Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Po uzoru na najve?e košarkaške klubove u Evropi, ali i ve? razraðene marketinške akcije NBA klubova, Crvena zvezda je na izmaku 2005. spremna da obraduje svoje navija?e i simpatizere izdavanjem zidnog kalendara ?ija je promocija zakazana za danas (12) u galeriji "Ozon" na Andri?evom vencu.

Klub sa Malog Kalemegdana je prvi put krenuo u ovakav vid prezentacije svoje ekipe, koja ove sezone s velikim ambicijama ulazi u borbu na sva ?etiri fronta - u Jadranskoj ligi, ULEB kupu, a kasnije i Kupu Radiovoja Kora?a i u doma?oj Superligi.

Na kalendaru, koji obuhvata period od decembra 2005. godine do februara 2007. godine, bi?e predstavljeno 15 košarkaša ove generacije crveno-belih na ?elu sa kapitenom Goranom Jeretinom i iskusnim reprezentativcem Milanom Gurovi?em. Na svakoj strani jedan igra? ?e predstavljati jedan mesec. U ostvarivanju ovog projekta u?estvovao je i "Blic", pa ?e svi zainteresovani preko našeg lista mo?i da doðu do svog primerka kalendara po ceni od 199 dinara, koji ?e od danas biti prodavan na svim bolje snabdevenim kioscima u našoj zemlji. Tiraž ovog izdanja je preko 10.000 primeraka.

Ekipa "Blica" se još na snimanju košarkaša Crvene zvezde za kalendar u dvorani "Pionir" mogla uveriti da su igra?i crveno-belih uz demonstraciju atraktivnih poteza i zakucavanja ovladali veštinama poziranja, a sve to su uspešno na kvalitetan papir preneli jedan od najboljih fotografa u Srbiji i Crnoj Gori - Nebojša Babi? i njegov studio "Oranž".

Izvor: Blic
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Dakle narode, mislim da nije skupo. Za 200 dindzi dobijate najlepsi kalendar za sledecu godinu! :D
Korisnikov avatar
By Frizerka
Hocu ja. :sniff:
Moj kalendar je iznadjao odavno.Precrtavala sam dane i sad izgleda ko da sam furala iks-oks :domino:
Korisnikov avatar
By IriS
jel ima i stoni kalendar ili samo zidni?
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by ZvezdasBG
Dakle narode, mislim da nije skupo. Za 200 dindzi dobijate najlepsi kalendar za sledecu godinu! :D

Me for fri. OK?
:teg: :evilwait:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Rado Kupp, ali kompletnu stampu radi BLIC, kao i distribuciju. Ako se nesto pojavi kod nas (a sigurno hoce) dobijas. :D
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Daj i meni jedan, al' samo zbog Vuka Radivojevica. :P

:lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by BlueUnion
Daj i meni jedan, al' samo zbog Vuka Radivojevica. :P

:lol:
Tetko jedna! :P :lol: :friends:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
ja imam samo džepne kalendare, ima li u tom formatu? :alexis:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!