Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By BlueUnion
Slika

FK Partizan - FC Dnipro Dnipropetrovsk 2:2

Dva gola u prvom nastupu u crno-belom dresu Obiore Odite nisu bili dovoljni našem predstavniku u Kupu Evropske fudbalske unije da doðe do pobede i sigurnije uðe u odlu?uju?i me?.

Pa ipak, lepo....

Šta vi kažete?
By Paris
Nisam gledala ni live mec ni snimak ali se nadam da cemo imat srece tamo kod njih i da cemo se nekako provuci..mada nezgodni su oni:nesiguran:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Dnipropetrovsk - Golom Miroslava Radovi?a u 87. minutu FK "Partizan" postigao je najve?i uspeh nekog našeg fudbalskog kluba od ukidanja sankcija 1995. godine, ostvarivši plasman u 1/8 finala Kupa evropske fudbalske unije. Pred oko 14500 gledalaca na stadionu "Meteor" crno-beli su držali u dobrom raspoloženju doma?e navija?e sve do 86. minuta kada je Simon Vuk?evi? iz slobodnog udarca pogodio desnu stativu golmana Dniproa. Ve? u slede?em minutom evrogolom mlaðanog Radovi?a "Partizan" je overio vizu za daleki istok ili zapad Evrope, jer ga u narednom kolu o?ekuje bolji iz duela portugalske "Benfike" i ruskog "CSKA". Vredi napomenuti da "centralnjij sporstki klub armii" ima prednost od 2 gola iz prošlonedeljneg susreta u Moskvi.

"Partizan" je nešto više od polovine utakmice igrao sa 10 igra?a, jer je kapiten Saša Ili? isklju?en nakon pljuvanja protivni?kog igra?a.

Slika
Dakle Dnipro - Partizan 0-1

Sve ?estitke crno-belima i njihovoj evropskoj upravi! Samo napred. :up:
By Бреее!!!
Originally posted by BlueUnion
Dnipropetrovsk - Golom Miroslava Radovi?a u 87. minutu FK "Partizan" postigao je najve?i uspeh nekog našeg fudbalskog kluba od ukidanja sankcija 1995. godine, ostvarivši plasman u 1/8 finala Kupa evropske fudbalske unije.
Sve ?estitke crno-belima i njihovoj evropskoj upravi! Samo napred. :up:
Zaista, veliki uspeh !!! :klap:
Bravo nasi !!! :angel:
Idemo dalje, samo napred !!! :gol: :gol: :gol:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Svaka cast grobari :) :gol: :pivce: Veliki uspeh!
Korisnikov avatar
By Kupper
Wow, odusevio sam se. 10 igraca, ne primiti gol....bravo PFC. Sad jos da odj***mo CSKA u sledecoj rundi posto Benfika nema sanse (1-1 je sad).
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by Kupper
Wow, odusevio sam se. 10 igraca, ne primiti gol....bravo PFC. Sad jos da odj***mo CSKA u sledecoj rundi posto Benfika nema sanse (1-1 je sad).
Axa. :tuc: :crveni:

Sada sledi obra?un dva vojna kluba. Ma nema sumnje JNA je zakon, kakva Krasnaja Armija. :pionir:
Korisnikov avatar
By Kupper
Znas mozda ceo kostur? Ko bi mogao da nam 'padne' ako prodjemo CSKA?
By Paris
Jeeeeeeeeee:klap: :klap: :klap:
Naravno odusevljena sam i rezultatom i plasamanom u 1/8 !!! :grouphug: :grouphug: :grouphug:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Bravo crno-beli, samo napred! :cheer: :klap: :boxer: :prst:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Znas mozda ceo kostur? Ko bi mogao da nam 'padne' ako prodjemo CSKA?
Ne, zato što je dirigovanje odraðeno samo za 1/16 i 1/8. Posle ?e ponovo da izvla?e loptice. :trampolina:

