Originally posted by xyz
Originally posted by Angelina777
odlicno definisano telo, mada za moj ukus malo prejake ruke (vise mi se dopadaju Aleksandrine iz VB npr)
hm, pa gledaj to sa ove strane
ne mozes da definises samo stomak, ledja i noge a ruke da ne radis. Prvo, ne bi izgledalo skladno i ne bi ti se dopadalo vise nego sto ti se ovo ne dopada, veruj mi, drugo, radeci vezbe za ledja i grudi, moras usput zakaciti i ruke tako da nema ili cile ili mile, mora i cile i mile. uostalom, to na slikama izgleda bombasticno, ali uzivo ili kad je osoba u pokretu, to je sasvim druga prica. uzmi za primer bilo koji njen spot
sto se tice ruku iz aleksandre iz VB, aleksandra moze samo da masta o ovakvim ledjima i stomaku. ona je samo vitka, nije nesto definisana, uostalom kao i vecina cica koje rade aerobik a ne gym.
gde sam ja rekla da ne treba raditi ruke, xyz? ne svidjaju mi se NJENE ruke, volim kad su ruke lepo oblikovane, jake, ali kod nje mi to ne izgleda lepo. Ne znam, mozda bih ja trebalo da se bavim aerobikom, kao Aleksandra iz VB, bodibilding mozda nije za mene, jer mi se Aleksandrin izgled jako dopada, ima strasno dobru definiciju, i ja ne bih isla dalje od toga.
osim toga, mozda joj je genetika losa, pa kad se nabilduje ona, drugacije je nego kad je A. J nabildovana ! kapiras? MENI se ne svidja, a Aleksandra moze da masta o tim ledjima i stomaku dok ne osvoji 100 000 evra. Madona je, sa genetske strane, jedno sasvim prosecno i dzigljavo stvorenje od 158 cm visine i sa odlicnim zivotnim uslovima i gvozdenom voljom. podseca me na one neinteligentne strebere koji zavrsavaju faks u roku, jer se mnogo trudi i vala koliko se trudi, i koliko love ima, rezultati joj i nisu neki. jbg, imam visoke kriterijume.