Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mahnitu
Pa i mi smo se dobro branili, u kvalifikacijama :pickme:
Korisnikov avatar
By Kupper
Mi smo strasni:maji:. Sve reorganizovati, ako je ikako moguce s tom sumanutom FSS strukturom.
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by Kupper
Mi smo strasni:maji:. Sve reorganizovati, ako je ikako moguce s tom sumanutom FSS strukturom.
Novine pisu da je Tumbakovic drugi kandidat za selektora? :lood: Sta ono bese Terzic rekao, treba nam svetski trener. Kreten. Zajebi Boru, Kosana i ostale, nek dovedu stranca koji ce da nas nauci necemu. (Moj prijatelj iz Holandije predlaze Lea Benhakera, ali se slaze da ni Brukner nije los :salut: )

Djoric je i dalje direktor za omladinski fudbal. Struktura? :smiling:
Korisnikov avatar
By west end
Originally posted by Esperanza
Originally posted by Mahnitu

Novine pisu da je Tumbakovic drugi kandidat za selektora? :lood: Sta ono bese Terzic rekao, treba nam svetski trener. Kreten. Zajebi Boru, Kosana i ostale, nek dovedu stranca koji ce da nas nauci necemu. (Moj prijatelj iz Holandije predlaze Lea Benhakera, ali se slaze da ni Brukner nije los :salut: )

Djoric je i dalje direktor za omladinski fudbal. Struktura? :smiling:
Zar iko ko normalno razmislja u fudbalskoj Srbiji misli da moze doci do ozbiljnijih promena dok je ovakva garnitura na celu??Ej,ljudi,Djoric je direktor Saveza!Sve dok te "jagnjece brigade" ne odu,nema srece,pa makar doveli zajedno Kapela,Eriksona i Skolarija!Jos cujem na nekoj anketi veceras da predlazu Djoru za selektora!Pa on je vec jednom sahranio reprezentaciju,a pre toga i mladu!Pored njega,pominjani Tumbica,Muslin,pa cak i Kosan su zlatni!
Lepo si rekao ovo za djorica:klap::klap:osim sto je unistio A i mladu reprezentaciju taj covek dok je trenirao prvoligaske klubove, pogotovu sutjesku iz niksica duboko je bio zaglibio u kriminal namestanje rezultata pretnje sudijama,podmicivanje sudija:mad:

Jedno od resenja i to dobrih je da dodje trener iz inostranstva pitanje je dali tako nesto nas savez moze da plati jer plata Ilije Sestkovica je bila 3.000 eura a koji ce trener iz inostranstva da radi za tu sumu???

U rukometu za dame je postignut fantastican rezultat dovodjenjem Dankinje Anje Anderssen na mesto selektora ali u zenskom rukometu nema kriminala mafije i kulta rusofilskom boljsevizmu kao sto je slucaj u nasem fudbalu a olicenje zla u nasem fudbalu mafije kriminala & nosioci rusofilskog boljsevizma su zvezda i partizan:jerry:
Korisnikov avatar
By svejedno
@ Kupper
Reci, Italija & prvak sveta u fudbalu zvuci nekako.... kako treba.

Ali ne navijam ni za koga, sad.
Zinedin ima sansu da krunise karijeru reprezentativca, kapitena na best possible way imaginable, pa mozda malo vucem na stranu francuza.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by svejedno
Italija & prvak sveta u fudbalu zvuci nekako.... kako treba.
da da... po chetvrti put

nazdravlje!!!
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ulozila sam neku sicu na francuze i dobila duplo i malo vise :dancing:

Naravno, u finalu navijam za Francusku.... Zidaaaan :hail2:
By Çâðê_DUP
Vala nek izgube ovi francuski metuzalemi
pa nek se i ugojim za uzvrat!!!
:evil:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by p?elica
Vala nek izgube ovi francuski metuzalemi
pa nek se i ugojim za uzvrat!!!
:evil:
Ne, ne, volimo te tako vitku i zgodnu, znaci Zidan dize pehar :pas:
Korisnikov avatar
By west end
Desetorica ?ekaju "Zlatnu loptu"

Svetska ku?a fudbala saopštila je spisak od deset igra?a koji su ostali u krugu kandidata za nagradu "Zlatna lopta" koju ?e dobiti najbolji pojedinac šampionata planete u Nema?koj.

Na listi onih koji se mogu nadati prestižnom trofeju nalaze se: Fabio Kanavaro (Italija), Maniš (Portugalija), Mihael Balak (Nema?ka), Andrea Pirlo (Italija), Ðanluka Zambrota (Italija), Tjeri Aenri (Francuska), Ðanluiði Bufon (Italija), Patrik Vijera (Francuska), Miroslav Klose (Nema?ka) i Zinedin Zidan (Francuska).

