Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By BlueUnion
Danas (26.02.2005.) su odigrani sledeci mecevi u domacem prvenstvu (Prva savezna liga):

FK Borac (CA) - FK Crvena Zvezda 0:2
FK Buducnost (PG) - FK Zemun 0:1
FK Hajduk Rodic MB - FK Cukaricki Stankom 1:0
FK Obilic - FK Vojvodina 1:0
FK Smederevo - FK Hajduk Lemic 1:1
FK Zeleznik - OFK Beograd 3:2

Sutra se igraju preostali mecevi i to:
FK Partizan - FK Sutjeska
FK Radnicki (BG) - FK Zeta (Golubovci)

Sve utakmice se igraju od 13.30 casova.

Tabela:
1. Partizan 2. Crvena Zvezda 3. Zeta 4. OFK BG 5. Zemun .... 14. Borac CA 15. Hajduk Lemic 16. Zeleznik
Korisnikov avatar
By LEPOTAN

MISLIM STA RECI ........................ :deda: :deda: :deda: :deda:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by LEPOTAN

MISLIM STA RECI ........................ :deda: :deda: :deda: :deda:

"Sta reci"?
Iskreno hvala kur....:evil:
Korisnikov avatar
By LEPOTAN
Mislim da si u pravu vise hvala bogu da pobede nekog..................nema sta sada ce parice da stignu od turneje i eto Obilic u prvih 10 klubova u scg.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by BlueUnion
FK Buducnost (PG) - FK Zemun 0:1
:up: Bravo zeleno-plavi, samo napred :cheer:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by LEPOTAN
Mislim da si u pravu vise hvala bogu da pobede nekog..................nema sta sada ce parice da stignu od turneje i eto Obilic u prvih 10 klubova u scg.
Vala, ako budu nastavili sa igrom iz jesenjeg dela prvenstva, mogu da se nadaju prelasku u nizi rang takmicenja....
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Pa Natin tata je sada tamo glavni. Hihi... Ma nece mozda ispasti,ali to je sve.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Ko o cemu, Blue o Natasi.... Tracaro :smeh:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Pa Natin tata je sada tamo glavni. Hihi... Ma nece mozda ispasti,ali to je sve.
Moze, moze da Dragoljub pomogne, ako on udje da igra! :evil: :lol:
Jedini spas je da Ceca proda vecinski paket akcija Obilica, jer jednostavno ona ne moze da se nosi sa svim obavezama koje nosi jedan fudbalski klub. Samo se nadam da ce to skapirati na vreme, pre nego Obilic ispadne iz prve lige...
Ne bih da budem skeptican, ali mislim da je Ceca napravila glupost kad je pre nekoliko meseci odbila ponudu Filipa Ceptera za prodaju vecinskog paketa akcija....
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Akcije? Wow, ovo je za mene novi momenat. Hm... pa nesto ne znam. Mislim da ni FK "Smederevo" ni FK "Cukaricki Stankom" koji su jedini de facto i de jure registrovani kao preduzeca, a ne udruzenja gradjana, nisu po svom statutu akcionarska drustva.

"Obilic" je na ko zna kakav nacin pokojni Z.Raznatovic preuzeo, ali on je isto tako samo udruzenje gradjana.
Korisnikov avatar
By LEPOTAN
E sada bih ti ja ispricao kako je Obilic postao vlasnistvo Arkana ali nije za javnost i isto tako zasto Ceca nece da ga proda....................
dugacka je to prica.....................Ali sam isto tako saznao da ce uskoro Obilic da dobije neko pojacanje..
Korisnikov avatar
By Kupper
Ne volim Obilic. Ni pre, ni za vreme, ni posle Arkana....
Korisnikov avatar
By Zemunac
Kakav crni obilic, tragedija ziva od kluba......... :vudu:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Akcije? Wow, ovo je za mene novi momenat. Hm... pa nesto ne znam. Mislim da ni FK "Smederevo" ni FK "Cukaricki Stankom" koji su jedini de facto i de jure registrovani kao preduzeca, a ne udruzenja gradjana, nisu po svom statutu akcionarska drustva.

