Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Ista majka Normana Bejtsa...

Slika
Korisnikov avatar
By *deni*
Nemojte, molim vas, Đokovića oslovljavati sa Nole, osim ako niste sa njim u prisnim ličnim odnosima.
Nije on za vas nikakav '' Nole '', već teniser Novak Đoković.
:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Sheytan
AO: Trijumf Đokovića za sva vremena!

Srpski teniser po treći put osvojio Australijan open, savladavši Rafaela Nadala posle pet sati i 53 minuta - 5:7, 6:4, 6:2, 6:7 (5:7), 7:5!

Šta su u noći između nedelje i ponedeljka po lokalnom vremenu u Melburnu odigrali Novak Đoković i Rafael Nadal...

Finale grend slem turnira kakvo se ne pamti, skoro šest sati dugo, sa 55 gemova i 369 odigranih poena... Završeno u pola dva ujutru!

Na kraju je Novak prevagnuo - odbranio je titulu prvaka Otvorenog prvenstva Australije, "vezao" treći grend slem trofej, a osvojio ukupno peti iz sedam velikih finala!

Na Rod Lejver areni ima "tri od tri", pošto je 2008. u finalu tukao Markosa Bagdatisa, a prošle godine Endija Mareja.

I drago nam je što možemo da napišemo posle Novakovog trijumfa: velika je šteta što je neko morao da izgubi ovaj meč!
Korisnikov avatar
By spliff
Sheytan napisao:
Na Rod Lejver areni ima "tri od tri", pošto je 2008. u finalu tukao Markosa Bagdatisa, a prošle godine Endija Mareja.

markos bagdatis
lol

:smeh:
Korisnikov avatar
By Torry
stvarno mu svaka cast, iako sam poslednjih pola sata meca sumnjala da moze da izdrzi onakav tempo

zahtevam da Novak dobije svoj smajli :sudija:
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2350711#p2350711]Lunja napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2350555#p2350555]Sheytan napisao:[/url]Na Rod Lejver areni ima "tri od tri", pošto je 2008. u finalu tukao Markosa Bagdatisa, a prošle godine Endija Mareja.
2008e "tukao je" Congu. ;)

Izvor ti je neobavesten totalno. :hand:
Izvor (Mondo) je u protekle dve nedelje uspeo da objavi jedno desetak netačnih podataka i duplo više pravopisnih grešaka. :snob:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Napravio čovek sebi u glavi da ne može da izgubi. :oskar:
Korisnikov avatar
By constantine
uu dobar je mada mi nije on nesto preterano lep u faci
Korisnikov avatar
By Sunce
mnogo lep decko, i u faci i u telu...
By Kragi
On ima divan odnos visine i mase (188/80) pa bi mi bio zgodan i bez bilo kakvih 'treninga' i oblikovanih misica. :D
Lep jeste.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nije mi privlačan, ali njegov novčanik ne bih odbio ni u ludilu :pare:

Odgovor u skladu sa uvodnim postom: Dok ima novca, ne bi mi dosadio.

Intenzivno sam pratio njegov lik i delo samo tokom prošle godine, kada je bilo pitanje trenutka kada će zajahati tron... čim je stupio na prvo mesto, nisam pogledao niti jedan njegov meč.

Pre toga sam ga pratio povremeno, ako naiđem, mada mi nije bio zanimljiv dok je stagnirao u top 5... a preE toga nisam ni znao šta je tenis.
By Glasnik
Lepo građen, al mi nije neki lepotan. :shrug:
Korisnikov avatar
By deran
tražim jednu fenomenalnu sliku đokovića,al ne bi se setio gde sam je video ko za inat... :povez:

ali zato sam naleteo na ovu... :giggle:

Slika
By Glasnik
Broj dečaka rođenih u Beogradu koji su nazvani Novak, po godinama:

Slika

:wundy:

Popularnost čini čuda.
Korisnikov avatar
By Mars
Meni su svi lepši od njega.

I Tipsarević i Bozoljac i Troicki i Zimonjić.

I Armenulić mi je lepši od Đokovića.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!