Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by NjuskaloNi ja. Kako su dali gol na startu, tako su se povukli u odbranu! Brate, pobeda se ne cuva bezuslovnom odbranom! Sto se i pokazalo na kraju. Mogli smo da pobedimo, a primili smo taj gol iz slobodnjaka. I pored vodjstva, napad ne treba da posustaje. Ali Zenga i njegova politika...
Mada, ruku na srce, nisam zadovoljan kako je Zvezda igrala celo drugo poluvreme. Moraju da nauce da "stanu na loptu" jer ovom igrom moze da se izbaci Braga koja ne ume da da gol, ali neki malo efikasniji tim bi dobio sinoc.
Originally posted by ZvezdasBGAko pitaš mene, klju?no je dobro odigrati prve dve utakmice (posti?i nešto tipa pobeda i nerešeno), pa onda odigrati rastere?eno protiv Rome. U principu sistem je takav da se sa 6 bodova prakti?no prošlo dalje. To su 2 pobede ili 1 pobeda i 3 nerešena.
1. kolo, 20. oktobra: Crvena Zvezda je slobodna
2. kolo, 3. novembra: Crvena Zvezda - Bazel (bez publike)![]()
3. kolo, 24. novembra: Tromso - Crvena Zvezda
4. kolo, 1. decembra: Crvena Zvezda - Roma
5. kolo, 14. decembra: Strazbur - Crvena Zvezda
Originally posted by kiss addictbravo, braaavo
Tromso je norveška ekipa, u kvalifikacijama su eliminisali Galatasaraj...
(da se i ja malo umešam u sport jel smem)
Originally posted by zbunjenaNe da nisu za bacanje nego su guzili Rozenborg prosle godine nekoliko puta (prvenstvo i kup). Plus sto je Norveska rasadnik za kupovanje vecine igraca po Engleskoj jer su potekli u Rozenborgu, Tromzo-u....A, kao sto rece kiss addict, izbacili su Galatasaraj (ko ne zna, kao perce da su oduvali iako rezultat ne pokazuje tako).Originally posted by kiss addictbravo, braaavo
Tromso je norveška ekipa, u kvalifikacijama su eliminisali Galatasaraj...
(da se i ja malo umešam u sport jel smem)
![]()
ondak ni oni nisu za podcenjivanje....s'obzirom da su izbacili Turke![]()
ehh..nema vishe slabih ekipa...ne,ne..
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!