Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Ko je kriv za nas fubdal? Iliti tema o "strucnjacima"

Miljanic Miljan
4
100%
Stojkovic Dragan
Nema glasova
0%
Dzajic Dragan
Nema glasova
0%
Bulatovic Branko
Nema glasova
0%
neko treci
Nema glasova
0%
By Paris
Miljan Miljanic:sw:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Glasao sam za Miljanica, mada po meni skoro podjednaku odgovornost snosi i pokojni Branko Bulatovic....
Korisnikov avatar
By Kupper
Nema opcija svi ? Moram za Miljanica.
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by Kupper
Nema opcija svi ? Moram za Miljanica.
Pa iz njega su nastali svi ostali. :freddy:
Korisnikov avatar
By Iroqway
Prvo brate ne moze da se optuzi samo jedan covek da je kriv za stanje u nasem fudbalu mada su dosta doprineli svi ovi koje si nabrojao a posebno Miljan Miljanic.
Hebi ga sada je u sportu mnogo veca lova nego pre recimo 15 godina i to je postao vise biznis nego sport.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Naravno da je u pitanju mnogo veca lova. Niko i ne trazi da nasi klubovi budu kao engleski, ali brate i ova trenutna situacija nas vise priblizava Albaniji ili Makedoniji, nego fudbalskoj Evropi....
Toliki igraci su prodati i otisli iz zemlje, a kintu niko video nije?
Sta je uradjeno, npr prodajom Dekija Stankovica ili Mateje Kezmana?
Nista!!!
Secam se izjave Nenada Bjekovica kad je Kezman otisao u PSV, da ce od tog novca biti sredjen stadion u Humskoj. I sta se desilo?
Ni ograda nije ofarbana! Slicno je i sa Marakanom.
Da se ne lazemo Dzajic, Bjekovic, Zecevic i slicni....Nema tu ni F od fudbala i borbe za popravljanje stanja u istom. Oni su za mene klasicne lopuze, koje su stekle nenormalno bogatsvo i koje u ovoj zemlji niko ne kontrolise! Sta mislis zasto je Branko Bulatovic poginuo?
Korisnikov avatar
By Iroqway
[url=http://]/http://www.partizan.co.yu/fotoalbum/2005/02_feb/7592.jpg[/url]
"Tim koji pobeðuje ne valja menjati! Voðeni tom logikom, delegati na Skupštini Fudbalskog kluba Partizan se reizabrali Ivana ?urkovi?a na mesto Predsednika kluba, odnosno predsednika Skupštine i Upravnog odbora, Žarka Ze?evi?a na poziciju generalnog sekretara kluba i Nenada Bjekovi?a, na mesto sportskog direktora, koje su njih trojica i do ju?e sa velikim uspehom i u više mandata obavljali.

Na izbornoj Skupštini izabrana su i druga rukovode?a tela.

Radno predsedništvo ?e pored predsednika Ivana ?urkovi?a (predsednik Skupštine i Upravnog odbora) biti i kapiten Saša Ili?, generalni sekretar Žarko Ze?evi? i Miroslav ?urguz.

Verifikacionu komisiju ?ini?e: Miloš Markovi?, Milka Ze?evi? i direktor omladinske škole Nedeljko Kosti?, dok ?e ?lanovi Nadzornog dobora biti: predsednik Mom?ilo Jani?i?, Ratko Petrovi?, Zoran Ðorðevi?, Slobodan Muti? i Dušan Trbojevi?.

Za doživotnog po?asnog ?lana Partizana proglašen je Vlastimir Vatika Golubi?i?.

Upravni odbor broja?e 12 ?lanova, i to: Miroslav ?urguz, Ratomir Babi?, Mi?a Cerovi?, Slavko Drlja?a, Svetolik Kostadinovi?, Predrag Manojlovi?, Slobodan Novakovi?, Rade Šoški?, Svetozar Marjanovi?, Mirko Vu?urovi?, Miloš Markovi? i Milanko Vlaki?.

Potpredsednici ?e kao i dosad biti Kostadinovi?, Babi? i Vu?urovi?, a novo ime na ovoj funkciji je Slobodan Novakovi?."

Sve fukara do fukare kada se jednom docepa fotelje ne pusta je.
a evo sta o navijacima kaze curkovic
"U javnosti naš odnos sa pristalicama Partizana nije verodostojno predstavljen
- bilo je povlaš?enih što je kod ostalih stvorilo otpor. Odlu?ili smo da nikog ne favorizujemo i da svima priuštimo podjednake privilegije.
Od toga ne?emo odstupiti"

Lova brate lova bem im Boga lopovskog!
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Eto brate.....Slobu smo srusili sa vlasti, ali ove mamlaze u Partizanu I zvezdi nikada izgleda necemo.....
Situacija ce na kraju eskalirati do usijanja i bojim se da ce biti u gorem sosu nego sto su bili Sloba i njegova kamarila 5 oktobra....
Kad se setim kako je Dzaja "podnosio" ostavku....pa ga posle neki (koje je on platio) molili kao da se vrati, a njemu se kao yebalo za sve i ladio m...kao bio na odmoru a onda u fazonu "ajde vec ka me molite"...Ma mislim ne da mi se sve smucilo.....:mad:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Pa da, molio ga je pre svega Mrkusic. Eno sada je za Zvezdin rodjendan dobio neku plaketu ili nagradu. :oklagija:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!