Anyhow, ja kona?no poentirao na kladionici, a verujem da su mnogi pukli, jer je u mojoj kladionici glavni tip bio PFC ali iz keca u kec. :happysmoke:

Slika

E da, a jeste videli Rumune? Nema, šta jedan nekada dobar golman napravi od njih. Das ist Walter.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Pa sad...hm pa dobro svaka cast grobari........
Ma bre ima da punete od CSKA!!!!!!!!!:lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Jebote kako je Benfika oslabila.....
Gledao sam tekmu i nisam mogao da verujem da onako smuseno i neorganizovano igra.....
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Sovjetska skola je to. Nema zezanja. :crkla:

Slika

Salu na stranu, evo parova za sledecu fazu takmicenja.

Middlesbrough FC (GBR) - Sporting SCP (POR)
Seville (ESP) - Parma FC (ITA)
Steaua Bucuresti (ROM) - Villareal CF (ESP)
LOSC Lille (FRA) - A.J. Auxerre (FRA)
Olympiacos S.A. (GRE) - Newcastle Utd. FC (GBR)
FK Shaktyor (UKR) - AZ Alkmaar (NDL)
FK Partizan (SCG) - CSKA Moskva (RUS)
Zaragosa R.C.F. (ESP) - ?

Prvi me?evi se igraju 10. marta 2005. godine, a revanši 16. i 17. marta.
Korisnikov avatar
By Kupper
Pa i Partizan je:D Bice 'junak na junaka', lol....
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
I eto, tresla se gora rodio se mish! :lol:
Elem sinoc odigrana tekma kupa UEFA gde je Partizan na svom stadionu igrao sa CSKA nereseno 1:1.
Eeeeee grobari moji "jaki" i ovaj jedan gol dadoste iz penala! :pucaodsmeha:
Salim se naravno, jeste da je gol postignut iz penala ali generalno igrali ste mnogo dobro i organizovanije od Rusa.....
CSKA je delovao kao mneki nizerazredni klub.....doduse na poluvremenu je CSKA vodio pa je ako je neko igrao kladzu doslo 2-x. Sumnjam da je neko pogodio....Mada mi je BlueUnion sumnjiv, nesto se ucutao.... :lol:

E da onaj slepac Nenad Djordjevic, mislim da je samo on kriv 80% za los rezultat grobara! On je prosto nesposobnjakovic koji moze onako da pogresi, posle cijeg dodavanja su Rusi dali gol....
Ono sto mi je posebno bilo zanimljivo, je bila statistika koja je prikazana posle tekme gde se vidi da je Partizan sutirao na gol Rusa cak 26 puta, a Rusi su sutirali samo 4 puta?!
Bez obzira na sve zalosno je da se onakva igra zavrsi samo sa 1:1....I to penalom....jos da njega nije bilo....
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ajde grobari, da se iskupite za ovaj bedni rezultat pa da u Rusiji sredite to i prodjete u cetvrtfinale.....
Mada kad samo pomislim da ce posle eventualne pobede na sva zvona da zvonite kako ste te ovakvi te onakvi.....Ionako ste po prirodi da od misha pravite slona pa ko ce od vaseg hvalisanja posle da zivi.....:lol:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Wow, nego posto vidim da nisi postavio rezultate ostalih tekmicica, 'ajde da prvo to napisem. :spin:

Olympiacos (GRE) - Newcastle FC (GBR) 1:3
FK Shakhtar (UKR) - AZ Alkmaar (NDL) 1:3
Austria F.C. (AUT) - Zaragoza RCF (ESP) 1:1
Steaua Bucuresti (ROM) - Villareal CF (ESP) odlozeno
Middlesbrough FC (GBR) - Sporting Lisboa CF (POR) 2:3
FC Lille - FC Auxerre (domaci derbi LOL) 0:1
FC Sevilla - AC Parma 0:0

Dosta neresenih tekmi, hm sto nam obecava bespostedne borbe u revansu. :klap:

Sto se tice "grobara", onog Vukcevica treba obesiti za j.j. ! :bic: Koja somina od 10,5 miliona evra! Pa svaku akciju je on hteo narcisoidno da odradi do kraja, i naravno da se svaki put zeznuo, narocito u finisu kada je PFC pritisnuo Ruse posle izjednacenja.

