Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by KupperNovine pisu da je Tumbakovic drugi kandidat za selektora?
Mi smo strasni:maji:. Sve reorganizovati, ako je ikako moguce s tom sumanutom FSS strukturom.
Originally posted by EsperanzaLepo si rekao ovo za djorica:klap::klap:osim sto je unistio A i mladu reprezentaciju taj covek dok je trenirao prvoligaske klubove, pogotovu sutjesku iz niksica duboko je bio zaglibio u kriminal namestanje rezultata pretnje sudijama,podmicivanje sudija:mad:Originally posted by MahnituZar iko ko normalno razmislja u fudbalskoj Srbiji misli da moze doci do ozbiljnijih promena dok je ovakva garnitura na celu??Ej,ljudi,Djoric je direktor Saveza!Sve dok te "jagnjece brigade" ne odu,nema srece,pa makar doveli zajedno Kapela,Eriksona i Skolarija!Jos cujem na nekoj anketi veceras da predlazu Djoru za selektora!Pa on je vec jednom sahranio reprezentaciju,a pre toga i mladu!Pored njega,pominjani Tumbica,Muslin,pa cak i Kosan su zlatni!
Novine pisu da je Tumbakovic drugi kandidat za selektora?Sta ono bese Terzic rekao, treba nam svetski trener. Kreten. Zajebi Boru, Kosana i ostale, nek dovedu stranca koji ce da nas nauci necemu. (Moj prijatelj iz Holandije predlaze Lea Benhakera, ali se slaze da ni Brukner nije los
)
Djoric je i dalje direktor za omladinski fudbal. Struktura?![]()
Originally posted by KupperA da ti Angie ocita 100 ocenasa?
Ustvari, posto smo konstatovali da je svako navijanje prilicno iracionalnlo (ako nije za nase i u bilo kom sportu)....i makar koliko me Zabari nervirali, otkad znam za sebe navijam za njih. I kao necu, resim.....sve je to dzabe.
Originally posted by kiss addictMa ne, uvek kazem 'Viva la XY' zemlja/grad/selo. Ako ces za Franzuze, pa ako picajzlimo:) onda je 'Viv la F'.
viva la![]()
@kupper ne može viva LA Italia, moužda viva l`Italia... ispravi to, da ih ne urekneš(mada sam sigurna da ?e Italija izgubiti pošto navijaš za njih
![]()
)
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!