Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Moa
Angulo banovan sa evropskih terena 7 utakmica odlukom UEFA,sto znaci da Valensija ne moze na njega racunati uopste ove evropske sezone koliko god ona trajala. Na mecu protiv Bremena nakon dobijanja crvenog kartona pljunuo je sudiju.Uzas zaista
Korisnikov avatar
By zboO
a sta kazete za prekinuti mech Real Madrid - Sosijedad pri rezultatu 1:1 stigla dojava o bombi na stadionu, i utakmica prekinuta 7 min. pre kraja!? I kako sada stoje stvari tih 7 min. ce biti odigrano 5. januara (mislim da je taj datum u pitanju)!!!

Meni je to malo bezveze, posto u nekim zemljama postoji pravilo da ako se odigra 90% utakmice a to je 81 min...onda se rezultat registruje trenutnim rezultatom.....zar nije bolje to i u ovom sluchaju uchiniti!?

[Izmenjeno 15-12-2004 zbunjena79]
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by zbunjena79

Meni je to malo bezveze, posto u nekim zemljama postoji pravilo da ako se odigra 90% utakmice a to je 81 min...onda se rezultat registruje trenutnim rezultatom.....zar nije bolje to i u ovom sluchaju uchiniti!?

[Izmenjeno 15-12-2004 zbunjena79]
Boli bi najbolje da se oba Reala dogovore da odigraju novu. Ovako je neregularno pa neregularno. Znam da propisi to ne dozvoljavaju ali mi se to cini nekako najvise fer.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Evo malopre zavrseni neki od meceva poslednjeg kola spanskog prvenstva u ovoj godini:

Malaga-Real Sosijedad- 1:5-Darko Kovacevic dao gol! :gol: :klap:
Alabcete-Viljareal-2:2
Athletico Bilbao-Majorka-4:0
Deportivo-Zaragoza-2:3 :flaming:
Getafe-Santander-2:0
Osasuna-Numancia-2:0
Valencia-Espanjol-3:0

Real Madrid-Sevilja jos u toku trenutno 0:1!?:smeh:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Real ladno pukao!!!!! Hahahahaah
Ostalo 0:1!!!!!
Eto narode nije valjda neko stavio ovaj usrani real na tiket?!
Kuppere?
Mahnitu?

Btw kvota na Sevilju bila 7!!!!!
Korisnikov avatar
By Kupper
Srecom, nisam se kladio. Uvglavnom izbegavam spance. Kad smo vec kod kladionice, skoro uvek se kladim na permier, I, II, III, IV, diviziju, Konferenciju i one dve poslednje lige. Povremeno na Nemce ili Francuze (ali samo na golove).

Da, na ligaske kupove se ne kladim.

Ali Real ! pa to je najsmrdljivija ekipa na kugli zemaljskoj.
Zao mi je sto Viljareal nije uspeo da izdrzi posto je vodio, Deportiva iako znam da to nije 'onaj' tim.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Mahnitu
Nisam ni znao da se igra :lol:
:shocked: :flaming: :giljotina: :sekirica: :smeh:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
E narode evo danas se malo igraju i Spanci.....
Dakle redovno kolo spanske primere a sastaju se:

Espanyol :Osasuna---1
Majorka-Deportivo---ovde tesko bogme tako da bolje golovi 3+ ali ipak mislim 2 iako je majorki preko potrebna pobeda
Real Sosijedad- Alabasete---Trebao bi kec jer Darku Kovacevicu i ekipi preko potrebna pobeda dakle nadam se 1
Zaragoza-Betis---Ovde tipujem na X ili eventualno golovi 3+
Atletiko Madrid-Real Madrid---Ovde nam ostaje da u ovom grdskom derbiju vidimo dali ce se "zvezde" razmrdati dolaskom Brazilca Luxemburga na klupu Reala. Ipak znajuci da je svaka promena na klupi kod Reala donosila rezultate mislim da ce i ovde biti tako, pa mislim da je 2-ka sasvim sigurna....
Mada ga necu igrati. Ko se jednom opece....:-)

Svi mecevi se igraju od 17 h sem derbija u Madridu koji se igra u 19 h
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Jooooj danas je derbi bas bio loood.

Mislim da mozemo da proglasimo klub - baksuz godine. :jutro:
Korisnikov avatar
By Kupper
I Barsa izgubila od Viljareala, zasluzeno:up:. Real kao da se rodio protiv Atletika. Ko je cuo Luksemburgove izjave ? Covek je lud na kvadrat.

