Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Predsednik Real Madrida, Florentino Peres, zabranio je svojim igra?ima da na neprimeren na?in proslavljaju svoje pogotke u dresu "kraljevskog kluba".

Zabrana je došla posle pravog "majmunisanja" u poslednjim utakmicama. Ronaldo je posle pogotka protiv Alavesa legao na leða i izigravao bubašvabu, mlataraju?i rukama i nogama u vazdutu. To je razljutilo predstavnike ovog kluba, pa je predsednik Alavesa posle susreta igra?e Real Madrida nazvao "pajacima".

Ronaldo je prvi pogodak proslavio sam, dok su mu se nakon drugog pogotka pridružiili reprezentativni drugovi Roberto Karlos i Robinjo.

Ronaldo je posle susreta izjavio da je ideju za ovakvu proslavu pogotka dobio od dva prijatelja.

- U pitanju je bila opklada koju su oni prihvatili - ukoliko proslavim gol na ovaj na?in, oni ?e morati da odu samnom na ve?eru obu?eni u žensku ode?u. :roflmao: Ja sam svoj deo opklade ispunio i sad ?ekam da odem sa njima u restoran, rekao je Ronaldo.

Slika
Korisnikov avatar
By spark
ma meni je sve to simpa, samo da ne imitiraju dragutina topica... :smeh:
Korisnikov avatar
By KiWi
Poznato je da je Ronaldo veseljak :) .. a uprava, kao i svaka uprava ...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!