"Obilic" je na ko zna kakav nacin pokojni Z.Raznatovic preuzeo, ali on je isto tako samo udruzenje gradjana.
Pouzdano znam da je Obilic registrovan kao AD. Uostalom ne mislis valjda da je registrovan kao drustveno preduzece?
A to na koji je nacin Arkan dosao do njega ne bih da komentarisem. Mada verujem da kad bi se procesljalo ,alo po papirima, da bi bilo posla i za UBPOK.
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Utakmica 17. kola prve savezne lige izmedju FK "Sutjeske" iz Niksica i FK "Hajduk Rodic MB" iz Kule je odlozena usled sneznih padavina u Crnoj Gori, kao i visokog sneznog pokrivaca na stadionu "Kraj Bistrice". Mec ne moze da se igra na alternativnom terenu, jer i preostali prvoligasi iz Crne Gore tekme ovog vikedna igraju kod kuce.

Preostali parovi kola su:
FK "Borac" - FK "Partizan"
FK "Cukaricki Stankom" - FK "Smederevo"
FK "Hajduk Lemic" - FK "Radnicki"
OFK "Beograd" - FK "Crvena Zvezda"
FK "Vojvodina" - FK "Zeleznik"
FK "Zemun" - FK "Obilic"
FK "Zeta" - FK "Buducnost"

Slika

Izdvajamo derbi kola koji se igra na "Omladinskom stadionu" u Beogradu, a obezbedjen je i direktan prenos ove tekme kao i susreta iz Novog Sada.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Hahahaha, Zemun i Obilic..... U Zemunu :smeh: Moracem da pratim to cudo sa neke zgrade :D Nego, kad ce Zemun i OFK ili je vec bilo? :)
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by ZeMuNnN
Hahahaha, Zemun i Obilic..... U Zemunu :smeh: Moracem da pratim to cudo sa neke zgrade :D Nego, kad ce Zemun i OFK ili je vec bilo? :)
Tek ce biti i to opet na staroj Karaburmi. :) A u prvom delu je bila sudijska bruka, i nadam se da se nece ponoviti.
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Plati kartu, pomogni klub.... :P :spank: :gric:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Sto se mene tice, neka je odlozeno! Taman da prisustvujem tekmi. Ma daj bre romanticari, mrtvi ste! :spank: :lol:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Jel su romanticari OFK? :neobavesten: To moram da gledam, zamisli da zvezda izgubi.... Bila bi bruka.... :D
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Jel su romanticari OFK? :neobavesten: To moram da gledam, zamisli da zvezda izgubi.... Bila bi bruka.... :D
Deal! Idemo kolektivno.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
E moj "sportisto".... :lol:
Da romanticari su fudbaleri i navijaci OFK-a.....
A sto se tice tekme, mislim da je strasno neozbiljno i pomisliti da nam romanticari mogu nesto ozbiljnije "napakostiti"...
E da evo javnog poziva, ko hoce samnom na tekmu za vikend...?
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by ZvezdasBG
E moj "sportisto".... :lol:
Da romanticari su fudbaleri i navijaci OFK-a.....
A sto se tice tekme, mislim da je strasno neozbiljno i pomisliti da nam romanticari mogu nesto ozbiljnije "napakostiti"...
E da evo javnog poziva, ko hoce samnom na tekmu za vikend...?
Pa ja mislim da dogovor vec postoji :D Citaj :

Deal! Idemo kolektivno.

Znaci idemo na tekmu..... Hahaha, ja i tekme, ima da se smorim ko zmaj :lol:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Moj poziv vazi za sredu, 23. mart u 13.30 casova. Ne za ovaj vikend. ;)
Korisnikov avatar
By Zemunac
Ja sam zauzet u to doba. Sorry, but jebi ga :teg:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
BlueUnion, siguran si ko stara devizna stednja! :lol:
Ja idem sigurno, pa ko oce nek mi pravi drustvo....
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by ZvezdasBG
BlueUnion, siguran si ko stara devizna stednja! :lol:
Ja idem sigurno, pa ko oce nek mi pravi drustvo....
Hihi, ma popravljam se. Sada sam siguran kao "Beobanka" ;) . Pitaj Zemunicu. :klap: Idem i ja, podesicu svoje obaveze tako da mogu da dodjem. :happysmoke:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
18. kolo Prve savezne lige igra se danas i sutra. Na programu su slede?e tekme (sve od 14h) :
subota
FK "Borac" (?A) - OFK "Beograd"
FK "Železnik" - FK "Zemun"
FK "Budu?nost" (PG) - FK "Hajduk Lemi?"
FK "Crvena Zvezda" - FK "Vojvodina"

nedelja
FK "Radni?ki" (BG) - FK "?ukari?ki Stankom"
FK "Smederevo" - FK "Sutjeska"
FK "Hajduk Rodi? MB" - FK "Partizan"

Susret "vitezova" i iznenaðenja šampionata golubova?ke "Zete" je odložen zbog blata!?!?!? :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!