Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by MahnituPortugalci su teski foliranti!
Sto folirante, obe ekipe su super.
Originally posted by ^mary^Ali nije ga dobio? Zato Italijan povlaci nogu da bi pao preko coveka koji lezi na zemlji i dobija penal u 95. minutu. Portugalci mozda pokusavaju ali nikoga nisu ostetili. Oni su odlicna ekipa, samo su napadaci zakazali.Originally posted by MahnituPortugalci su teski foliranti!
Sto folirante, obe ekipe su super.Poludela sam kada je jedan Portugalac u nemackom 16-tercu signalizirao penal(i to se sav oduzeo) a coveka lopta ne da nije udarila u ruku, nego po sredini stimaka(grudi)! I to je samo jedan primer a bilo ih je bar 10 u tok prvenstva! Portugalija
![]()
a u finalu ne navijam ni za koga... samo cu uzivati u fudbalu, i pozdravljati svaki dobar potez/gol.
![]()
Originally posted by MahnituOvo se zove iznenadjenje Indijanac. Uvek si bio objektivan....
Zato Italijan povlaci nogu da bi pao preko coveka koji lezi na zemlji i dobija penal u 95. minutu. Portugalci mozda pokusavaju ali nikoga nisu ostetili. Oni su odlicna ekipa, samo su napadaci zakazali.
I nije mi jasno zasto Englezi spaljuju Ronalda na lomaci kad je Runi namerno hteo da osakati Karvalja. Uvek je lakse kad je drugi krivRonaldo je trebalo da bude najbolji mladi igrac a ne Podolski. Svidja mi se njegova motivisanost a i decko se ne stidi da pokaze emocije i brizne u plac
Bekam je obican slinavac
Originally posted by p?elicaNi ja nisam mogla da verujem sta govori onaj komentator!
Kako me nervirao onaj Stevi?, kad je krenuo
da pljuje (?!) Materacija jer je isprovocirao
dobrog Zidana, pa ga ovaj u maniru "najboljih"
SLinišinih dana po?astio.
Bože, pa nije Zidan amater iz FK Žagubica, pa da
nasedne na provokaciju! I mo'š si mislit, oni
dobacuju jedni drugima na tekmi!!!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!