Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Radomir Anti? trebalo bi da od januara preuzme Real, pišu mediji iz Madrida i Barselone. Predsednik "kraljevskog kluba" Florentino Perez rekao je da je Anti? najbolje rešenje za njegov klub u narednih šest meseci. Ukoliko Srbin stabilizuje klub, uklopi sve zvezde u tim i osvoji titulu ispred Barselone, prvi ?ovek Reala spreman je da mu ponudi i dugoro?ni ugovor.

Radomir Anti? je u razgovoru za Kurir potvrdio da mu prija interesovanje Reala iz Madrida, koji je vodio u dva navrata (1990/1991. i 1991/1992) i da bi bio spreman da zaboravi na na svoju zakletvu kada je posle Selte iz Viga izjavio da nijedan klub ne?e preuzeti na sredini sezone.

- Španski novinari vole da spekulišu. Iskreno, nisam imao direktne kontakte sa ljudima iz Reala, ali su mi moji prijatelji iz kluba preneli da je Perez zainteresovan za mene. Smišljeno je pustio informaciju u novine i sada ?eka moju reakciju - kaže Radomir Anti? i nastavlja:

- Nikada se nisam izuvao pre vode, što zna?i da ne?u da potvrdim ili demantujem bilo šta dok se posao ne završi. Nisam trener koji se nudi preko novina. U Realu jako dobro znaju ko je Radomir Anti?.

Pregovore sa Anti?em trebalo bi da vodi Emilio Butragenjo i, kako Španci pišu, posao bi trebalo da bude završen za vikend.
- Ovde je sada period godišnjih odmora, a Španci kao katolici u subotu i nedelju slave Badnji dan i Boži?. Zbog toga ne verujem da ?e biti kontakata. Ne želim da prejudiciram šta ?e se desiti izmeðu mene i Reala. Sve bi trebalo da bude poznato naredne nedelje.

Slika
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Znaci mogu da se kladim, da ce uspeti da "posrnuli" Real dovede tamo gde objektivno pripada. Moram priznati da sam malo iznenadjen (pozitivno naravno), odlukom Peresa da na mesto menadzera kraljevskog kluba dovede naseg strucnjaka. Znao sam da je dobar, a evo i sada zvanicne potvrde koliko Antic vredi u evro-fudbalu...

Ali bas bih voleo da preuzme "dirigentsku palicu" na Santjago-Bernabeu!
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by ZvezdasBG
Znaci mogu da se kladim, da ce uspeti da "posrnuli" Real dovede tamo gde objektivno pripada.
Antic je pokazao nebrojeno puta, posebno u Atletiku, da moze sve. Ako ima odresene ruke, sve uslove koji su potrebni za neometan rad, mislim da moze. Ako je Miljanic, u zlatno doba Reala, sa njima svajao tri titule za redom, ne znam zasto ne bi Antic. Plus je ovo veliko priznanje za ono sto je u fudbalu uradio.

Svaka cast !
Korisnikov avatar
By zboO
u Atletiku su mu i spomenik podigli...pa zashto ne bi i u realu :spin:

nadam se da ce preuzeti klub, i da ce ga vratiti na pravi put...ovo sto im se deshava je stvarno tuzno....
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Zamislite onda Antica, tamo gde je letos bio Benitez! :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!