Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Menadžer engleskog fudbalskog kluba ?elsi Žoze Murinjo dobio je ponudu da produži ugovor sa klubom, saopštio je danas njegov menadžer.

'Pregovori napreduju veoma dobro i veoma brzo ?e se završiti. Možda ?e novi ugovor biti potpisan ve? u ?etvrtak', rekao Murinjov menadžer Horhe Mendeš.

Portugalski trener ima ugovor sa ?elsijem do 2007. godine, a ponuðeno mu je da produži saradnju sa klubom još tri godine. Prema novom ugovoru dobio bi 5.2 miliona funti [9.790.000 dolara] po jednoj sezoni, što je za milion funti više nego što sada zaraðuje.

Izvor:RTS

Slika
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Dakle, mislim da ce Chelsea fudbalski "porobiti" celu Evropu! :klap: :D
Korisnikov avatar
By Zemunac
Ko sto je Karleusa izvrsila pohod na Evropu :lol: Hahaha, salim se, Chelsea se vec dokazao kao jedan od najjacih evropskih timova. :D
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by ZeMuNnN
Ko sto je Karleusa izvrsila pohod na Evropu.....
Bravo decko, bravooo:D

Zvezdas, necu da dozvolim da se desi ta propast:mad::P
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Pa CFCu za sada ide... i i dalje su u igri za sve trofeje sem FA Kup. Oh well, niko nije savrsen.

Ali da su od prosecne ekipe iz premijer lige postali odlican tim, bez nekih "galaktickih" imena to stoji. :teg2: :up:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ko sto je Karleusa izvrsila pohod na Evropu :lol: Hahaha, salim se, Chelsea se vec dokazao kao jedan od najjacih evropskih timova. :D
More slusaj ti druze, nemoj da mi zagadjujes folder sa tim polupismenim kurvestijama. :lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Za koji dan, otvoricu fan klub Celzi. Mislim bio bi red da novi prvak Evrope dobije zasluzeno mesto i na ovom forumu. :lol:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by ZvezdasBG
Za koji dan, otvoricu fan klub Celzi. Mislim bio bi red da novi prvak Evrope dobije zasluzeno mesto i na ovom forumu. :lol:
Fan klub od mesec dana pa gasenje. Decko, bice ti lakse kad shvatis da Celzi nece da bude prvak. Mislim, hoce oni ali ne mogu:D
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Kupper
Fan klub od mesec dana pa gasenje. Decko, bice ti lakse kad shvatis da Celzi nece da bude prvak. Mislim, hoce oni ali ne mogu:D
Aj u turu MB piva da hoce? :lol:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Joo, moram da nabavim neku CFC memorabiliju pod hitno. Da se spremam za finale. :opacupa:
Korisnikov avatar
By Zemunac
More slusaj ti druze, nemoj da mi zagadjujes folder sa tim polupismenim kurvestijama. :lol:

Pre ce biti da je doticna polunepismena.... :lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by BlueUnion
Joo, moram da nabavim neku CFC memorabiliju pod hitno. Da se spremam za finale. :opacupa:
Jednog finalistu vec znamo, a drugi? :lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
UEFA ne?e vršiti formalnu istragu povodom navoda koji su se javili u britanskim medijima da je kažnjeni trener ?elsija, Žoze Murinjo, vodio ekipu kontaktiraju?i telefonom sa stru?nim štabom na klupi.

Murinjo je kažnjen suspenzijom sa klupe zbog verbalnih pritisaka na UEFA-u i sudiju Andersa Friska.

Kako javlja BBC, na utakmici ?elsi-Bajern koji su Londonci dobili 4:2, jasno se moglo primetiti kako kondicioni trener, Rui Farina, drži šaku na uvetu i prosleðuje poruke trenerima.

Na konferenciji za novinare posle me?a, Murinjov zamenik, Baltemar Brito, demantovao je bilo kakvu telefonsku ili radio vezu sa kontroverznim sunarodnikom.

"Nismo bili u kontaktu. Pripremili smo se za ovu utakmicu prošle nedelje i poslednji put sam ga video tri sata pre po?etka me?a. Od tada ga nisam video niti pri?ao sa njim. Njegovo prisustvo nam je ina?e veoma bitno i nedostajao nam je", izjavio je Brito.

Murinjo je izabrao da me? prati van stadiona, kako navode britanski mediji, najverovatnije u jednoj obližoj teretani.

Izvor: BBC, B92
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by BlueUnion
Mozda Milan. To bih bas voleo. :trep:
Da i ja prizeljkujem finale sa Milanom. Mada znas, nesto mi "smrdi" da se u finale moze "usunjati" PSV ili Lyon.....
To bi bila tek senzacija...... :D
A i za Celzi manje posla.
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Cuti kada sam u utorak "ojadio" MC u adidasu sam snimio i dres Milana. ;) Mozda zatreba za finale. :bye:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!