Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By broX
hteo sam jos juce da napisem da mi se njegova igra na travi ove sezone ni malo ne dopada, i eto danas potvrde za to

nadam se da ce se popraviti do Wimbledona :potapsava:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Vukodlak
EMO, slika je matora....
Cisto potsecanja radi.
Korisnikov avatar
By KiWi
Slika

Ne znam koliko je slika sveža, ali je sigurno svežija od ove iznad :D
Korisnikov avatar
By HARP
Nole pobedio Rafaela Nadala 6:1, 6:4 za sat i 32 minuta igre. :dance:
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by KiWi
Slika

Ne znam koliko je slika sveža, ali je sigurno svežija od ove iznad :D
KiWi ti stvarno imaš problem... SLIKA POSTOJI!!! Gademet, po milioniti put kasniš... :oklagija:
Korisnikov avatar
By Berserker
Slika
KiWi ti stvarno imaš problem... SLIKA POSTOJI!!! Gademet, po milioniti put kasniš... :oklagija:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by FireGox
Nole pobedio Rafaela Nadala 6:1, 6:4 za sat i 32 minuta igre. :dance:

wtg, nokia :hail:
Korisnikov avatar
By KiWi
Sorry, ponovo :giggle:
Korisnikov avatar
By Berserker
Sorry, ponovo :giggle:
Ma samo te zajebavam, nikako da se ljutim... samo da znaš za buduća smaranja :kiss:
By cumpig
ali stavrno je :tenis: car
a i cini se da ga mekinro obozava :D
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by cumpig
ali stavrno je :tenis: car
a i cini se da ga mekinro obozava :D
Zbog ovoga? ^^

''
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Gotivim ga! :D

Fenomenalan sportista. Fantasticno igra, jedino mu zameram sto previse pridaje znacaj publici. :) Telo mu je super, ali faca... :roll:
Đokovića tokom treninga za US open zaprosio - dečak!

Sve je delovalo sasvim obično za Novaka Đokovića: jedan klasičan otvoreni trening, pred klasičan pohod na odbranu jedne velike titule. Ipak, trening pred početak US opena obeležio je nesvakidašnji događaj: prosidba. A ona nije stigla od očekivane osobe već od jednog dečaka.

Vežbajući servis, Đoković se posvetio radu u manje ili više tihom okruženju, iako je trening bio otvoren, pa su brojni gledaoci stigli ne bi li videli do skora najbolje rangiranog tenisera na svetu.

Odjednom se sa tribina začuo dečji glas. Na engleskom je upitao Novaka: "Hoćeš li da se udaš za mene?"

Publika je počela da se smeje, a Đoković je mališana koji je to uzviknuo pozvao da siđe do terena. I ne samo to. Ovom dečaku, opremljenom za tenis a očigledno i vičnom "belom sportu", Đoković je ukazao čast pustivši ga da servira nekoliko puta, jednom čak i dok je sa druge strane bio najbolji srpski teniser svih vremena.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Ccc... Kuda ide ovaj svet!? Gresnici, ceka vas Potop!!! :pop:

:wundy:

Awwwwwww... :sweet: :giggle:

:hiphip: :hail2:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Mene zanima oće li biti venčanja ili ne? Šta je Novak odgovorio na prosidbu? o.O
Korisnikov avatar
By sing&dunum
^
Jasta! Smrad siri se Njujorkom zbog nemilog dogadjaja! :amfilohije_mode: :pop:

:smeh:

@ Sava

Pa, kako ne znas?! Vec se pojavila vest o raskidu sa Jelenom, i drami koja se odigrala u danasnjim vecernjim casovima! Jelena dobila 'shut-card'! Vencanje se planira za novembar! :wundy:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Awwww, zamišljam reakciju vaskolike SrBske javnosti na ovu vest i nekako mi toplo oko srca :love:

Mada bolje da su venčanje organizovali na dodeli pehara :p
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:smeh:

E, sa dodelom pehara nije sigurno. 'Oce li Novak nositi pehar il' posluzavnik, i s tim u vezi, kako ce reagovati ova mlada dushica. Hoce li "da" biti sasvim ubedljivo... Verujem da se misli i na srBsku javnos' koja zeli da cuje nepokolebljivo i odlucno "DAAAAA!"... :lol:

@ Dark Walker

Nego sta! Preneo sam vec vest o raskidu aktuelne veze. Zna i Novak da nije vise u "onim" godinama, bioloski sat, bla bla... "Takve prilike se ne propustaju", odbrusio mu je tata Srdja telefonom! :sudija:

:wundy:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!