Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By mary
Originally posted by Mahnitu
Sto folirante, obe ekipe su super.
Portugalci su teski foliranti! :bljak: Poludela sam kada je jedan Portugalac u nemackom 16-tercu signalizirao penal(i to se sav oduzeo) a coveka lopta ne da nije udarila u ruku, nego po sredini stimaka(grudi)! I to je samo jedan primer a bilo ih je bar 10 u tok prvenstva! Portugalija :tuc:

a u finalu ne navijam ni za koga... samo cu uzivati u fudbalu, i pozdravljati svaki dobar potez/gol.

:gol:
By Bombina
1 fransucka
2 italija
3 nemacka
4 portugalija
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by ^mary^
Sto folirante, obe ekipe su super.
Portugalci su teski foliranti! :bljak: Poludela sam kada je jedan Portugalac u nemackom 16-tercu signalizirao penal(i to se sav oduzeo) a coveka lopta ne da nije udarila u ruku, nego po sredini stimaka(grudi)! I to je samo jedan primer a bilo ih je bar 10 u tok prvenstva! Portugalija :tuc:

a u finalu ne navijam ni za koga... samo cu uzivati u fudbalu, i pozdravljati svaki dobar potez/gol.

:gol:
Ali nije ga dobio? Zato Italijan povlaci nogu da bi pao preko coveka koji lezi na zemlji i dobija penal u 95. minutu. Portugalci mozda pokusavaju ali nikoga nisu ostetili. Oni su odlicna ekipa, samo su napadaci zakazali.

I nije mi jasno zasto Englezi spaljuju Ronalda na lomaci kad je Runi namerno hteo da osakati Karvalja. Uvek je lakse kad je drugi kriv :cekam: Ronaldo je trebalo da bude najbolji mladi igrac a ne Podolski. Svidja mi se njegova motivisanost a i decko se ne stidi da pokaze emocije i brizne u plac :rida: Bekam je obican slinavac
Korisnikov avatar
By Kupper
Zato Italijan povlaci nogu da bi pao preko coveka koji lezi na zemlji i dobija penal u 95. minutu. Portugalci mozda pokusavaju ali nikoga nisu ostetili. Oni su odlicna ekipa, samo su napadaci zakazali.

I nije mi jasno zasto Englezi spaljuju Ronalda na lomaci kad je Runi namerno hteo da osakati Karvalja. Uvek je lakse kad je drugi kriv :cekam: Ronaldo je trebalo da bude najbolji mladi igrac a ne Podolski. Svidja mi se njegova motivisanost a i decko se ne stidi da pokaze emocije i brizne u plac :rida: Bekam je obican slinavac
Ovo se zove iznenadjenje Indijanac. Uvek si bio objektivan....

Elem, redom - niko, ali niko nije osporavao Italijanima penal. Bio je pa i ti to znas.
Naravno da 'spaljuju' Ronalda jer jeste zasluzio. I jos gore. To ne umanjuje pominjani IQ Runija (znas o cemu pricam) i ne negira to da je namerno hteo da osakati Karvalja. Kako da vidim vezu izmedju debilne namere Runija i debilne reakcije Ronalda??? Obojica su reagovali ogavno, zasto vezivati 'ovaj je gori pa zato drugi nije kriv'?
Ronaldo nije mogao da bude najbolji mladi vec samo treci jer je statistika neumoljiva a znas da je Podolski matematicki tacno najbolji. Ostalo su utisci a oni su uvek subjektivni, tj. navijacki. Ronaldo je bio odlican na prvenstvu, to niko ne spori. Naravno da se ne stidi da pokaze emocije ali ne mora da rida iza svakog coska ili cim ga neko pipne po frizuri. Nemoj tako.

I ono sto me najvise zanima je odakle sad iskopa Bekama iz svih ovih prica? Mozes da ga mrzis, volis, simpatises (ja ga nesto ne volim al' ko mene pita), mozda jeste sve ali slinavac nije, nefer nije, nikad kukao nije.

Ne razumem te.

Sad me zanima i - ako Italija osvoji prvenstvo bice nezasluzeno ma sta se desilo a ako to budu Francuzi bice vise nego zasluzeno?

Voleo bih da mi na ovo poslednje odgovoris pre finala.
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Jedva stigoh na vreme :vruce: :lol:

Znas da svakog dana kontaktiram sa ljudima iz celog sveta. Za sve njih ono nije bio penal, osim za Italijana koji kaze "da se to kod njih svira". Pa da Zvezda osvoji prvenstvo sa onakvim penalom meni bi bilo muka. Na isti nacin je Brazilac Ronaldo dobio faul protiv Tirama na 17 metara kad je mogao da ga preskoci.

Englezima je glavni krivac Ronaldo jer je protestvovao (kao da drugi nisu i kao da to niko na ovom svetu ne radi), umesto gluposti Runija. Statistika okej, ja mnogo vise postujem igrace sredine terena nego napadace, to su ljudi koji prave igu (zajedno sa bekovima). To je bio licni stav.

Bekam je dobar igrac, postujem ga (ipak igra na sredini) i eto, nije mi se svidela njegova faca kad je izasao iz igre.

Ako pobedi Italija nece biti nezasluzeno, samo ostaje mrlja. Ako pobede Francuzi, bice jedino zgob Zidana i Anrija :lol:

Pisemo se posle finala :friends:
Korisnikov avatar
By IriS
eeeeh, nije dugo trajalo...

the weakest link --- Fabien Bartez :hand:
By Paris
Produzeci :hiphip: Ajmo Azzurri :)
Korisnikov avatar
By svejedno
Zidan je ispao glupan.

