Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

I naravno za sve sto se dogodilo u Zagrebu krivi su - Srbi!

Prema navodima hrvatskih medija neko od novinara iz Srbije je odmah po ulasku u dvoranu pokazao tri prsta doma?oj publici, koja je do tog trenutka bila civilizirana i dostojanstveno navijala. E pa isprovocirani simbolom zla pod kojim su njihovi drugovi ginuli u Vukovaru, navija?i su odlu?ili da se obra?unaju sa novinarima iz Srbije... Epilog tog crnog 13. marta u Zagrebu je poznat.

I trener doma?ih rukometaša Lino ?ervar je ocenio da je u zagreba?koj "Ledenoj dvorani" bilo daleko bezbednije za goste nego u "Pioniru" u kome su ?ak i stolice letele i gde je objektivno sudija trebao da prekine utakmicu. Ili komentar "redarstvenika" prilikom sprovoda novinara nazad u hotel:"Šta god se dogodi u Beogradu, bi?e ništa naspram onoga, što ?e da se dogodi u Zagrebu".

A šta tek re?i za pristrasnog delegata iz prema Srbima više nego "prijateljske i bratske" Slovenije? On je javno zapretio Partizanu da ?e biti kažnjen sa više stotina hiljada evra (ili eura za Crnogorce i Hrvate) i eliminacijom iz EHF takmi?enja u naredne 2 sezone, ako ne pristanu da odigraju utakmicu?!?!?!?!?!?!?

Na kraju ispostavi?e se da ?e kaznu za sve što se tamo dogodilo platiti RK "Partizan".
Korisnikov avatar
By Stripi
To nije istina.
Istina možda jest da su ovi provcirali sa tri prsta, no ne vjerujem baš da su iz svakog kafi?a najednom izašle organizirane grupe navija?a. Bullshit, malo ja?i.
I osim toga, kome su to suci vrhovnog suda pokazivali tri prsta u Novom Zagrebu da su ih gaðali.
Velim ja, teško je samom sebi priznati vlastitu grešku.
Sad vidite kako to izgleda :yes:
P.S. Mislim da bi Zagreb trebalo kazniti zbog loše organizacije.
U principu, nemam što misliti, treba se za svako divljanje navija?a kažnjavati klubove e kako bi ovi napali politi?are da donesu efikasnije zakone.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by BlueUnion
I naravno za sve sto se dogodilo u Zagrebu krivi su - Srbi!

Prema navodima hrvatskih medija neko od novinara iz Srbije je odmah po ulasku u dvoranu pokazao tri prsta doma?oj publici, koja je do tog trenutka bila civilizirana i dostojanstveno navijala. E pa isprovocirani simbolom zla pod kojim su njihovi drugovi ginuli u Vukovaru, navija?i su odlu?ili da se obra?unaju sa novinarima iz Srbije... Epilog tog crnog 13. marta u Zagrebu je poznat.

I trener doma?ih rukometaša Lino ?ervar je ocenio da je u zagreba?koj "Ledenoj dvorani" bilo daleko bezbednije za goste nego u "Pioniru" u kome su ?ak i stolice letele i gde je objektivno sudija trebao da prekine utakmicu. Ili komentar "redarstvenika" prilikom sprovoda novinara nazad u hotel:"Šta god se dogodi u Beogradu, bi?e ništa naspram onoga, što ?e da se dogodi u Zagrebu".

A šta tek re?i za pristrasnog delegata iz prema Srbima više nego "prijateljske i bratske" Slovenije? On je javno zapretio Partizanu da ?e biti kažnjen sa više stotina hiljada evra (ili eura za Crnogorce i Hrvate) i eliminacijom iz EHF takmi?enja u naredne 2 sezone, ako ne pristanu da odigraju utakmicu?!?!?!?!?!?!?

Na kraju ispostavi?e se da ?e kaznu za sve što se tamo dogodilo platiti RK "Partizan".
Slovencu bih izlomio prodanu kapitalistichku pichku.

