Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Jelena Janković, posle eliminacije od Pati Šnider u četvrtfinalu mastersa u Madridu, pada na petu poziciju WTA liste. Razočarana novim neuspehom, srpska igračica odlučila da otpusti trenera Sančeza

Jelena Janković, doskorašnji prvi ženski reket sveta, poraz od Švajcarkinje Pati Šnider u četvrtfinalu mastersa u Madridu platiće novim padom na WTA listi. Pošto nije uspela da se plasira u finale, četvrta teniserka sveta će se od ponedeljka naći na petoj poziciji, dok će njeno mesto zauzeti Ruskinja Elena Dementjeva. Jasno je da alarmi za uzbunu zvone, a najverovatnije će odzvoniti njenom treneru Rikardu Sančezu.

Odzvonilo mu... Rikardo Sančez dobiće otkaz po završetku Rolan Garosa

Jankovićeva je, zajedno sa Madridom, sakupila 6.720 poena, a da je kojim slučajem osvojila titulu, sutradan bi osvanula kao treća teniserka sveta. Ona je posle poraza od Šniderove poručila da je vreme za radikalne promene

- Moram nešto da menjam, i to pod hitno! Moram da nađem nekoga ko će mi pomoći da ponovo budem najbolja. Ipak, to se neće dogoditi pre Rolan Garosa, pošto je preveliki rizik praviti tako veliku promenu pre grend slema - jasna je Džej Džej, koja sa Rikijem Sančezom sarađuje 14 meseci.

Da podsetimo, pre mesec dana Jelena je prekinula saradnju sa famoznim Petom Ečeberijem, navodnim magom za fizičku pripremu, zbog pretreniranosti u pripremnom periodu minule zime, što je uzrokovalo naglim padom forme.

Pred Jelenom Janković i ostatkom belog karavana je nedelju dana odmora pred drugi grend slem sezone, Rolan Garos. Poznato je da je šljaka omiljena podloga 24-godišnje Beograđanke, koja je u protekle dve sezona u Parizu stigla do polufinala.

- Dosta sam očekivala od Madrida, ali šta je tu je. Na redu je Rolan Garos, za koji imam nedelju dana za pripremu. Daću sve od sebe da za to vreme „očistim" malo svoju igru ne bih li bila u što boljoj formi za Pariz. Znam na čemu moram da radim kako bih poboljšala svoju igru - rekla je Jankovićeva.

Nos ne prestaje da curi

Jelena Janković je i u Madridu muku mučila sa nosem, koji je neprestano curio. Problemi sa zdravljem su počeli još tokom Fed kup susreta u Ljeidi, krajem aprila.

- Nosa mi i dalje curi, iako više nemam temperaturu, niti se osećam slabo. Sve živo sam probala i ništa mi ne pomaže. Pravo da vam kažem, dojadilo mi je, a zbog toga imam problema sa disanjem, tako da se lakše zamaram tokom dugačkih razmena udaraca - jada se srpska teniserka.

Otkako je minulu sezonu završila na prvoj poziciji, našu teniserku na turnirima širom sveta neprestano proganjaju pitanja novinara (uglavnom američkih) o tome da li smatra da je zaslužila tu poziciju pošto još nije osvojila nijedan grend slem.
- Takva pitanja me strašno zamaraju! Plasman se odnosi na celokupnu sezonu, od januara do novembra, tako da moraš biti konstantno dobar ne bi li bio na vrhu. Prošlogodišnje prvo mesto nisam ukrala ni od koga i nije mi palo sa neba. Zaslužila sam ga, a to je jedino važno. U sličnoj situaciji je i Dinara Safina, ali nas dve smo mlade i imamo još mnogo vremena i grend slemova pred sobom i mislim da je samo pitanje vremena. U isto vreme, ima pregršt igrača koji imaju trofej sa grend slema u vitrini, a nikada nisu bili prvi na svetu - zaključila je Srpkinja.
Korisnikov avatar
By spliff
ne znam odakle si ovo kopirao ali jelena sa njim saradjuje mnoooogo duze od 14 meseci
zapravo, od pochetka profi karijere, ako se ne varam
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Neće da bude... Možda jeste duže od 14 meseci, al duže od 2 godine nije sigurno.
Korisnikov avatar
By Sunce
Nije tako. Jelena je prvo radila sa nekim Slovakom, pa je onda radila sa Sancezom. Na Australian Open-u 2008. je bila sa nekim trecim, pa se opet vratila Sancezu.