Slika

No, milo mi je cuti da se slazes kako su igrali bas OK. :) Sada cu malo da offtopicujem. :P Juce nisam stigao da pisem, jer sam se zablentavio u Sid Meier's Colononization, strava stvar iz 1994. :up: tek dok sam se okrenuo 22:30 i onda uleteo na chat, tamo me saleteli, pa onda i MSN i uzas. ;) Forum nisam stigao ni da otvorim. :sleep:

Anyhow, imaju OK rezultat i ovo je napredak, jer do sada su uvek od ruskih timova gubili.
By Paris
Originally posted by ZvezdasBG
Ajde grobari, da se iskupite za ovaj bedni rezultat pa da u Rusiji sredite to i prodjete u cetvrtfinale.....
Mada kad samo pomislim da ce posle eventualne pobede na sva zvona da zvonite kako ste te ovakvi te onakvi.....Ionako ste po prirodi da od misha pravite slona pa ko ce od vaseg hvalisanja posle da zivi..... :lol:
hvala na lepim zeljama :kiss: procicemo mi te Ruse...a onda kao sto rece....na sva zvona... :D :eevil: :B
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by ParisH.
Mada kad samo pomislim da ce posle eventualne pobede na sva zvona da zvonite kako ste te ovakvi te onakvi.....Ionako ste po prirodi da od misha pravite slona pa ko ce od vaseg hvalisanja posle da zivi..... :lol:
hvala na lepim zeljama :kiss: procicemo mi te Ruse...a onda kao sto rece....na sva zvona... :D :eevil: :B
Vala prave ste :tetka: :lol:
Korisnikov avatar
By Kupper
Nesto imam utisak da ce PFC da uspe....posle onog penala sam siguran.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Polako Kupperu, ipak ne igra se na JNA.....:lol:
Korisnikov avatar
By Kupper
Bas zato:teg:
Ma, imao sam nocas 'tananana' (Zona sumraka)
By Paris
Polako Kupperu, ipak ne igra se na JNA..... :lol:
mi bolje igramo u gostima!!!:trep:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
mi bolje igramo u gostima!!! :trep:
Jeste! I nadam se da ide PFC dalje. To je dobro i za njegov licni koeficijent kod UEFA-e ali i koeficijent celog Saveza kada su klupska takmicenja u pitanju. :diplomac:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Jel vam to Vermezovic utuvio u glavu?:lol:
By Paris
Jel vam to Vermezovic utuvio u glavu? :lol:
ne nego uvek jurimo negativan rezlutata pa moramo da damo maximum:D :teg: :teg2:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ako, ako zdravo je to.....mozda ga i stignete...:lol:
Korisnikov avatar
By Iroqway
Fudbaleri Partizana u sredu pre podne kre?u ponovo na istok, ovoga puta u Krasnodar, na revanš utakmicu osmine finala Kupa UEFA.

Kao i prilikom puta u Ukrajinu, "crno-beli" su još pre polaska iz Beograda "po?aš?eni" ?uvenim ruskim gostoprimstvom, zbog kojeg ?etrdesetak ljubitelja fudbala ne?e mo?i da otputuje u Rusiju.

Revanš susret osmine finala Kupa UEFA izmeðu CSKA i Partizana (rezultat prve utakmice 1:1), igra se u ?etvrtak od 17.00h. Pravdu ?e deliti iskusni Italijan Ðanluka Paparesta, sa svojim pomo?nicima, dok ?e posmatra? UEFA biti ?uveni bivši Francuski sudija Mišel Votro, u svoje vreme jedan od najboljih delilaca pravde na svetu
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!