Za ostalo smo i mi krivi koliko i oni.
I zashto 3000 tema o tome?
Jeste strashno, jeste uzas, ali i kod nas je bilo svasta i sta se ocekivalo? najbolje da se nije znalo sve to unapred... najvaznije je da ispadnemo zrtve... bem ti te novinare koji nisu skuzili sta se sprema...
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Stripi

Sad vidite kako to izgleda :yes:
Videli smo kako to izgleda. Zahvaljujemo. Evropski sampionat u basketu je pred nama. Imamo taman dovoljno vremena da pripremimo "Koreografiju" da zasenimo vasu iz Zagreba.
Dobrodosli....Jedva cekam....
Korisnikov avatar
By Iroqway
Originally posted by 2Q2Bstr8
?injenica da ?itaš neki Kurir govori dovoljno za sebe. a tek komentar za NVO... :roflmao:

u svakom slu?aju, ti navija?i su životinje koje treba pobiti onako redom, nebitno u kom gradu navijaju.
a danas su stigle i zvani?ne osude iz Zagreba i Rvacke...
nije sve baš black&white, zar ne?

:roll:
:transprst: :dvaprsta:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by Iroqway
:transprst: :dvaprsta:
To brate! ;)
By Бреее!!!
Sve je jasno od pocetka ... Pitanje je samo kada ce ko hteti, i da li ce zeleti, da prizna ... ! :D

Sadasnji Stripijev post je na njegovom nivou !!! :klap: :love: :friends:

Nadajmo se, i cinimo sto je u nasoj moci, da takvih divljanja bude sto je moguce manje !!! :yes:

Jos jednom svaka cast i veklika hvala mladoj ekipi Partizana koja je istrpela sve provokacije, sva divljanja domacina i ... umalo pobedila iskusniju i renomiraniju ekipu Zagreba ! : :)

Hvala momci za sportsko srce i sportsko ponasanje ! :hvala:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Policija je najavila prekrsajnu prijavu protiv predsednika kluba a identifikovala napadace na novinare TV Banat.

Mislim da se ide u dobrom pravcu :vulkanac:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Breee!!!

Sadasnji Stripijev post je na njegovom nivou !!! :klap: :love: :friends:
Kao i svi ostali.
Ti, kao i obi?no izaberi onaj koji ti najviše odgovara.
To se zove površnost :yes:
By Бреее!!!
... To se zove površnost :yes:
Cija !?! :puzzle:

Korisnikov avatar
By unic0rn
Well, beshe malopre emisija o tome gde su gostovali nashi novinari koji su bili tamo i ako je istina ono shto su isprichali, i ako je istina ono sto su chitali da je hrvatska shtampa napisala da je prebijeni novinar njihov kod nas, bio skroz pijan i da je psovao sve srpsko da je umirovljeni novinar a sada navijach i da je proshao sa par ogrebotina - da mi lepo jedni drugima uvedemo vize koje kostaju 500 evra i da zavrshimo prichu.

Ochigledno se necemo smiriti ni mi a ni oni ukoliko svoju nezavisnost ne budemo drzali samo za sebe bar sleceih 500 godina.

Zajebi ti sve to, ovo je sramota za obe zemlje.
Ja da sam u toj evropi ne da nas ne bih pustio nego ne bi potrosio milisekunda da pocnem da razmisljam o primanju.
By Бреее!!!
super, em im das 500 evra, em te dobro izlemaju !!! ;) :tornado: :alikako: :rotflmao: :teg2: :bic: :tuc: :piski: :shamar: :die: :spank: :sekirica: :oklagija:

i ko bolje bije, imace prestiz u s/m i seoskom turizmu !!! :tos: :cobanica:

Korisnikov avatar
By unic0rn
ma 500 evra da ne bi posecivali jedni druge sledecih nekoliko generacija dok ne raskrstvimo sa svim sto se desilo.

