Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Savrsena gradja

Mršavo
11
10%
Definisano
82
75%
Nabildano
10
9%
Punije
6
6%
By жњ
Originally posted by Angelina777
Originally posted by Nelly
Slika
extra mi je.sta reci osim-lepo definisano zensko telo.
TO !!! :up:

jes vala.. valja ;)

zategnuta i sve je na mestu, al ja volim za trunku vise definicije.. znas ono kad se vidi separacija misica, da mozes anatomiju da polazes na njoj ;)
Korisnikov avatar
By GolaEva
Originally posted by bigirl
Originally posted by xyz
po meni je ovo savrsenstvo

Slika
(savrsen stomak i ruke)
:uplasen:

Izgleda kao da jede malu decu za doručak...
ova bi pojela i mene za dorucak kako izgleda iako nisam bas mrsava :evilgiggle:

a sto se mene tice kako treba biti idealna gradja........
pa sta znam kad vidim naprimer nekog momka ili curu da su mrsavi jednostavno mi je to bljak, nekako kao da se povode za trenutnom modom a ja ne gotivim mnogo one koji slusaju kako treba izgledati, sta slusati itd umesto da budu sta oni zele i kako se osecaju. tako da mi je najprirodnije i najlepse kad vidim da je neko simpa izglea pa makar i sa salcetom. ne kazem da treba biti opusten i zapusten, samo nko jednostavno ima usporen metabolizam i onda je visak neizbezan. ali ajde priznajte da to ponekad moze biti bas sexi.
By жњ
Originally posted by GolaEva
pa sta znam kad vidim naprimer nekog momka ili curu da su mrsavi jednostavno mi je to bljak, nekako kao da se povode za trenutnom modom a ja ne gotivim mnogo one koji slusaju kako treba izgledati, sta slusati itd umesto da budu sta oni zele i kako se osecaju. tako da mi je najprirodnije i najlepse kad vidim da je neko simpa izglea pa makar i sa salcetom. ne kazem da treba biti opusten i zapusten, samo nko jednostavno ima usporen metabolizam i onda je visak neizbezan. ali ajde priznajte da to ponekad moze biti bas sexi.

pa sad, metabolizam se vrlo lako da i ubrzati. samo malo volje i truda ;)

a sto se tice salceta, naravno. nije bitno da li je mrsha ili ima pojas, bitno mi je da zna to da nosi ;)
Korisnikov avatar
By Allkey
А није ми јасно зашто временски ограничавате гласања... Осатвите да може да се гласа довека, и то је то...

Ја код дечака готивим да буду слични као ја, дакле мршавији и стинији...
Код девојчица исто...

Не ложим се нешто посебно нанабилдоване, јер је данас сваки друи чо+ек набилдован. Труба је и досадно је... Барем мени...
By жњ
uuuuu evo primera

Madonna je zesce nabildana :wow: :giggle:

ruke :misici:

Slika

Slika

Slika

Slika

trbusnjaci :iskolacen:

Slika

jebe keve kako ih je nabiflala :iskolacen:

Slika

zadnja loza

Slika

i za kraj - savrsena ledja :drkanje:

Slika

Slika

Slika

ona je uvek znala sta valja :klap: :klap: :klap: :klap: :klap:
By Çâðê_DUP
Madona :up: ali, kompletno, ne svidja mi se kako izgleda, niska je za moj ukus :P

odlicno definisano telo, mada za moj ukus malo prejake ruke (vise mi se dopadaju Aleksandrine iz VB npr)

plus, koliko radi i koliko love ima, bila bi sramota da ne izgleda tako. trbusnjaci su fantazija !!

p.s jedna devojka iz mog fitness centra ima mnogo bolje definisana ledja
By Çâðê_DUP
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

:radosnice:
Korisnikov avatar
By IriS
joj boze, na sta lice :uplasen:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by kiss addict
joj boze, na sta lice :uplasen:
:lol: :bljak:
By Çâðê_DUP
Originally posted by GolaEva

istina je da okolina vrsi ogroman pritisak na ljude, tipa da postoje bezobrazne osobe koje smatraju da imaju pravo da vam govore: ala si se ugojila, nabacila i slicno.

mislim da je to stvar izbora. ja se, licno, najbolje osecam u savrseno definisanom telu i trudim se, zato, da tako izgledam. licno, volim devojke koje imaju nesto "viska", ne u smislu da su prasice, vec da imaju obline, uopste mi ne smeta stomacic, ili vece dupe, cak mi je i seksi.
By жњ

odlicno definisano telo, mada za moj ukus malo prejake ruke (vise mi se dopadaju Aleksandrine iz VB npr)

hm, pa gledaj to sa ove strane

ne mozes da definises samo stomak, ledja i noge a ruke da ne radis. Prvo, ne bi izgledalo skladno i ne bi ti se dopadalo vise nego sto ti se ovo ne dopada, veruj mi, drugo, radeci vezbe za ledja i grudi, moras usput zakaciti i ruke tako da nema ili cile ili mile, mora i cile i mile. uostalom, to na slikama izgleda bombasticno, ali uzivo ili kad je osoba u pokretu, to je sasvim druga prica. uzmi za primer bilo koji njen spot ;)

sto se tice ruku iz aleksandre iz VB, aleksandra moze samo da masta o ovakvim ledjima i stomaku. ona je samo vitka, nije nesto definisana, uostalom kao i vecina cica koje rade aerobik a ne gym.
By жњ
Slika

DZIZS!!! :drama:

jos dok se otvarala slika kontam, "vid plavushice".. a kad se sve otvorilo :iskolacen:

pokusavam da ih skontam, ali ne ide :sigh:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by xyz
sto se tice ruku iz aleksandre iz VB, aleksandra moze samo da masta o ovakvim ledjima i stomaku. ona je samo vitka, nije nesto definisana, uostalom kao i vecina cica koje rade aerobik a ne gym.

