Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by bigirl
E, a ajde sad ozbiljno.
Sta mislite o tome da zakupimo neku salu neke osnovne skole i da se nalazimo jednom nedeljno da igramo odbojku?

Sto da ne, ja sam za, pitanje je sta drugi misle :)
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Morao bi puno da putujem. 100km+
Mada....ako dolazi Hiltonka :smug: :wink: :lol:
:cvece:
:grouphug:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Moze, moze......
Neka nas bude bar 10 i resena situacija!
Korisnikov avatar
By Zemunac
Sto se terena tice, moze sala Ekonomske u Zemunu...... :lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by ZeMuNnN
Samo ti zajebavaj! :evilkiss:
Ma moze i ta, al bre to trulo i prokisnjava, bolje neka tamo u ciganskim rupama! :dvaprsta: :tumble:
By Paris
Originally posted by Mahnitu
Morao bi puno da putujem. 100km+
Mada....ako dolazi Hiltonka :smug: :wink: :lol:
:cvece:
:grouphug:
Pa ako ja ne bih dosla onda to ne bi bilo to:cool2:
Dakle, familijo :rambo: :grouphug:
Korisnikov avatar
By Gothic Faery
E, a ajde sad ozbiljno.
Sta mislite o tome da zakupimo neku salu neke osnovne skole i da se nalazimo jednom nedeljno da igramo odbojku?
Odlicna zamisao ali ima dva problemcica. Prvi gde (nas troje iz srednje smo pokusali da okupimo tim i nismo uspeli da nadjemo ok salu posto svi traze OGROMAN novac za sat vremena), drugi ekipa (svi su za a kad treba da se dodje nema nikog).... :neznam:
By Paris
Originally posted by Gothic Faery
E, a ajde sad ozbiljno.
Odlicna zamisao ali ima dva problemcica. Prvi gde (nas troje iz srednje smo pokusali da okupimo tim i nismo uspeli da nadjemo ok salu posto svi traze OGROMAN novac za sat vremena), drugi ekipa (svi su za a kad treba da se dodje nema nikog).... :neznam:
Ih pa nismo mi takvi..mi kad kazemo da dolazimo..onda dodjemo;) :grouphug:
dakle bacite se u potragu za salom:grin:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by ParisH.
Svi na posao!!!

PS Mali je problem sto je sad raspust, ali eto, obecavam da cu (cim prodje raspust) ici u moju srednju (gim. Sv. Sava), kao i u osnovnu Brace Baruh, da se raspitam moze li i po kojoj ceni.

PS2 Bas sam se zagrejala za ovu ideju!
Korisnikov avatar
By Gothic Faery
Originally posted by ParisH.
kao i u osnovnu Brace Baruh, da se raspitam moze li i po kojoj ceni.
Pitala za Baruh. Nemaju ni mrezu ni loptu. Ok lopta i nije prob. (ja imam profesionalnu) ali gde mrezu da nadjemo? I cinimi se da moras da zakupis salu unapred makar mesec dana.... Bolje prvo da okupimo tim koji nece da ispali kada sve bude sredjeno.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by ZvezdasBG
Ma moze i ta, al bre to trulo i prokisnjava, bolje neka tamo u ciganskim rupama! :dvaprsta: :tumble:

Pa pazi skola u ciganskim rupama je super koliko znam, bolja i od one srednje na Retenziji :D , mada je nikad nisam video. Sto se tice Ekonomske, ja koliko znam, prebukirani su terminima za izdavanje, tako da i ne verujem da bismo uspeli da ubodemo jedan. :) Potraga za salom se nastavlja. :) Uzgred ja bih morao da obnovim gradivo iz odbojke.:)
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Narode sto se tima tice, ima nas dovoljno i ne verujem da ce iko da ispali.
Samo je problem prostor.
Odlicno znam kako to funkcionise jer sam ziveo u blizini ekonomske skole u zemunu i radio tu. Onakva krsh sala koja je sacuvaj boze, oni za debele pare izdaju, i sto je najgore popunjeni su termini do ponoci svakog dana?!
Izgleda da je deficitaran prostor
Ali nacicemo nekako nesto......
Dakle na posao!
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG

Pa pazi skola u ciganskim rupama je super koliko znam, bolja i od one srednje na Retenziji :D , mada je nikad nisam video. Sto se tice Ekonomske, ja koliko znam, prebukirani su terminima za izdavanje, tako da i ne verujem da bismo uspeli da ubodemo jedan. :) Potraga za salom se nastavlja. :) Uzgred ja bih morao da obnovim gradivo iz odbojke. :)
Sve ti znas! Bolje idi kad vec hvalis ganci rupu da pitas u tu skolu jel ima termina i koja je cena! :okret: :djavo: :tumble:
Korisnikov avatar
By Zemunac
E znam za dva terena koji su pod balonima, al su uzasno skupi..... Vredi probati?
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
E znam za dva terena koji su pod balonima, al su uzasno skupi..... Vredi probati?
Ajde konkretno, koliko su to skupi?
Aj eto mene danas kod tebe pa da odemo da pitamo.....
Korisnikov avatar
By Zemunac

Pa bas te nije nesto bilo u Zemunu danas :) ..... Skupi jesu i to vise hiljada po satu, neproverena informacija..... A dif je dobra opcija, jes da je daleko, al mislim da je jeftino
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG

Pa bas te nije nesto bilo u Zemunu danas :) ..... Skupi jesu i to vise hiljada po satu, neproverena informacija..... A dif je dobra opcija, jes da je daleko, al mislim da je jeftino
Htedoh da dodjem, ali u 18 h poceo rukomet, pa posle Arsenal-Manchester....jebi ga....
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Hehe, DIF zvuci kao odlicna lokacija. Glasam za! :shake: :klap:
Korisnikov avatar
By bigirl
Pitala za Baruh. Nemaju ni mrezu ni loptu.
Baruh nema mrezu ni loptu?!
Tuga. Znam da je jedno vreme Zvezda imala treninge tamo, cudo jedno da im mrezu nisu poklonili makar.

Loptu imam i ja, i to vise komada, samo da ih iskopam iz raznoraznih budzaka po stanu...

Sto se DIF-a tice... Savrseno! Zivim na 5 minuta od njega.

Ajde ovako, kad prodje ovo ruzno vreme, da se dogovorimo, odbojkasi i odbojkasice, da se nadjemo prvo negde na picu, pa da se lepo uzivo organizujemo.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Pitala za Baruh. Nemaju ni mrezu ni loptu.
Baruh nema mrezu ni loptu?!
Tuga. Znam da je jedno vreme Zvezda imala treninge tamo, cudo jedno da im mrezu nisu poklonili makar.

Loptu imam i ja, i to vise komada, samo da ih iskopam iz raznoraznih budzaka po stanu...

Ajde ovako, kad prodje ovo ruzno vreme, da se dogovorimo, odbojkasi i odbojkasice, da se nadjemo prvo negde na picu, pa da se lepo uzivo organizujemo.
Dogovoreno....:bouncy:
Korisnikov avatar
By Zemunac

Jedva cekam :happysmoke: :cool2:
Korisnikov avatar
By BlueUnion

Hehe... ovo sa 5 min. mi deluje nesto poznato. :mobilni:

Dobra ideja, ali nemoj na picu nego na neku salatu vitaminsku bolje. Gde si videla sportiste i pizzu. ;)

Sta kazete da otvorimo mailing listu na Yahoo! koja bi se zvala GS-Odbojka?
Korisnikov avatar
By Zemunac
Dobro sta se desava s tom odbojkom? Vi zaboravili? :rida: :(

[Izmenjeno 8-2-2005 ZeMuNnN]
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by BlueUnion
]

Hehe... ovo sa 5 min. mi deluje nesto poznato. :mobilni:

Dobra ideja, ali nemoj na picu nego na neku salatu vitaminsku bolje. Gde si videla sportiste i pizzu. ;)

Sta kazete da otvorimo mailing listu na Yahoo! koja bi se zvala GS-Odbojka?
A jel ti to pokusavas da nas navuces na Mc'Donalds? :smeh:
Meni se vise pizza svidja. :spin: Elem sto se mailing liste tice, simpaticna ideja.
Dakle narode cim se ova temperatura konacno popne u neki prihvatljiv plus, da se upoznamo i spremimo za odbojku. Jasno?:B

[Izmenjeno 8-2-2005 ZvezdasBG]
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Pali brate, ja sam mislio na "Do jaja!". Xexe, a sada ako tebe vise privlaci McD. :P

OK, postavicu nam mailing listu do petka. Ne treba da budemo vise transparentni nego sto je potrebno.

Naravno okupljanje bi mogli kao Hajduci na Djurdjevdan. :ninja:
By Swanheart
I sta se desilo sa timom,da li je mesto tehnicara jos uvek otvoreno?:cekam:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Cekamo da prodje ova zima, a mislim da je mesto tehnicara popunjeno :D
Korisnikov avatar
By bigirl
Dakle???
Jeste da je vreme grozno, ali... ajde neka inicijativa... BlueUnion nikako da mi pošalje taj poziv (ili šta ve?) na mail... c c c...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!