Ali, Zvezdas, Sosiedad je tim da ih 'ladno pobijes. Pojma nemaju:eevil:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Kupper
I Barsa izgubila od Viljareala, zasluzeno:up:. Real kao da se rodio protiv Atletika. Ko je cuo Luksemburgove izjave ? Covek je lud na kvadrat.

Ali, Zvezdas, Sosiedad je tim da ih 'ladno pobijes. Pojma nemaju:eevil:
Hm u pravu si Kupper Barsa igrala katastrofa...
Real poceo da se vraca na stazu stare slave ali ono sto me raduje je da je Luksemburg najavio posredno da ce se resiti onog retarda Bekama:grin:
A Sosijedad necu da komentarisem jer cu se opet iznervirati.....zbog njega sam pao dva tiketa!!!:kletva:
Korisnikov avatar
By Kupper
Prvo neobican je po litrima ulja na kosi (neuobicajeno jeste), preskupim odelima, nacinu zivota.....i to je OK. Ime mu pocinje sa V, hteo je da menja u W (Brazilac je) da bi se razlikovao jer je i prezime neobicno.

Ali izjave:' Ja sam jedan od naboljih trenera na svetu. Svi koji su mi davali otkaze (5 klubova i reprezentacija) su gluperde, najlepsi sam pa privlacim i devojke svojom pojavom na stadione, ovi moji majmuni iz Reala ce tek sad da nauce da igraju fudbal, ko su anonimci koji su ih trenirali pre mene?, Ronaldo mi jeste zemljak ali bih ga vratio na plazu u doveo bar 10 novih sa Kopakabane, naravno boljih'......

Ima toga koliko hoces.

Ipak, treba reci da je za tri sezone, sa tri kluba osvajao titule u Brazilu. 2002 - Penjarol, 2003- Santos, 2004 - Korintians.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Lud je ko struja! Ono sto je najbitnije, Bekam ce morati dobro da se pomuci da ostane u startnoj postavi. Nema vise manekenisanja po terenu....:lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Getaffe-Atletiko trenutno 1:1....
Drugo poluvreme u toku....
Korisnikov avatar
By Kupper
Da li je neobicno sto je Selta opet igubila, tj. nije pobedila:mad: Volim tu ekipu.

A da, Luksemburgo kaze da u Realu moze da bude samo jedan maneken a posto je on sef....Bekamu preostaje da pocne da igra.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG

A da, Luksemburgo kaze da u Realu moze da bude samo jedan maneken a posto je on sef....Bekamu preostaje da pocne da igra.

:roflmao: :roflmao: :roflmao:
Neka neka i treba......
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Getaffe-Atletiko upravo zavrseno 1:1.
Dakle doslo je iz 2-X.
Pa sad ko je igrao....
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Malaga-Sevilla, pocelo u 22h.
Trenutno 0:0, i ako se ne varam prenos na BK.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by ZvezdasBG
Malaga-Sevilla, pocelo u 22h.
Trenutno 0:0, i ako se ne varam prenos na BK.
1-0 (0-0)
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
u 17 h pocinju i spanci:

Albacete- Santander
Ath. Bilbao- Espanyol
Betis- Mallorca
Dep. La Coruna- Numancia
Levante-Villarreal
Osasuna- Valencia
Korisnikov avatar
By Kupper
Sta da pratim posebno ?
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Trenutni rezultati:
Atletiko Bilbao-Espanjol 1:1
Betis-majorka 1:0
Levante-Viljareal 0:2
Osasuna-Valensija 0:0
Deportivo-Numansija 0:0
Albacete-Santander
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Sta da pratim posebno ?
Gledaj Osasuna-Valensija....
Korisnikov avatar
By mrle
Ima li ovde kakva mazoretkinja? Da me nauci zanatu :beba:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
I spanci zavrsili:

Albacete-santander 0:0
Atletiko Bilbao-Espanjol 1:1
Betis-Majorka 2:0
Deportivo-Numansija 1:1
Levante-Viljareal 2:4
Osasuna-Valensija 0:0

U 19 h poceo derbi spanske primere
Barselona-Real Sosijedad naseg Darka Kovacevica, trenutno 0:0.
Korisnikov avatar
By Moa
Evo jedan rezultat iz spanskog kupa.Atletiko je vrlo lako prosao u nastavak takmicenja jer je u Copa del Rey pobedio Lorca sa 2-0.Ukupan rezultat 5:0.Inace Atletiko vazi za jednog od glavnih pretedenata da osvoji trofej.
*Copa del Rey je naziv za spanski kup :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!