Ali, moras priznati da ima dobre ruke! Jbt, ja sam otkinula na njene ruke, a ne znam da li je to samo zbog tetovaze i toga sto je mrsava, ili ona zaista ima bolje ruke cak i od mene :zid:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by xyz
Slika

jos dok se otvarala slika kontam, "vid plavushice".. a kad se sve otvorilo :iskolacen:

Jebote, zamisli nju na sta lici u pauzama izmedju takmicenja, jeb`o rasplodnu krmacu! Kvadricepsi su joj ogroomniii, sve ostalo bih mogla i da tolerisem, ali tako ogromne noge, jock!
By жњ
Originally posted by Delete
Originally posted by xyz

Ali, moras priznati da ima dobre ruke! Jbt, ja sam otkinula na njene ruke, a ne znam da li je to samo zbog tetovaze i toga sto je mrsava, ili ona zaista ima bolje ruke cak i od mene :zid:

aleksandra je macka u celini.. zaista je macketetina, to ne sporim.. (izuzev pojedinih delova na licu :P ) ma do jaja je gradjena, ali opet to nije tip gradje koji se moze porediti sa madonnom. iz razlicitih su kategorija
By Çâðê_DUP
Originally posted by xyz

hm, pa gledaj to sa ove strane

ne mozes da definises samo stomak, ledja i noge a ruke da ne radis. Prvo, ne bi izgledalo skladno i ne bi ti se dopadalo vise nego sto ti se ovo ne dopada, veruj mi, drugo, radeci vezbe za ledja i grudi, moras usput zakaciti i ruke tako da nema ili cile ili mile, mora i cile i mile. uostalom, to na slikama izgleda bombasticno, ali uzivo ili kad je osoba u pokretu, to je sasvim druga prica. uzmi za primer bilo koji njen spot ;)

gde sam ja rekla da ne treba raditi ruke, xyz? ne svidjaju mi se NJENE ruke, volim kad su ruke lepo oblikovane, jake, ali kod nje mi to ne izgleda lepo. Ne znam, mozda bih ja trebalo da se bavim aerobikom, kao Aleksandra iz VB, bodibilding mozda nije za mene, jer mi se Aleksandrin izgled jako dopada, ima strasno dobru definiciju, i ja ne bih isla dalje od toga.

osim toga, mozda joj je genetika losa, pa kad se nabilduje ona, drugacije je nego kad je A. J nabildovana ! kapiras? MENI se ne svidja, a Aleksandra moze da masta o tim ledjima i stomaku dok ne osvoji 100 000 evra. Madona je, sa genetske strane, jedno sasvim prosecno i dzigljavo stvorenje od 158 cm visine i sa odlicnim zivotnim uslovima i gvozdenom voljom. podseca me na one neinteligentne strebere koji zavrsavaju faks u roku, jer se mnogo trudi i vala koliko se trudi, i koliko love ima, rezultati joj i nisu neki. jbg, imam visoke kriterijume.
Korisnikov avatar
By sofia
jao Angelina od ovih slika mi je pozlilo:barf:
Korisnikov avatar
By Galadriel
mada i eva longoria je interesantna.

Slika

Slika
By жњ
mrshavo

zulja...
By жњ
Originally posted by Delete
Originally posted by xyz
Slika

Jebote, zamisli nju na sta lici u pauzama izmedju takmicenja, jeb`o rasplodnu krmacu! Kvadricepsi su joj ogroomniii, sve ostalo bih mogla i da tolerisem, ali tako ogromne noge, jock!

zena na syntholu :uplasen:

to cak nije ni steroid, nego ulje koje se ubrizgava u misice.

FU J FUJ FUJJJJJJJJJJJ :regan: :regan: :regan: :regan: :regan: :regan: :regan: :doh:
Korisnikov avatar
By V25
Jako volim Madonnu, ali na prve dve slike koje su postavljene izgleda kao neuspeo pokušaj prelaska muškarca u trandžu. U suštini mi se sviđaju njeni mišići. Ujedno je i jedina nabildovana žena kojoj to stvarno stoji, bar ja tako mislim. I kod jednog i kod drugog pola lepo je videti definisano, ali ne i prebildovano telo.
Korisnikov avatar
By Oziris
Ja bas ne mislim da je Madonna nabildovana, nego mi je nekako previse izdefinisana... I najvise mi se svidja na onoj poslednjoj fotki, gde se sve samo nazire... Imas osecaj i ZNAS da je sve tvrdo, ali nije toliko ocigledno...
A ove bilderke necu ni da komentarisem... vece su od mene, a ja imam mnooogo viska!!!
Korisnikov avatar
By HARP
Ko ima pravilnu građu i proporciju tela može pravilnom ishranom i uz malo truda postići velike rezultate i lepu definiciju.
By Kragi
Generalno mrsavo i kod muskaraca i kod zena.
Naravno da to mrsavo moze (a ne mora) biti i definisano.
+ kod zena manje grudi i manje oblina generalno nesto kao katarina radivojevic :wow: ali mogu i plocice ala sladja delibasic ^^
Korisnikov avatar
By Torry
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2597299#p2597299]Kragi napisao:[/url]Generalno mrsavo i kod muskaraca i kod zena.
Naravno da to mrsavo moze (a ne mora) biti i definisano.
+ kod zena manje grudi i manje oblina generalno nesto kao katarina radivojevic :wow: ali mogu i plocice ala sladja delibasic ^^

Pa kako? Katarina bas ima obline i grudi, jesi li gledao film Carlston za Ognjenku? Tamo se skidala gola za neku sexy scenu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!