I ja mislim da joj treba novi trener. Setite se samo koliko je vikala Sancezu u mecu sa Snider. Verovatno joj je Sancez savetovao duze poene, sa spinom, a Jelena je igrala sa jako konstantnom igracicom i mislim da je kasno shvatila da mora da bude agresivnija i da ide na mrezu.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Krivo mi je što ona i Novak ne igraju dublove, mislim da im tu niko ne bi ni prismrdeo....
Korisnikov avatar
By Berserker
JA SE IZVINJAVAM, A KAKO JE JELENA OSVOJILA PEKING, PORŠE i MOSKVU ZAREDOM?!
Zar nije sa Sančezom došla do finala US Opena?

Da nije kriv kondicioni trener?

Ja mislim da bi ona trebalo da vežba kretanje, ja mislim da je Sančez radio dobar posao.
By cumpig
sve je u tintari!
slutiim da ce raskid sa sancezom samo jos vise da pogorsa stvar
(daj boze da se varam) :usamljen:
Korisnikov avatar
By Sunce
Za sve je kriv njen stariji brat koji je posmatrao mec. Kad god njega vidim na tribinama, znam da ce JJ izgubiti. Mislim da Jeleni treba dobar sparing partner.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Stariji brat joj je jednom kola upropastio :D Odveo ih u perionicu, propustio kroz četke i skroz ih izgrebao :p
Korisnikov avatar
By Sunce
"Pozelite mi srecu na RG, u teskom sam periodu. Vasa JJ"

Slika
Korisnikov avatar
By Sunce
* Bili ste na filmskom festivalu u Kanu?
- Ustala sam u šest sati ujutro, trenirala, a onda otputovala u Kan na samo jedan dan! Učestvovala sam na dobrotvornoj večeri fondacije AMFAR, da bismo prikupili što više para za borbu protiv side. Na bini sam bila sa Šeron Stoun i još mnogo glumaca i poznatih ličnosti. Sve je bilo veoma zanimljivo. Od petka mislim samo na tenis.

:love:

Haljina joj je savrsena. :tetka:

Slika

Slika

Slika
By cumpig
ali, ovo opravdanje: bila na SAMO jedan dan :)
koja carica :) )))))))

(dobro je, vracam se u formu, sve se nesto ostrim na titulu ove godine!)
Korisnikov avatar
By Sunce
Ima dobar zreb! :fige: Na slikama je fit fit...nikad nije bila ovakva.
By cumpig
ma, moglo je malo i lakse, ali neka, volim da svetski doseta do titule :love:
By cumpig
a niko da pomene da je sa cakve uvek imala problema :uplasen:
srecom pa je i ona sva pogubljena u zadnje vreme :)
Korisnikov avatar
By Lunja
1. Steffi Graf 377
2. Martina Navratilova 332
3. Chris Evert 260
4. Martina Hingis 209
5. Monica Seles 178
6. Justine Henin 117
7. Lindsay Davenport 98
8. Serena Williams 72
................................................................
9. Amélie Mauresmo 39
10. Tracy Austin 21
11. Kim Clijsters 19
12. Jelena Jankovic 18
13. Jennifer Capriati 17
= Maria Sharapova 17
15. Ana Ivanović 12
= Arantxa Sánchez Vicario 12
17. Venus Williams 11
18. Dinara Safina 8
19. Evonne Goolagong Cawley 2

Dakle, JJ ispred Capriati, Sharapove, Venus... :wow: Kako deluje nestvarno i daleko.
Korisnikov avatar
By Sunce
Svaka joj cast! Jedna je od 9 teniserki koje su zavrsile godinu kao No.1. To je za postovanje! Brojke ne lazu! :tetka: :superheroj:

Jos samo GS titule!
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Lunja
1. Steffi Graf 377

:hail:

jedna je steffi :love:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Lunja

Ovo su 2 sexy ribe:

SlikaSlika
:love: :smeh:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Dragi moji fanovi,
Znam, nisam vam dugooo pisala, ali verujem da me razumete. Nakon istorijske pobede u Ljeidi gde smo u Fed kup takmičenju zabeležile ubedljiv trijumf nad Španijom i ostvarile prvi put u istoriji plasman u Svetku A grupu meni je krenuo jedan loš period u pogledu zdravstvenog stanja, a samim tim i rezultata. Razbolela sam se upravo za vreme Fed kupa u Ljeidi, odigrala oba meča pod visokom temperaturom, iscrpljena, ali borba za Srbiju uvek je jača od svega. Dala sam od sebe više nego što sam mogla u tom trenutku i na kraju smo došli do željenog cilja – do toga da ćemo 6. i 7. februara 2010. godine ponovo u Areni, ponovo pred domaćom publikom biti boj za Srbiju i trasirati put ka trofeju Fed kupa koji nam je sada nikad bliži.

