Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By The Greenish
Ja bio na bazenu u utorak i smrzo se ko p... Ali, jbg. ici cemo ponovo u petak.
Korisnikov avatar
By ciceron
Imam jedno pitanje za plivace: da li je istina da zbog hladnoce vode, telo stvara zastitni sloj oko bubrega i tako nastaju one gadne "krofnice" ili "pistolji"? Primetio sam na par ljudi koji idu na bazen redovno taj fenomen pa mi nije jasno kako to da idu svaki drugi dan na bazen a imaju salo.
Korisnikov avatar
By zboO
e cicerone ne znam za to!! a ne zelim da lupim....

ps. jedan mali info, ulaz na tash je 300 kinti (to j eposlednja informacija koju imam),a sutra ili u subotu cu otici, pa cu znati i isgurno da li je cena tachna! Puno je ako mene pitate?!!
:durenje:
Korisnikov avatar
By zboO
ja bila danas na starom Difu.....super sam se provela, poshto guzve nije bilo (hvala bogu na malim uslugama)...ulaz 350 din. bazen+sauna....pa ko voli nek' izvoli!!!

:roni:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
na bazenu vishe volim tj. mnogo vishe volim da ronim nego da plivam....
i naravno da vucem za kupace:panker:
Korisnikov avatar
By The Greenish
Originally posted by zbunjena79
ja bila danas na starom Difu.....super sam se provela, poshto guzve nije bilo (hvala bogu na malim uslugama)...ulaz 350 din. bazen+sauna....pa ko voli nek' izvoli!!!

:roni:
Nije ni cudo sto nije bilo guzve, nikada ne bih dao 350 za bazen...
U Pinkiju [Zemun] je 120, ali je voda malo hladnjikava.... Bio sam samo u vecernjem terminu od 21:30-23:30, nadam se da je onaj dnevni 17-19h topliji....

Sumnjam da je salo oko strukaposledica plivanja ...

[Izmenjeno 18-12-2004 The Greenish]
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by The Greenish

Nije ni cudo sto nije bilo guzve, nikada ne bih dao 350 za bazen...
U Pinkiju [Zemun] je 120, ali je voda malo hladnjikava.... Bio sam samo u vecernjem terminu od 21:30-23:30, nadam se da je onaj dnevni 17-19h topliji....
potpuno si u pravu, ja se zajeb*** jednom, i vishe sigurno necu.....

voda je bila stvarno ok, mada posle saune sve je ok :rool:....a problem je sto je i na tashu 300 kinti (toliko je i na banjici, tako sam chula), a Pinki mi je mnogo daleko, ostaje mi josh samo da proverim cene na vracharu....nadam se da su oni bar razumni!!

A salo oko struka je posledica prezderavanja :D nikako plivanja..... :nope: :nope:
Korisnikov avatar
By The Greenish
Meni ipak vise odgovara dnevni termin u Pinkiju [cak zvuci gay:)] imam utisak je prethodne nedelje bila za stepen toplija voda! A i nakon plivanja se mozes istusirati toplom vodom. U nocnom terminu mozes samo 'ladnom vodom da se tusiras... A tacno je da je manje 'ladno dok plivas, ali zato kada stanem momentalno pocinjem da drhtim :nope: ....mada je ovom mom drugu [ovoga puta je isao jedan forumas sa mnom] voda bila uzivancija.
Korisnikov avatar
By Mars
Idem, ali na silu. Zbog kondicije i razmrdavanja te vrste...

Inace ne volim zatvorene bazene. Ono zujanje, i eho, i buku, i hladnjikavost, i vlaznost po onim plocicama... Udjem, ispliva, izadjem i kraj.

:ledeni: :snesko: :ledeni:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by The Greenish
Meni ipak vise odgovara dnevni termin u Pinkiju [cak zvuci gay:)] imam utisak je prethodne nedelje bila za stepen toplija voda! A i nakon plivanja se mozes istusirati toplom vodom. U nocnom terminu mozes samo 'ladnom vodom da se tusiras... A tacno je da je manje 'ladno dok plivas, ali zato kada stanem momentalno pocinjem da drhtim :nope: ....mada je ovom mom drugu [ovoga puta je isao jedan forumas sa mnom] voda bila uzivancija.
Ortak ne znam odakle ti to da u vreme nocnog kupanja u pinkiju nema tople vode....
Kad god sam bio uvek je bilo.
Jedino sto mi na kurac idu ona dvojica koja cepaju karte, stalno me nesto odmeravaju! Jebalo mater ako nisu neke pedercine!:lol:
Korisnikov avatar
By The Greenish
E, pa ortak ja sam bio nekoliko puta u vecernjem terminu i nikada nije bilo tople vode. Ona dvojica mi ne deluju...
A juce sam bio na 25.maju . Voda je za stepen toplija od Pinkija, ali je nesto i cistija i naravno bazen je veci... Ali, ni tamo u vecernjenjem terminu nije bilo tople vode...

