- 16 Dec 2004, 14:00
Ja bio na bazenu u utorak i smrzo se ko p... Ali, jbg. ici cemo ponovo u petak.
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by zbunjena79Nije ni cudo sto nije bilo guzve, nikada ne bih dao 350 za bazen...
ja bila danas na starom Difu.....super sam se provela, poshto guzve nije bilo (hvala bogu na malim uslugama)...ulaz 350 din. bazen+sauna....pa ko voli nek' izvoli!!!
![]()
Originally posted by The Greenishpotpuno si u pravu, ja se zajeb*** jednom, i vishe sigurno necu.....
Nije ni cudo sto nije bilo guzve, nikada ne bih dao 350 za bazen...
U Pinkiju [Zemun] je 120, ali je voda malo hladnjikava.... Bio sam samo u vecernjem terminu od 21:30-23:30, nadam se da je onaj dnevni 17-19h topliji....
Originally posted by The GreenishOrtak ne znam odakle ti to da u vreme nocnog kupanja u pinkiju nema tople vode....
Meni ipak vise odgovara dnevni termin u Pinkiju [cak zvuci gay:)] imam utisak je prethodne nedelje bila za stepen toplija voda! A i nakon plivanja se mozes istusirati toplom vodom. U nocnom terminu mozes samo 'ladnom vodom da se tusiras... A tacno je da je manje 'ladno dok plivas, ali zato kada stanem momentalno pocinjem da drhtim....mada je ovom mom drugu [ovoga puta je isao jedan forumas sa mnom] voda bila uzivancija.
Originally posted by ZvezdasBGProsle godine je otvoreni bazen bio 100 din, a zatvoreni 200, a ove je otvoreni bio 120...Originally posted by _FreestEIleŽZar cena karte nije jedinstvena za sve bazene na teritoriji Beograda?
Koliko kosta karta na zatvorenom bazenu? Prosle godine je bila 200 kinti.
Originally posted by Greg
... bazenu?
i kom?
Originally posted by pcelica
A na bazene odavno ne idem. Otkako
sam na 11. aprilu videla batu kako ulazi
sa šamponom...
Originally posted by ZvezdasBGFala ti Zvezdaš k'o bratu!
Btw. za razliku od prethodnih godina na 11-tom vise nije tako ocajno. Taj bazen je inace bio izuzetno "poznat" po gostovanju gubavaca!
Originally posted by pcelicaMa bre, taj termin sam iskoristio umesto termina "ganci", jerbo lako se moze desiti da nam se pobuni forumska Natasa Kandic, zbog "sirenja rasne i nacionalne netrpeljivosti"!Originally posted by ZvezdasBGFala ti Zvezdaš k'o bratu!
Btw. za razliku od prethodnih godina na 11-tom vise nije tako ocajno. Taj bazen je inace bio izuzetno "poznat" po gostovanju gubavaca!
Po?asti me ti samo tako.
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!