Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by bigirlOdlicna zamisao ali ima dva problemcica. Prvi gde (nas troje iz srednje smo pokusali da okupimo tim i nismo uspeli da nadjemo ok salu posto svi traze OGROMAN novac za sat vremena), drugi ekipa (svi su za a kad treba da se dodje nema nikog)....
E, a ajde sad ozbiljno.
Sta mislite o tome da zakupimo neku salu neke osnovne skole i da se nalazimo jednom nedeljno da igramo odbojku?
Originally posted by Gothic FaeryIh pa nismo mi takvi..mi kad kazemo da dolazimo..onda dodjemo;)Originally posted by bigirlOdlicna zamisao ali ima dva problemcica. Prvi gde (nas troje iz srednje smo pokusali da okupimo tim i nismo uspeli da nadjemo ok salu posto svi traze OGROMAN novac za sat vremena), drugi ekipa (svi su za a kad treba da se dodje nema nikog)....
E, a ajde sad ozbiljno.
Sta mislite o tome da zakupimo neku salu neke osnovne skole i da se nalazimo jednom nedeljno da igramo odbojku?![]()
Originally posted by ParisH.Svi na posao!!!
dakle bacite se u potragu za salom![]()
Originally posted by bigirlPitala za Baruh. Nemaju ni mrezu ni loptu. Ok lopta i nije prob. (ja imam profesionalnu) ali gde mrezu da nadjemo? I cinimi se da moras da zakupis salu unapred makar mesec dana.... Bolje prvo da okupimo tim koji nece da ispali kada sve bude sredjeno.Originally posted by ParisH.kao i u osnovnu Brace Baruh, da se raspitam moze li i po kojoj ceni.
dakle bacite se u potragu za salom![]()
Originally posted by ZvezdasBGOriginally posted by ZeMuNnNSamo ti zajebavaj!
Sto se terena tice, moze sala Ekonomske u Zemunu......![]()
![]()
Ma moze i ta, al bre to trulo i prokisnjava, bolje neka tamo u ciganskim rupama!![]()
![]()
Originally posted by ZeMuNnNSve ti znas! Bolje idi kad vec hvalis ganci rupu da pitas u tu skolu jel ima termina i koja je cena!Originally posted by ZvezdasBGOriginally posted by ZeMuNnNSamo ti zajebavaj!
Sto se terena tice, moze sala Ekonomske u Zemunu......![]()
![]()
Ma moze i ta, al bre to trulo i prokisnjava, bolje neka tamo u ciganskim rupama!![]()
![]()
Pa pazi skola u ciganskim rupama je super koliko znam, bolja i od one srednje na Retenziji, mada je nikad nisam video. Sto se tice Ekonomske, ja koliko znam, prebukirani su terminima za izdavanje, tako da i ne verujem da bismo uspeli da ubodemo jedan.
Potraga za salom se nastavlja.
Uzgred ja bih morao da obnovim gradivo iz odbojke.
![]()
Originally posted by ZvezdasBGOriginally posted by ZeMuNnNAjde konkretno, koliko su to skupi?
E znam za dva terena koji su pod balonima, al su uzasno skupi..... Vredi probati?
Aj eto mene danas kod tebe pa da odemo da pitamo.....
Originally posted by ZeMuNnNHtedoh da dodjem, ali u 18 h poceo rukomet, pa posle Arsenal-Manchester....jebi ga....Originally posted by ZvezdasBGOriginally posted by ZeMuNnNAjde konkretno, koliko su to skupi?
E znam za dva terena koji su pod balonima, al su uzasno skupi..... Vredi probati?
Aj eto mene danas kod tebe pa da odemo da pitamo.....
Pa bas te nije nesto bilo u Zemunu danas..... Skupi jesu i to vise hiljada po satu, neproverena informacija..... A dif je dobra opcija, jes da je daleko, al mislim da je jeftino
Originally posted by Gothic FaeryBaruh nema mrezu ni loptu?!
Pitala za Baruh. Nemaju ni mrezu ni loptu.
Originally posted by bigirlDogovoreno....Originally posted by Gothic FaeryBaruh nema mrezu ni loptu?!
Pitala za Baruh. Nemaju ni mrezu ni loptu.
Tuga. Znam da je jedno vreme Zvezda imala treninge tamo, cudo jedno da im mrezu nisu poklonili makar.
Loptu imam i ja, i to vise komada, samo da ih iskopam iz raznoraznih budzaka po stanu...
Sto se DIF-a tice... Savrseno! Zivim na 5 minuta od njega.
Ajde ovako, kad prodje ovo ruzno vreme, da se dogovorimo, odbojkasi i odbojkasice, da se nadjemo prvo negde na picu, pa da se lepo uzivo organizujemo.
Originally posted by bigirlHehe... ovo sa 5 min. mi deluje nesto poznato.
Sto se DIF-a tice... Savrseno! Zivim na 5 minuta od njega.
Ajde ovako, kad prodje ovo ruzno vreme, da se dogovorimo, odbojkasi i odbojkasice, da se nadjemo prvo negde na picu, pa da se lepo uzivo organizujemo.
Originally posted by BlueUnionA jel ti to pokusavas da nas navuces na Mc'Donalds?
]
Hehe... ovo sa 5 min. mi deluje nesto poznato.![]()
Dobra ideja, ali nemoj na picu nego na neku salatu vitaminsku bolje. Gde si videla sportiste i pizzu.![]()
Sta kazete da otvorimo mailing listu na Yahoo! koja bi se zvala GS-Odbojka?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!