Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By Paris
Originally posted by Kupper
Originally posted by ZvezdasBG
Kvari se folder..... :flaming:
Slusaj ti:sw:, ceo fodler kipti od znanja. Ovaj cosak moze da posluzi za zajebanciju. S tobom cu lako:), ali me PrisH plasi:uplasen:
A sto te ja plasim:D?
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by ParisH.
A sto te ja plasim:D?
:gol: :mljac: :njami:
Korisnikov avatar
By Moa
Zvanicna molba korisnici foruma ParisH.
Skloni avatar ali kad te molim ne znas sta mi cinis ne mogu da se skoncetrisem ima ovde i lezbejki u ovom folderu :smeh:
Hello familijo :grouphug:
By Paris
Jel da da je dobar:fuck: :D Ne mogu Duco da ga skinem, posto me uzasno inspirishe:D
Korisnikov avatar
By mrle
Jel da da je dobar:fuck: :D Ne mogu Duco da ga skinem, posto me uzasno inspirishe:D
/me slaps ParisH around a bit with nipples :sise:

:D
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Xexe, vidim da je tema temeljno ociscena. Posredno sam cuo sve sta se dogadjalo ovde i krivo mi je sto nisam imao priliku da i sam uzmem ucesce. Pozz!
Korisnikov avatar
By zboO
ma bgyu nisi mnogo propustio.....samo izlive neznosti (poceli su da smaraju ovi ljubitelji sporta)....prsli su svi kazem ti ja......nekada se pricalo o sportu i fajtu :lol: a sada o sportu i ljubavi :no: :no:

:lol: :tushe:
Korisnikov avatar
By Moa
Jao ljudi ja juce poludela a ni danas nisam u nesto boljem raspolozenju.Juce nisam imala neta pa sam bila jako nervozna a danas kad sam dosla na forum cekalo me prijatno iznenadjenje jer vidim neke nepoznate meni nickove da su postovali ali zato kad sam otvorila par tema i videla prepucavanje skroz sam se razocarala. :(
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Dusica4
Jao ljudi ja juce poludela a ni danas nisam u nesto boljem raspolozenju.Juce nisam imala neta pa sam bila jako nervozna a danas kad sam dosla na forum cekalo me prijatno iznenadjenje jer vidim neke nepoznate meni nickove da su postovali ali zato kad sam otvorila par tema i videla prepucavanje skroz sam se razocarala. :(

Welcome to my world....
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by bgyu2001
Xexe, vidim da je tema temeljno ociscena. Posredno sam cuo sve sta se dogadjalo ovde i krivo mi je sto nisam imao priliku da i sam uzmem ucesce. Pozz!

Ma zahvaljujuci kome si ti cuo sta se desavalo ovde a? Ni da se zahvalis :smeh: ...... Ma znas, nikad nije kasno...... Vec uzimas ucesce :D Nego, grozan ti novi avatar znas..... :D
By Paris
Duco, Duco...pa sta ces u tu groznu Trac Arenu:no:kad znas da je ovde s nama najlepse:friends:
:grouphug:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Pa ja sam cesto u toj areni, s namerom da im pomrsim konce :) Tu ima svakakvih ljudi..... koje treba:tepih: :smeh:

[Izmenjeno 24-1-2005 ZeMuNnN]
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by ZeMuNnN
Ma zahvaljujuci kome si ti cuo sta se desavalo ovde a? Ni da se zahvalis :smeh: ...... Ma znas, nikad nije kasno...... Vec uzimas ucesce :D Nego, grozan ti novi avatar znas..... :D
:shok: :ninja:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Duco, Duco...pa sta ces u tu groznu Trac Arenu:no:kad znas da je ovde s nama najlepse:friends:
Bas tako.....
Bezi odatle ako mislis da ostanes normalna.....
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by ZvezdasBG
Bas tako.....
Bezi odatle ako mislis da ostanes normalna.....
Evo vam primer. Prolupao sam poslednjih dana.
Korisnikov avatar
By Kupper
:grouphug: ima samo pet 'clanova'. Posto je nas ovde bar 7-8 stalnih trazim jedan poveci. Ako su tri rezervisana za Zbunjenu, ParisH i Dusicu znaci mi :misici: na ispad. Necu tako. Hocu da budem stalno u kolu:lol:

[Edited on 24-1-05 by Kupper]
Korisnikov avatar
By Zemunac

Evo vam primer. Prolupao sam poslednjih dana.

Stvarno sto si toliko aktivirao u prepucavanju u trac areni? Vidis da niko tamo nije normalan.... :D
Korisnikov avatar
By Kupper
Cuti, nista me ne pitaj:rool:....kao resim necu, ignore, ali jace je od mene.
Korisnikov avatar
By Mahnitu
I ofkors, hvala Avalonu na odlicno odradjenom poslu :shake:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Hahaha, kad nisam prso od smeha..... Dobismo novog gazdu :smeh:
Korisnikov avatar
By unic0rn
avalonku smo sklonili jer je sada super moderatorka :) ))
Korisnikov avatar
By Zemunac
Jos jedno iznenadjenje :smeh: Pa on je dobio i Trzni Centar :crkla: :smeh:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Uf, super, mozda konacno prodam Fergusona made in UK 1958
Korisnikov avatar
By Kupper
Jao GAZDA.....pa on ce da nas ulema zacas:lol:

Nego ljudi, tema se zove 'Moram'. A ja moram da se pohvalim. Askoli i Bari na tri tiketa, ludovao. I PROSAO MI onaj sa oba 1-X. 2 puta 11=121 kvota, ulozio 50din. i sad IMAM 6.050. :up: ja....
Korisnikov avatar
By Moa

Nego ljudi, tema se zove 'Moram'. A ja moram da se pohvalim. Askoli i Bari na tri tiketa, ludovao. I PROSAO MI onaj sa oba 1-X. 2 puta 11=121 kvota, ulozio 50din. i sad IMAM 6.050. :up: ja....
Joj 50 dinara pa gde ti je avanturisticki dug.A eto vidis da si ulozio 100 imao bi duplo vise.Misli o tome.
PS. Fala ti na mailu smejala sam se do iznemoglosti :D
Korisnikov avatar
By Kupper
Dusice, bilo je 9X50...sistem. Nisam mogao vise....gazda:rool: od razno i zgodni komadi.....pravo resenje slucaja. A i gde tebe nego u 'zgodne komade':D
Korisnikov avatar
By Mahnitu

Svaka cast !! :kralj:
You rule :friends:
Korisnikov avatar
By unic0rn

chiko, chiko, jel vam treba sin?
:oskar: :smeh:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!