Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Derbi Partizan-Crvena zvezda?

Pobeda Partizana
7
30%
Pobeda Crvene zvezde
15
65%
1
4%
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Mahnitu bas sad ide scena sa Nisom na RTS-u! :lol:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Jebes ga, tied sam za komp :komp:

El da da je brdjan? :krava: :P
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by Smith6000
kada ?e derbi Zvezda-Vojvodina? :merlinka:
A to se inace vodi kao derbi??? :lol:
Btw, kako je prosla kosharka?
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Mahnitu

Teshki...Mozda ce i on da lupi kako ga Svaba mrzi samo zato sto je Crnogorac. :lol:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by ZvezdasBG

Teshki...Mozda ce i on da lupi kako ga Svaba mrzi samo zato sto je Crnogorac. :lol:

loooooooooooooooooooooooooooooool !!!!!!!!!!!!!!!

stvarno bre ugnjetavamo te manjine :) )))))))))
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ne znam ja to. Mi sa Italijom izgleda imamo mnogo bolje odnose nego grobari sa Svabama. :lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Da ne kaze neko da nisam hteo da kazem, elem veceras jos jedan derbi! Ali ovog puta ukrsticemo koplja u basketu u okviru Goodyear lige.
Pionir, 19 h. Pa ko voli nek izvoli. :D
Korisnikov avatar
By Zemunac
Alo bre, ja sam znao da je bio derbi, sad ispada da nisam znao jer mi ti nisi rekao! :lol: Doduse, ja mislio i da je derbi u kosarci bio juce. :lol:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by _FreestEIleŽ
A samo jedan glasao za opciju nereseno... :lol:
I to moj. Narawno.
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by _FreestEIleŽ
ko je bio na stadionu, taj je atmosferu i doziveo. Ko je penzioner sa 20 godina i blejao u TV, taj je sigurno nije doziveo. :P
Ti to nesto meni? :smiling:
Hehe.... po tome koliko je navijaca bilo na stajanju (jug i sever) atmosfera je bila bolja na mecu FA Conference lige. :D
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Zvezda-Vojvodina, narawno da je derbi! Pa pukla Zvezda od Vojvodine u ovoj sezoni. :roflmao:
By Paris
Trebali smo da ih bijemo. Onaj peder od sudije ne moze da istrci Zvezdinu kontru pa umesto penala daje karton Zigicu jer nista nije mogao da vidi.
Da prljamo ruke? Aj boze sacuvaj. Ziga je bre njima PROFESOR! Da ga gledaju mesecima i opet ne bi mogli da skapiraju kako se igra fudbal. :D
Od svih Zvezdinih fudbalera Žigic ima najtuplju facu :tupson: A kako se igra fudbal nešto i nije pokazao:P Jel on golman?....sad se se?am da je dva-tri puta odbranio Zvezdin gol :P A kontranapad mu je strava k'o kad gledaš trapavi tr?e?i ?iviluk...pro?itali su ga svaki put Partizanovi defanzivci.:vijaca:
Korisnikov avatar
By spliff
pa taj 'tupavi' vam je natrpao onoliko golova dosada....
Korisnikov avatar
By broX
i grobari nisu pobedili ni posle 5 god :rotflmao:

i zvrle jesi ti ostao na drugom poluvremenu ili si napustio onaj velelepni stadion:lol:
By Storm
Partizan je bio zna?ajno bolji tokom cele utakmice.
:superheroj:

A što se ti?e ukupnog utiska, nije potpuno nezanimljivo - fudbalski klubovi u tranziciji, navija?i u tranziciji, uglavnom rasulo ...
Korisnikov avatar
By spliff
udarci u okvir gola:
partizan 4 crvena zvezda 5
Korisnikov avatar
By spliff
ni u basketu nemozzete da nas dobijete :P :P :P

88 : 74

WEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! 80. slatka pobeda :)
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Bila na utakmici :D ... U jednom trenutku sam mislila da cemo da izgubimo sa jedno 20 razlike, koliko nismo bili slozni i nismo znali da skocimo... ALI .. sve je doslo na svoje :D

A jadni grobari...ponadali se :giggle:

:fuck:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by ParisH.
Trebali smo da ih bijemo. Onaj peder od sudije ne moze da istrci Zvezdinu kontru pa umesto penala daje karton Zigicu jer nista nije mogao da vidi.
Da prljamo ruke? Aj boze sacuvaj. Ziga je bre njima PROFESOR! Da ga gledaju mesecima i opet ne bi mogli da skapiraju kako se igra fudbal. :D
Od svih Zvezdinih fudbalera Žigic ima najtuplju facu :tupson: A kako se igra fudbal nešto i nije pokazao:P Jel on golman?....sad se se?am da je dva-tri puta odbranio Zvezdin gol :P A kontranapad mu je strava k'o kad gledaš trapavi tr?e?i ?iviluk...pro?itali su ga svaki put Partizanovi defanzivci. :vijaca:
Mislis procitali su ga oni vasi penzosi koje niko ziv u Evropi nije hteo, pa su s eko popishani vratili u Humsku. :lol: Jao idi bre gledaj kako se igra fudbal, mislim ko je nasao da prigovara za Zigu? Grobari pokrijte se usima, kad neki vas fudbaler bude imao cenu od 11 milioncica onda se javite! Vi bi kakvi ste i Ronaldinju nasli manu. A ovamo Svaba daje izjave kako bi najvise na svetu voleo bas tog Zigu da vidi u svojim redovima! :lol: Eh pusti snovi...:lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by brotherxxx
i grobari nisu pobedili ni posle 5 god :rotflmao:

i zvrle jesi ti ostao na drugom poluvremenu ili si napustio onaj velelepni stadion:lol:
Ostao do kraja. :blush: Ali morao sam posle prvog da predjem na zapad. Jes da me neko vidi kako sabotiram bojkot. :lol:
Jeb ga nisam mogao da odolim pa sam ipak ostao...:ccn:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by spliff
ni u basketu nemozzete da nas dobijete :P :P :P

88 : 74

WEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! 80. slatka pobeda :)
To tek! U prvoj cetvrtini su kao nesto vodili, dok se "chicha" nije raspucao :lol:
Dzaba im onolika podrska sa tribina, mrtvi su! Sem toga da napomenem u nedelju su i odbojkasice Zvezde dobile Poshtar sa 3:0! Definitivno je vikend bio u znaku crveno-bele boje :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!