:eu:
Korisnikov avatar
By Kupper
@west end - kao i uvek do sad najbolji je bio iz ekipe prvaka sveta pa makar i ne bio najbolji. Ako F osvoji ruku dajem da ce Zidan biti najbolji (i treba), ako Italija onda...ne znam. Ako se dogodi da Italija osvoji SP mislim da bi bilo krajnje korektno da Zidan dobije 'Zlatnu loptu' jer je najvise pokazao na turniru. Jedna utakmica ne bi mogla da promeni stvar.

@svejedno & spliff - da nije Zidana i Anrija (mi omiljenog najvise) 100 posto bih bio za Italiju. Ovako....ma opet za Italiju. Da, cetvrti put, samo ne znam koliko su vredne one dve od pre II rata, vredne kao bilo koja posleratna....

Ustvari, posto smo konstatovali da je svako navijanje prilicno iracionalnlo (ako nije za nase i u bilo kom sportu)....i makar koliko me Zabari nervirali, otkad znam za sebe navijam za njih. I kao necu, resim.....sve je to dzabe.
Korisnikov avatar
By Paki
:eya: Viva la France ! :eya:
Korisnikov avatar
By west end
Argentinac sudi finale

Finale Svetskog prvenstva u Nema?koj izmeðu Italije i Francuske vodi?e Argentinski sudija Horasio Elisondo.
FIFA je odlu?ila da po?etak i kraj Mondijala ozna?i zvuk iz Elisondove pištaljke, pošto je 42-godišnji Argentinac delio pravdu i 9. juna u Minhenu, na premijernom me?u izmeðu Nema?ke i Kostarike.

Ovaj nastavnik fizi?kog iz Argentine je u Nema?koj vodio me? izmeðu Gane i ?eške, te ?etvrtfinalni susret izmeðu Engleske i Portugala.:kafa:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Ustvari, posto smo konstatovali da je svako navijanje prilicno iracionalnlo (ako nije za nase i u bilo kom sportu)....i makar koliko me Zabari nervirali, otkad znam za sebe navijam za njih. I kao necu, resim.....sve je to dzabe.
A da ti Angie ocita 100 ocenasa? :lol:
Korisnikov avatar
By Kupper
Ne, hvala. Procita(n)o.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Paki
E, Boze moj, kako je lepo biti mlad:zvizdi::dancing:
By Storm
Navija?u za Francusku.
I daje imaju kod mene onoliki kredit zbog pobede nad Brazilom.
Korisnikov avatar
By bigirl
Francuzi i Italijani... Pre par godina, navijala bih za Italijane, a sad navijam za Francuze (mada ni njih nešto ne mirišem...).

Danas, naravno, navijam za Nemce!!!
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Novine pisu da Skolari preuzima Man Utd ?
Korisnikov avatar
By Paki
E, Boze moj, kako je lepo biti mlad:zvizdi: :dancing:
:kiss: :hug:
Korisnikov avatar
By Kupper
E, Boze moj, kako je lepo biti mlad:zvizdi: :dancing:
:kiss: :hug:
:eya: Viva la Italia :eya:
Korisnikov avatar
By IriS
viva la :france:

@kupper ne može viva LA Italia, moužda viva l`Italia... ispravi to, da ih ne urekneš ;) (mada sam sigurna da ?e Italija izgubiti pošto navijaš za njih :giggle: :kiss: )
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by kiss addict
viva la :france:

@kupper ne može viva LA Italia, moužda viva l`Italia... ispravi to, da ih ne urekneš ;) (mada sam sigurna da ?e Italija izgubiti pošto navijaš za njih :giggle: :kiss: )
Ma ne, uvek kazem 'Viva la XY' zemlja/grad/selo. Ako ces za Franzuze, pa ako picajzlimo:) onda je 'Viv la F'.

Ali, nisi u pravu za navijanje. Od kad si me urekla sve bude kako 'ja kazem' :roll: Navijao sam za F protiv Bra i dobili. A i da nije tako mogu 100 puta da pisem da navijam za F a srce mi kuca za Italiju:drama:

So, Kiss, sory, L'Italia ce biti prvak sveta, javlja mi se:ogledalce: A i ako cemo iskreno, samo 3 reprezentacije su bile konstantne - uz dva finalista i Nemacka. Ostali su bili bledi, Brazil posebno.
Korisnikov avatar
By mary
Bravo za Nemce!!! :klap:

Bas mi je drago sto su pobedili one folirante!

Klinsman je mnogo sladak i pozitivan, nadam se da ce ostati na mestu selektora. :)
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by ^mary^
Bravo za Nemce!!! :klap:

Bas mi je drago sto su pobedili one folirante!
me agree :)
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Sto folirante, obe ekipe su super. Zato ce sutra da bude 0-0 posle 90 minuta :uljenavatru:
By Çâðê_DUP
Italijani su bolji frajeri te stoga navijam
za njih.
:plavuso:
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 28
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!