam:branislava ivanovica,milosa krasica,milana stepanova i duska tosica a ovi ostali igraci sa trenerom okukom mogu da se nose u 3 lepe po povratku u zemlju:pilence:--kakvu li ce nam tek bruku prirediti u polufinalu :shok: :shok:
Korisnikov avatar
By Paki
Polufinale u ?etvrtak 1.6.2006 :

Ukrajina - SCG
Francuska - Holandija
By Paris
Samo da nas sreca jos jednom pogleda i :klap: :cheer:
Korisnikov avatar
By Paki
Hehehe, nema više sre?e, samo gol(ovi) vrše posao ... :gol:
By Paris
Pa kako? :( Zar sreca ne prati budale vise ?:lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!