Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by KupperSteta i za forum. Na neki nacin bio je pandan nekim....well...."ultra-liberalnim" "misliocima". Iskren i eksplicitan govor je mozda nepozeljan, bolje uvijati u dvanes` ponjava.
Ko nije primetio, ZVEZDAS nam je banovan. Izgleda da je bio prevelika opasnost za neke bitne face.
Tuga, i zbog njega i za ovaj folder.
Imam utisak da ga samo modertor sporta, tj. Avalon, nije proganjao. Jebi ga, ostar jezik, strah veliki.
[Edited on 28-12-04 by Kupper]
Originally posted by KupperSvaka cast decko imam srecu da ucim od najboljih Nova sansa je za vikend, jel tako?
Ali.......danas sam prosao !!!!! Volim vas sve. Sad, ovog sekunda 4.258 u ruci.....
Nisam verovao u Totenhem, igrao X a gosti su im bili Kristal palas 1-1. I ja, lud, igrao X-X. I jos tri para.
Mahnitu, West Ham igrao nereseno, 2-2 u gostima protiv poslednjeg Rotherama. Steta.
[Edited on 28-12-04 by Kupper]
Originally posted by Kuppersramota i to velika sramota... ne znam zasto je banovan, pa mogu samo da nagadjam, ali predpostavljam da je u pitanju nesto iz foldera Drustvo i Politika....posto se tamo banuju samo cetnici (radikali), i nacionalisti, a osobe koje su za HAG i USRANU Ameriku + Evropu mogu da kazu sta god im padne napamet. Ma lepo sam ja rekla.. POBITI GOVNA I GOTOVA STVAR!!!
Ko nije primetio, ZVEZDAS nam je banovan. Izgleda da je bio prevelika opasnost za neke bitne face.
Originally posted by zbunjena79Nisi videla. Self ban ili dobrovoljno odlazenje (hvala Bogu bez 'ja idem'). Ali, svejedno razlozi koje si navela su tacni. Samo je predupredio nesto sto se dalo ocekivati.Originally posted by Kuppersramota i to velika sramota... ne znam zasto je banovan, pa mogu samo da nagadjam, ali predpostavljam da je u pitanju nesto iz foldera Drustvo i Politika....posto se tamo banuju samo cetnici (radikali), i nacionalisti, a osobe koje su za HAG i USRANU Ameriku + Evropu mogu da kazu sta god im padne napamet. Ma lepo sam ja rekla.. POBITI GOVNA I GOTOVA STVAR!!!
i da ovo nema nikakve veze sa sportom, ali me bash zabole
Originally posted by Dusica4Ma nemoj, Arsenal X a na Totenhem da stavim keca. Pa nisam blesav:rool:
Vas dvojica uopste nemate poverenja u Totenhem ali videcete ja rekla lepo da oni igraju super i dospeli do sedmog mesta a Everton ce biti lak zalogaj za njih
Nego ajde evo i mog tiketa
Liverpul-Celzi 1
Vila-Blekburn 1
Bolton-Wba X
Carlton-Arsenal X
Siti-Sautemton 2
Njukastl-Birmingem 2
Portsmaut-Noric X
Totenhem-Everton 1
Fulam-Cristal Palas 1
Midlsboro-Mancester 2
Originally posted by KupperDakle 'vakoOriginally posted by Dusica4Ma nemoj, Arsenal X a na Totenhem da stavim keca. Pa nisam blesav:rool:
Vas dvojica uopste nemate poverenja u Totenhem ali videcete ja rekla lepo da oni igraju super i dospeli do sedmog mesta a Everton ce biti lak zalogaj za njih
Nego ajde evo i mog tiketa
Liverpul-Celzi 1
Vila-Blekburn 1
Bolton-Wba X
Carlton-Arsenal X
Siti-Sautemton 2
Njukastl-Birmingem 2
Portsmaut-Noric X
Totenhem-Everton 1
Fulam-Cristal Palas 1
Midlsboro-Mancester 2
Originally posted by KupperNe,ne.....kuppi ja sam fina mlada (ne bash mlada) damica.....nimalo agresivna, prema tome nemoj da saljesh ljudima pogreshnu sliku o meni
Vidis da Zbunjena i Dusica samo sto ne pretukose pola foruma:bic:
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!