Nakon Fed kupa usledili je serija turnira na šljaci – Štutgart, Rim i Madrid gde nisam odigrala ni blizu od onog što sam očekivala i želela, jer me je upravo ta prehlada i iscrpljenost nakon Ljeide držala dugo i nisam uspevala da vežem nekoliko mečeva a da me ne stigne umor i iscrpljenost. U Rimu je došlo i do povrede trbušnog mišića, što je veoma nezgodna povreda, jer zahteva mirovanje, a bila sam u jeku sezone na šljaci. Odmah sam krenula sa terapijom, ali to nije mnogo pomoglo. Nisam o tome pričala, sve do Rolan Garosa. Verovala sam da će proći, da će se sve stabilizovati i da ću konačno u Pariz stići zdrava i spremna za nove pobede. Nažalost do toga nije došlo. U Parizu se povreda trbušnog mišića pogoršala i prilikom servisa sam imala velikih problema, osećala sam jaku bol. U prvih par mečeva trudila sam se da ne mislim na povredu i da maksimalnom koncentracijom dođem što pre do željenog rezultata, da se na terenu ne zadržavam puno. Tako je i bilo sve do osmine finala kada se u mene uvukla neka nervoza, nestalo je koncentracije i mog osmeha, misli su bile usmerene samo to da li ću se još više povrediti, sve se okrenulo u pogrešnom smeru, a tako se i završilo – preranim oproštajem od Pariza.

Nešto izuzetno lepo dogodilo mi se pred sam start Rolan Garosa. Bila sam specijalan gost na najglamuroznijem događaju ovogodišnjeg filmskog festivala u Kanu - aukcijskoj večeri "Cinema against AIDS". Imala sam čast da sa holivudskim zvezdama prikupi sredstva za borbu protiv AIDS-a, ja sam na aukciji ponudila meč samnom koji je za 45.000 evra odkupio jedan biznismen iz Monte Karla. Kada sam stala na "red carpet" našla sam se pod kišom bliceva i kamera, nisam tako nešto očekivala, jer su tim istim tepihom šetale svetske filmske zvezde, nisam očekivala da ću ja privući istu pažnju, ali bilo je upravo tako. Sa svih strana su me zvali "Jelenaaaa" i desilo mi se nešto što sam do sada gledala u specijalizovanim emisijama sa velikih filmskih festivala – dodele Oskara i slično. Nosila sam izuzetno skup nakit, poslednji hit Šoparda kao i ekskluzivnu haljinu kreatora Žorža Hobeike. Bila sam u društvu najvećih zvezda sveta filma, mode i biznisa među kojima je domaćica večeri bila Sharon Stone. Društvo za stolom mi je pravio holivudski glumac Josh Hartnett, na bini sam držala govor sa Donatelom Versaće...Jedno divno i novo iskustvo za mene. Jedino što mi se nije dopalo bila je frizura koju su mi napravili, pa sam celim putem gunđala da mi je na glavi gnezdo i da želim da pustim kosu, ali bila je toliko uvezana i lakom fiksirana da nisam uspela u tome...

Nakom poraza u Parizu usledio je povratak u Beograd, gde sam nedelju dana provela na terapijama kako bi uspela da saniram povredu i zdrava odem na turnire koji slede na travi. Nedelju dana kod kuće proteklo je brzo, uglavom u jurnjavi po ambasadama - zbog viza, a morala sam da vadim i novi pasoš. Ali nije sve tako crno, uvek ima i lepih trenutaka. Ovih nedelju dana u mom rodnom gradu mi je značilo puno, kompletna porodica je bila na okupu, videla sam se sa familijom i dragim prijateljima sa kojima se ne viđam tako često, jer profesionalne obaveze mi to ne dozvoljavaju. Uživala sam u domaćoj kuhinji, naročito jedući knedle sa šljivama koje obožavam. Išla sam i kod frizera, malo sam se osisala i promenila nijansu kose, ali nisam previše odstupila od moje prirodne boje kose.

Pišem vam pred sam polazak u Englesku. Uskoro krećem na aerodrom "Nikola Tesla" , a u Istburnu gde ću igrati prvi turnir naredne nedelje, stižem danas popodne. Nakon Istburna sledi Vimbldon i naravno jagode sa šlagom ))

Voli vas vasa Jeca
Cmok

11.06.2009.
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 42
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!