Iznervirao me.
Korisnikov avatar
By IriS
jebiga, dopustio je žabarskom kretenu da ga isprovocira... žao mi je što je ovako završio karijeru :(

uaaaaaaaaaa žabariiiiiiiii :grebanje:
Korisnikov avatar
By svejedno
Ma ne igra od kad je dao gol kako treba & kako zna.

No, dobro, nije mi rod. Ko ga yebe.
Korisnikov avatar
By IriS
pu dzukele provokatorske!!!

:mad:

evo, prošao me bes ... odoh da uživam :pas:
Korisnikov avatar
By svejedno
Znaci Kupper je sad zadovoljan. :)

Prerano smo stavili marseljezu, a?
Korisnikov avatar
By IriS
?uj, po mom mišljenju, Francuzi su bili u ovom me?u mnogo bolji, tak da su opet zaslužili marseljezu u mom postu, ali ne?em se ponavljam ;)

lm, pobedila je reprezentacija koja ima gomilu muljatora od igra?a u njoj, na ?elu sa trenerom... nameštanje utakmica...wiiiiiiiii... ?ist fer plej, kao i ona provokacija Zidana... :hand:

ali :whatever: ...
Korisnikov avatar
By mary
Sigurno mu se 1000 puta u karijeri desilo da ga protivnicki igrac : gura, sutira, stipa, psuje...i on bas sada da odreaguje na takav nacin...Nemam reci! Da okonca svoju karijeru krajnje nesportskim potezom i crvenim kartonom u finalu SP :( Obozavam Zidana, ali ono sto je uradio je uzasno! Iz koraka da nabode igraca glavom u grudi! :( Sta li je mislio? :( `ebote, dao je gol, mogao je da bude proglasen za najboljeg igraca turnira, da je ostao u igri, mozda ne bi izgubili...a ovako :rida:

Slika

Zasluzeno, ali meni je bas bilo krivo :rida:

Slika

Francuzi su bili bolj, to pokazuju i shutevi na gol koji su imali 3x vise od `Talijana.
Korisnikov avatar
By svejedno
Upravo.
Razne stvari padaju na pamet.
Ali nemaju smisla ;)
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Francuzi su bili bolji ali :jbg: Ne mogu ni da zamislim sta je Materaci uradio Zidanu da ga onako isprovocira. Nadam se da ce ovaj javno da kaze. Najzanimljivije je da Zidan nije pokazao ni trunku kajanja, sigurno je bilo nesto opasno. (Ja bi ga u tom slucaju nokautirao :lol: )

Zidan i dalje najveci :hail:
By Storm
Najzanimljivije je da Zidan nije pokazao ni trunku kajanje, sigurno je bilo nesto opasno. (Ja bi ga u tom slucaju nokautirao :lol: )
Zidan i dalje najveci :hail:
:up:

Žabari su ispali tako ... fuj!
By Gost
Kako me nervirao onaj Stevi?, kad je krenuo
da pljuje (?!) Materacija jer je isprovocirao
dobrog Zidana, pa ga ovaj u maniru "najboljih"
SLinišinih dana po?astio.
Bože, pa nije Zidan amater iz FK Žagubica, pa da
nasedne na provokaciju! I mo'š si mislit, oni
dobacuju jedni drugima na tekmi!!! :doh: A ja bila
ubeðena da je sve tamo drugarski... (takav stav
zastupa Stevi?. No ?iji je zet, i za o?ekivati je takav
nivo moždane aktivnosti.)
Korisnikov avatar
By MARQUE
Baš mi je drago što su Talijani sino? pobijedili :yay: .. navijao sam za njih .. a i susjedi su nam ... imao sam feeling kao da je hrvatska repka pobijedila vidjevši ih kako slave :love:

uglavnom, svaka ?ast :up:
By Gost
E da, i meni je drago što su Talijani
?ampioni.
Neka pati koga smeta,
Italija je prvak svijeta...
:njanja:
Korisnikov avatar
By MARQUE
Originally posted by p?elica

Neka pati koga smeta,
Italija je prvak svijeta...
:njanja:
e za ove stihove ti trebaju autorska prava ;) :lol:
By Gost
:blush:
Ekšli ne treba. ;)
Korisnikov avatar
By bella_the_weird
Ja sam navijala za Francusku i uzhasno mi bilo shto je Zidan ovako zavrshio... I bash me zanima shta mu je Materaci rekao... Dodushe ja produzhetke nisam gledala, ali bila sam uverena da tje Francuska pobediti. Avaj...
Korisnikov avatar
By mary
Originally posted by p?elica
Kako me nervirao onaj Stevi?, kad je krenuo
da pljuje (?!) Materacija jer je isprovocirao
dobrog Zidana, pa ga ovaj u maniru "najboljih"
SLinišinih dana po?astio.
Bože, pa nije Zidan amater iz FK Žagubica, pa da
nasedne na provokaciju! I mo'š si mislit, oni
dobacuju jedni drugima na tekmi!!!
Ni ja nisam mogla da verujem sta govori onaj komentator! :blenta: :zid:
Nije fer ono sto je Materazi uradio, ali to je (na zalost) sastavni deo sporta. Materaci je to uradio da sudija ne vidi, i to je "dozvoljeno" a Zidan...

Slika
Korisnikov avatar
By mary
ZIdan proglasen za najboljeg igraca SP :boxer:
Klose je osvojio Zlatnu kopacku sa 5 postignutih golova, Bufon - najbolji golman.

Širak o Zidanu :
Širak je rekao da ima "puno poštovanje prema tom ?oveku, koji pokazuje najlepše vrednosti sporta i najve?e ljudske kvalitete koji mogu da se zamisle".

:hmm:
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!