Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By BlueUnion
Branko Babic - Sosa je juce podneo ostavku na mesto sefa struke superligasa sa Karaburme. Upravni odbor kluba se slozio sa njegovim zahtevom, tako da je novi sef strucnog staba OFK Beograda Slobodan Krcmarevic, nekada saigrac aktuelnog predsednika FSS.

Ostavku je podneo jer ne moze vise da odgovori obavezama i misli da je postigao maksimum sa ovim igracima. Smrdi tu meni nesto.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Sta? Ne kapiram bas. Zasto ostavka?
Ce vidim preko ortaka sta se desava na Karaburmi.
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Pa ?ovek je od po?etka želeo da samostalno vodi tim. E sad, to su mu u po?etku dozvolili, ali izgleda da im se to više ne sviða. A tako i jeste. Terzi? mu je dao odrešene ruke i to mu više nije po volji. Logi?no rešenje je bilo da Babi? kao da ostavku i to je to. Na njegovo mesto dolazi "Terzi?ev ?ovek". Mogao je da bira izmeðu Kr?marevi?a i Serpaka (duži niz godina u klubu), ali se odlu?io za ovog prvog.

Sada ?e krenuti rasprodaja bodova, a mi smo u tome odavno šampioni naše zemlje. Pokri?e ?e biti kriza u timu posle promene trenera.
Korisnikov avatar
By EYA
e neka je!
tako im i treba kad nece da ga slusaju... sad nek se snadju sami :usamljen:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!