mene je iskreno sramota da umesto da idem u hr na more idem u grcku ili bugarsku.. no dobro...
By Бреее!!!
najbolje ti je da ides na ibizu u spaniji ili na mikmonos u grackoj !!! ;) :kiss: :friends:

lokrum odavno nije ono sto je ranije bio, a ni rovinj ... kazu da je sada cak i ada bojana kod ulcinja bolja od od ovih nekada u trendu gey letovalista ex-yu ... :sluske:

a, sto se tice globe da se opametimo ... e, kad bi moglo i za 100 puta vise po glavi stanovnika, bilo bi cool... ali se plasim da nam vozovi mnogo brze prolaze, nego sto i jedni i drugi zelimo da putujemo u evropu ! :( :mad:

nisam gledao emisiju, ali verujem da je tako bilo ... i jasno je ko je "gostoljubiviji" :sekirica:

potpuno razumem tvoju rezignaciju, ali sta da radimo ... balkanci i jedni i drugi !!! :P

Korisnikov avatar
By Mahnitu
Hah! Ne bi isao u Hrvatsku ni da oni meni plate ! Al bi ugostio Stripija i 2kune :) :friends: Ostavicu bocu sljivovice za drage mi goste :right:
By Бреее!!!
Originally posted by Mahnitu
Hah! Ne bi isao u Hrvatsku ni da oni meni plate ! Al bi ugostio Stripija i 2kune :) :friends: Ostavicu bocu sljivovice za drage mi goste :right:
i crnog vina za bevandu !!! ;) :opacupa: :friends:

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Gledao sam emisiju koju je pomenuo unic0rn. Klopka na BK. U svakom slucaju verujem sve od reci do reci....
Sto se mene tice, zavrsili su karijeru! Ono sto bi bilo najpametnije od nasih klubova, je prvo da se napusti Jadranska liga, to nam ionako ne treba, a takodje treba suspendovati bilo koju vrstu prijateljskih tekmi u bilo kom sportu.
Ali ok boze moj igrace se Partizan-Cibona. Prema nekim najavama do kojih sam uspeo doci, iz izvora bliskih grobarima, ako se ijedan navijac iz Hrvatske pojavi, nece ga spasiti ni hiljadu specijalaca....
Korisnikov avatar
By Stripi
... To se zove površnost :yes:
Cija !?! :puzzle:

Stvarno nemam pojma
:puzzle:

Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by unic0rn
- da mi lepo jedni drugima uvedemo vize koje kostaju 500 evra i da zavrshimo prichu.
I tako ujebemo one male, poštene ljude, koje takvo što ne zanima, ngo idu u obi?an besuch. Ne bi bilo fer.
Trebaju samo bolji zakoni i da se isti poštivaju. Izgrednike treba pošteno kazniti i još da imaju zabranu ulasak na stadione bilo gdje u Europi. Tako je to barem u civiliziranim zemljama.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by ZvezdasBG
Gledao sam emisiju koju je pomenuo unic0rn. Klopka na BK. U svakom slucaju verujem sve od reci do reci....
Sto se mene tice, zavrsili su karijeru! Ono sto bi bilo najpametnije od nasih klubova, je prvo da se napusti Jadranska liga, to nam ionako ne treba, a takodje treba suspendovati bilo koju vrstu prijateljskih tekmi u bilo kom sportu.
Ali ok boze moj igrace se Partizan-Cibona. Prema nekim najavama do kojih sam uspeo doci, iz izvora bliskih grobarima, ako se ijedan navijac iz Hrvatske pojavi, nece ga spasiti ni hiljadu specijalaca....
Ja se slazem s onom ribom is SICG parlamenta, oni treba da dodju ovde i da i posle ovoga ne da ne bude nijednog incidenta nego NISHTA i da riknu od zavisti...
Ovako mozemo da se prebijamo do preksutra i dobili smo shta?
Josh jedan rat izmedju srba i hrvata?
:cigareta:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ja se slazem s onom ribom is SICG parlamenta, oni treba da dodju ovde i da i posle ovoga ne da ne bude nijednog incidenta nego NISHTA i da riknu od zavisti...
Da ok je to, sto ti kazes, ali za jednu tako izfrustriranu drzavu, koja na sve sto je srpsko reaguje onako....
Mislim da je ipak bolje po njih da ne dodju bar sad za vikend....
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Svaka cast mali. Ja bi ih docekao lebom, solju i sljivovicom, da pokazemo kako smo dobri domacini. I Cibonu i ostale i kosarkase za EP. Bolji ujeb ne bi mogli da im pruzimo. :redaljka:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
kako god hoce ... bice dobro docekani !!! :lol:

