Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
U 13:00h na blagajnama dvorane "Pionir" danas je po?ela prodaja ulaznica za završni turnir Kupa Radivoja Kora?a, koji ?e se igrati od 16. do 19. februara. Cene karata za jedan dan u kome publiku o?ekuje "dupli program" su 300, 500 i 700 dinara a utakmice ?e se igrati u terminima od 17:30h 20:00h, osim finala koje ?e po?eti u 18:00h.
Podsetimo, voljom žreba odlu?eno je da ?e se 16. februara sastati FMP - Mašinac i Hemofarm - Vojvodina, dok ?e dan kasnije koplja ukrstiti Crvena Zvezda - pobednik kvalifikacionog duela izmeðu osvaja?a republi?kih kupova i Partizan - Budu?nost.

Prema sistemu takmi?enja, u slu?aju pobeda "crveno" i "crno-belih" u prvim me?evima u polufinalu najmasovnijeg doma?eg takmi?enja ljubitelje košarke o?ekuje "ve?iti derbi".
Korisnikov avatar
By tinkerbell
a gde su zvezdasi? :nokti:

Zvezda je juce razbila Hemofarm u finalu :D .... 80:65 :yay:

(u jednom trenutku bilo je 44:19) :fuckbed:

Dakle, yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay

:yay: :eya: :dancing: :yay: :eya: :dancing:
Korisnikov avatar
By Kupper
Tu su. Samo ne radujemo se posebno. Ja sam znao sta ce biti. A i ti, garant. Loznja za bzvz:misici:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Košarkaši Crvene zvezde su po peti put u istoriji kluba pobednici nacionalnog Kupa. U finalnom me?u Kupa Radivoja Kora?a 1/2crveno-beli1/2 su pregazili Hemofarm i stigli do prvog trofeja pod trenerskom palicom Dragana Šakote.

Ekipa sa Malog Kalemegdana je dominirala u finalnom me?u, ve? u 8. minutu je imala dvocifrenu prednost, a polovinom druge ?etvrtine pobednik je bio poznat pošto su Gurovi? i drugovi imali višak od 25 poena (44:19).

Slika
a najboljeg igra?a finalnog turnira Kupa Radivoja Kora?a, kao i pre dve godine u Novom Sadu, proglašen je kapiten Crvene zvezde Goran Jeretin. On i Gurovi? su sa po 17 poena bili i najefikasniji u pobedni?kom timu, a odli?an u?inak imao je i Rai?evi? sa 15 poena i 10 skokova. U ekipi Hemofarma bolji od ostalih bili su Rajt sa 20 i Boli? sa 13 poena.

Slika
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Totalna nadmoc...mislim sta reci....:klap:
Korisnikov avatar
By spliff
shta recci? sad idemo na jadransku ligu i super ligu :) :) :) :)

RED STAR FOREVER!!! :crveni: :predaja: :crveni: :predaja: :crveni: :predaja:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!