Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by unic0rnPolako. Videcemo u utorak, protiv Francuza. A ako prodjemo (nadam se) onda imamo finale pre finala, duel sa Litvanijom.Originally posted by unic0rnPricajte vi sta hocete ali nisam ja od juche
Nadam se da ce biti standardna pricha.
Na pochetku igraju ko s dve leve noge i bez ruku a na kraju ko najgori NBA-ovci.![]()
![]()
Originally posted by ZvezdasBGAko izgubimo od Francuza onda i ne treba da budemo medju prvima pa nek se igra na 5 domacih terena! A i igra seOriginally posted by unic0rnPolako. Videcemo u utorak, protiv Francuza. A ako prodjemo (nadam se) onda imamo finale pre finala, duel sa Litvanijom.Originally posted by unic0rnPricajte vi sta hocete ali nisam ja od juche
Nadam se da ce biti standardna pricha.
Na pochetku igraju ko s dve leve noge i bez ruku a na kraju ko najgori NBA-ovci.![]()
![]()
Originally posted by ZvezdasBGE, dete moje, necemo mi ni da stignemo do Litvanije. A, ako se to i desi bice 'k'o dete zvecku'
Videcemo u utorak, protiv Francuza. A ako prodjemo (nadam se) onda imamo finale pre finala, duel sa Litvanijom.
Originally posted by zbunjenaNi taj pop ne moze nista da uradi:zakljucano:
hahaha....litvanija...joj pa ima da nas pregazeeeee....ali bukvalno.....zivi bili pa videli!!
![]()
![]()
![]()
Originally posted by UlixPa nije da nesto specijalno branim nasu losu igru, ali jesi ti gledao "majstorije" Francuza?! Ono je za plakanje....Originally posted by KupperSlazem se. Spanci nas razbice samo tako, ove dve utakmice smo imali srece(losi protivnici). Francuzi ce nas rasturiti.
E, dete moje, necemo mi ni da stignemo do Litvanije. A, ako se to i desi bice 'k'o dete zvecku'![]()
Originally posted by zbunjenaCuti ti, ne baksuziraj!
hahaha....litvanija...joj pa ima da nas pregazeeeee....ali bukvalno.....zivi bili pa videli!!
![]()
![]()
![]()
Originally posted by ZvezdasBGOpa, kome je to TV zreo za skremblovanje? cccccc Gledamo prenos na HRTu.
A komentator na HRT-u koji komentarise tekmu Hrvatske i Turske, sada bulazni kako u Moraci i Crnogorci navijaju za Hrvate i da to Hrvati treba da shvate kao neku vrstu "isprike za ratne zlocine"?!!!!!
Koji pacenici i bolesnici!![]()
Originally posted by * NajS *ja izgleda mnoge nerviram...Originally posted by zbunjenaCuti ti, ne baksuziraj!
![]()
![]()
![]()
Juce sam pred utakmicu sa Letonijom prochitao tvoj post....i bash si me nervirala...
Evo sad opet baksuzirash!!!
![]()
Brishite Litvo, Latvijo i ostale....
Originally posted by * NajS *upsss.....eb ga sta da se radi....ja sam u poslednje vreme stalno u "krivu" bice da je nesto u atmosferiOriginally posted by zbunjenaJa sam te udarce uputio Litvi, Latviji....a ne tebi Zbun!!!
I mojne ti menida ne bi bilo
![]()
Vidish..
opet si u KRIVU!!!![]()
Originally posted by zbunjenai ja mislim da je u atmosferi... mouja žena nikad ne mouže da bude u krivu!Originally posted by * NajS *upsss.....eb ga sta da se radi....ja sam u poslednje vreme stalno u "krivu" bice da je nesto u atmosferiOriginally posted by zbunjenaJa sam te udarce uputio Litvi, Latviji....a ne tebi Zbun!!!
I mojne ti menida ne bi bilo
![]()
Vidish..
opet si u KRIVU!!!![]()
![]()
![]()
Originally posted by MoaNisi glupa, al' si prsla
I cekam ja tako ceo dan danas da pocne neka kosarka,vidim nema ni pandura po gradu tako puno pa mi sve nesto cudno,i kliknem ja na sat u donjem desnom uglu,kad ono ponedeljak![]()
Ajde slobodno recite da sam glupa uhh
Originally posted by kal zakathbogami Novwitzki se raspucao...hmmm....gledala sam oba mecha, Nemci lako protiv Turaka...zao mi je sto necu gledati brata Hida u nastavku takmichenja
Nowitzki : Turska - 66 : 57
e sad smo ga nayebali
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!