:up: :lol:
By Бреее!!!
Ministar sporta u nedelju sa navijaccima Partizan

Ministar prosvete i sporta Srbije Slobodan Vuksanovich najavio je da che zajedno sa navijacima Partizana na njihovoj tribini, navijati na kossarkasskoj utakmici protiv zagrebaccke Cibone u nedelju u Beogradu, prenose beogradski mediji.

Vuksanovich je to obechao navijaccima Partizana sa kojima je imao razgovor.

Televizija SOS Kanal prenosi da su navijacci Partizana (Grobari) rekli
da che navijati za svoj klub i Srbiju, ali i da che prekinuti mecc,
ako se u dvorani "Pionir" pojavi makar jedan navijacc Cibone.

Sastanak sa Vuksanovichem je imao i predsednik Kossarkasskog kluba
Partizan Jovica Pavlovich.

Ranije je odrzzan sastanak ccelnika Partizana i policije posle
kojeg je saopssteno da che u nedelju biti sprovede rigorozne mere,
kako bi se spreccili bilo kakvi incidenti.

Na sastanku je odlucceno da u prodaju bude pussteno samo 3.500 karata
(polovina kapaciteta dvorane "Pionir"), uz obrazlozzenje da se to
ccini zbog bezbednosnih razloga.

"Neche biti dozvoljen nikakav organizovani dolazak navijacca u
dvoranu, a svaki pokussaj politizacije utakmice u dvorani biche
spreccen", saopssteno je iz Partizana.

Ulazi dvorane "Pionir" bice otvoreni od 15 ccasova, dva sata pre
utakmice.

Pretres na svim ulazima biche detaljan i rigorozan i biche oduzimani
svi tvrdi predmeti, upaljacci, metalni novac, kao i sve ssto bi moglo
da ugrozi bezbednost aktera, novinara i gledalaca.

"Sav oduzeti metalni novac biche skupljan u posebne kutije na ulazima
i biche uplachen u dobrotvorne svrhe", navodi se u saopsstenju.

Partizan je saopsstio i da che od nedelje (kada se igra utakmica) od
12 sati svi parking prostori oko dvorane "Pionir" biti zatvoreni i
isprazznjeni, a na gledaoce je apelovano da do dvorane dolaze javnim
gradskim prevozom.

Odluke kossarkasskog kluba Partizana usledile su posle nedeljnih
nereda navijacca u Zagrebu uocci rukometne utakmice izmedju Zagreba i
Partizana, u kojima je povredjeno nekoliko novinara iz Srbije i sudija
Vrhovnog suda Srbije. (Beta)
:up:
Korisnikov avatar
By Stripi
Na tuðim se greškama u?i?
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Ako imamo 2 grama mozga.......
Korisnikov avatar
By Stripi
miligrama kolega, miligrama...
Korisnikov avatar
By SouthSide
Ja bih najradije da i Srbiju i Hrvatsku i Bosnu kolonizuju marsovci, da donesu ogromne masine za ves i unutra ubace sve ljude i puste centrifugu na najjace :ves: :ves: :ves: dok ne dobiju svi totalnu amneziju i onda poceti sve od pocetka posto je na zap.Balkanu izgleda po sredi jedna greska u evoluciji...uvesti svahili kao zvanicni jezik i proglasiti celu teritoriju za prirodni rezervat divljih svinja :alexis:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ih jebo tekmu bez protivnickih navijaca....
Ak se pojave, a znam da hoce, bice veselo......
Ko jos veruje u mirnu atmosferu...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!