[Izmenjeno 20-1-2005 The Greenish]
Korisnikov avatar
By Savitar
meni nekako sad vishe lezi klizanje.... al ada je josh u technom stanju....
Korisnikov avatar
By pogresan*.log
Vreme je ponovo da se osvezi ova tema:bouncy: Ja planiram ponovo u Pinki... A vi?
Korisnikov avatar
By zboO
...ja bih se od umora verovatno udavila chim bih uskochila u bazen...jbt ko baba sam...mladost mi je otishla u PM.

ali...nadam se da cu ici bar jednom u dve nedelje...i to je neshto....ali to je samo AKO u medjuvremenu nadjem vremena da odem na depilaciju :lol: :lol:
By Paris
Da se ne bi udavila odmah, uzmi gumu za plivanje:kupanje:..S njom ces moci pa plutas po povrsini :P
:kupanje: :kupanje: :kupanje:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Koliko kosta karta na zatvorenom bazenu? Prosle godine je bila 200 kinti.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by zbunjena
...ja bih se od umora verovatno udavila chim bih uskochila u bazen...jbt ko baba sam...mladost mi je otishla u PM.

Au. Ne daj se generacijo! :smeh: :kiss:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by _FreestEIleŽ
Zar cena karte nije jedinstvena za sve bazene na teritoriji Beograda?
Korisnikov avatar
By colorado
ja vise ne mogu da isfinansiram bazen, pa ne idem.

a sto se zalite na hladnocu vode? i bolje je ako je temperatura vode hladnija. u suprotnom se misici opuste i mnogo teze se pliva.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by ZvezdasBG
Zar cena karte nije jedinstvena za sve bazene na teritoriji Beograda?
Prosle godine je otvoreni bazen bio 100 din, a zatvoreni 200, a ove je otvoreni bio 120...
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Pa dobro na to sam i mislio. Bazeni se dele naravno na otvorene i zatvorene, ali sam mislio na razliku u ceni npr. izmedju zatvorenog na Banjici i zatvorenog bazena na TAS-u.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Iste su cene koliko ja znam.
By Gost
Originally posted by Greg
... bazenu?
i kom?

Sad se setih... Uvek mi je interesantno
gledati na moru face ljudi dok ulaze u
vodu... i onda po olakšanju i blaženom
izrazu vidim da taj neko šiški...
A na bazene odavno ne idem. Otkako
sam na 11. aprilu videla batu kako ulazi
sa šamponom...
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by pcelica

A na bazene odavno ne idem. Otkako
sam na 11. aprilu videla batu kako ulazi
sa šamponom...
:smeh:
Btw. za razliku od prethodnih godina na 11-tom vise nije tako ocajno. Taj bazen je inace bio izuzetno "poznat" po gostovanju gubavaca! Brate prljavstine bilo na svakom cosku. Ovog leta je situacija ipak mnogo bolja. Doduse na 11-tom sam ovog leta bio svega jednom. Ipak, Banjica i Kosutnjak su mi mnogo blizi. :D
Korisnikov avatar
By Zemunac
Mislim da se secam tog jednog puta ... :smeh:
By Gost
Btw. za razliku od prethodnih godina na 11-tom vise nije tako ocajno. Taj bazen je inace bio izuzetno "poznat" po gostovanju gubavaca!
Fala ti Zvezdaš k'o bratu!
Po?asti me ti samo tako.
Korisnikov avatar
By Zibro

znaci ako buyde puno skupo ipak cemo ici na otvoreni :dancingfever:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by pcelica
Btw. za razliku od prethodnih godina na 11-tom vise nije tako ocajno. Taj bazen je inace bio izuzetno "poznat" po gostovanju gubavaca!
Fala ti Zvezdaš k'o bratu!
Po?asti me ti samo tako.
Ma bre, taj termin sam iskoristio umesto termina "ganci", jerbo lako se moze desiti da nam se pobuni forumska Natasa Kandic, zbog "sirenja rasne i nacionalne netrpeljivosti"! :lol:
Ma ni u snu nisam mislio na tebe pcelice. :kiss:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Pa naravno da se secas. Ja ko zaba stalno u vodi, a ti kao suncao se i snimao unaokolo! :P :lol:
Picko...:P
Korisnikov avatar
By Zemunac
Pa naravno da se secas. Ja ko zaba stalno u vodi, a ti kao suncao se i snimao unaokolo! :P :lol:
Picko... :P
Sta cu, kad su oni spasioci naprosto mamili uzdahe... :smeh: :smeh: :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!