Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By zboO
govnari zabarski...i sada neka mi neko kaze da su zasluzeno proshli dalje...smrdljivci odvratni...da li postoji prvenstvo gde su oni pobedili bez sudijske pomoci??!!

FUUUUJ!!!
Korisnikov avatar
By bigirl
A ono je bilo za penal... K'o što sam ja trokrilni šifonjer!
'bem ti sudiju... :oklagija:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by bigirl
A ono je bilo za penal... K'o što sam ja trokrilni šifonjer!
pazi, ako raširiš ruke, a imaju?i u vidu koliki su ti nokti, mogla bi da zali?iš na trokrilni šifonjer :njanjanja:
Korisnikov avatar
By bigirl
Slušaj ti! :egzorcist: Kad ih budem isekla (uskoro) posla?u ti ih na ku?nu adresu, kad ih stalno spominješ, zaslužila si ih. :njanja:
Korisnikov avatar
By IriS
moUže, pa da gadjam komšije kad preglasno budu navijali za Brazil protivu Gane ;)
Garantovano ?e biti bar dva iskopana komšijska oka na meniju sutra, kandze su to, eeej :giggle:
By Storm
Švajcarski golman ..... uhh .....
:bale:
Korisnikov avatar
By Kupper
Pobedi Italije se nikad ne gleda u zube (Zbunjena) :)

Zao mi je sto je losa Ukrajina prosla jos losije Svajcarce....
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Kupper

Pa sta ti hoces? :giggle:

lm...danas je poslednja utakmica 1/8 finala... :roll:

Ja prognoziram da ce spanija i francuska da odigraju 1:1 (a posle francuska ide dalje :gatara: :shok2: )
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Storm
Ijaooo... I ja sam balavila celu tekmu za njim... Kako je dobar!!!
Korisnikov avatar
By IriS
ja danas navijam za Ganu :yay:

i volela bih da Francuzi prodju dalje, ali nešto mi se javlja da ?e pro?i Španci :trep:
Korisnikov avatar
By bigirl
Baš bi bio trip da proðe Gana... Al' nešto ipak sumnjam u to... :(
Korisnikov avatar
By tinkerbell
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kako to da zaboravim!!!! i ja navijam za GANU!!!
:yay: :dancing: :yay:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by tinkerbell

Pa sta ti hoces? :giggle:
Dobro ti pitanje. Pa eto, voleo sam da losi Svajcarci prodju (malo senzacije a ove druge ne volem).
Korisnikov avatar
By MARQUE
Baš mi je drago što su ju?er Talijani i Ukrajici pobijedili. Do kraja prvenstva navijam za Ukrajinu. Navodno kada bi osvojili prvenstvo svaki ukrajinski igra? bi dobio neku milijunsku cifru eura od ukrajinske vlade i sponzora ... a Švabe se ismijavaju sa time jer smatraju da je nemogu?e da jedna zemlja poput Ukrajine iskrešira toliku svotu novaca svakome igra?u ako to ne mogu niti bogate poput njih, odnosno da ukrajinska vlada sere o tim nagradama .... :cobanica:

Danas bi htio da Gana pobjedi, ali nema šanse. Dalje idu 100% Brazil i Španjolska. Brazil sa 3:1, a Španjolska sa 2:1. :D
Korisnikov avatar
By IriS
jaoooooooooooooooooo........kmeeeeeeeeeeeee

drugi gol dadoše Brazilci iz ofsajda, ?istog kao suza... a Gana je bolja, pa bar duplo od njih... eeeeee, šta zna?i respekt koji uživaju svetski šampioni :no:
Korisnikov avatar
By zboO
celo prvenstvo je smejurija ziva...tuga zaista...sudije su ukenjale svaku utakmicu...ali svaku....chak i onu nesretnu gde smo mi igrali protiv obale slonovache su sudili u nashu korist, a mi majmuni opet izgubili....a da ne pricham o italijanima i brazilcima....na svakoj utamici neka sumnjiva situacija...a sta tek reci za tekmu Portugal - Holandija gde je sudac od 28 prekrshaja pokazao 22 kartona, medju kojima su 4 crvena... :zid: i da, da li opet da spomenem Engleskog sudiju, koji je promenio pravila igre, pa je igracha izbacio tek posle 3. zutog kartona :zid:

sramota za FIFU i sve arbitre na ovom shapionatu...nema ovde F od fudbala...samo sudije i njihove kretenske odluke...i naravno Brazil mora dalje, kao i Italija i Spanija....chekam Spaniju, d avidim na koju ce foru oni proci dalje....posto su najprljaviji smrdljivci u istoriji svih shapmionata!!

zao mi je sto su Gana i Australija ispali. Od Gane se iskreno i nije mooglo bash ochekivati da pobede Brazil, dok je Austarlija bila bolja od Italije, i samo zbog sudije nije proshla dalje!!! Sramota zaista!!!
Korisnikov avatar
By west end
Grazie i KA i West End. Nisam imao pojma i doneli ste mi dobru vest. Samo da Argentinci nauc da igraju sa slabijima od sebe eto finala sa Brazilom. A tad Gaucosi razbijaju sa 3-2 (prica se okolo:))
u 1/4 finalu igraju:
namacka- argentina i italija ukrajina -30 juna pobednici ove 2 utakmice cine 1 polufinalni par koji s eigra 4 jula u dortmundu

engleska -portugal i brazil-spanija/francuska -1 jula pobednici ove 2 utakmice cine 2 polufinalni par koji se igra 5 jula u minhenu

:potapsava:
Korisnikov avatar
By IriS
ajde nek mi neko ko zna kaže zašto Francuz Frank Ribery ima one ožiljke po licu... mucho bih bila zahvalna :)
Dujkovi?: "Ponosan sam"

Selektor Ghane Ratomir Dujkovi? nije bio u prilici da vodi svoj tim u drugom poluvremenu utakmice sa Brazilom. Nezadovoljan suðenjem, posebno ?injenicom da je Adrijano u poslednjim trenucima prvog poluvremena postigao gol iz ofsajda, srpski stru?njak je protestovao kod sudije Luboša Mihela, a Slovak mu je pokazao crveni karton i osudio ga da iz svla?ionice posmatra nastavak me?a.

- Rekao sam sudiji da bi bilo bolje da obu?e žuti dres, objasnio je Dujkovi? razlog svog isklju?enja.

:sigh:
Korisnikov avatar
By zboO
viva la France

(josh malo, josh maloooooo)
Korisnikov avatar
By bigirl
Ijaooo... I ja sam balavila celu tekmu za njim... Kako je dobar!!!
Slika
Zuberbuehler Pascal
197 cm...
http://fifaworldcup.yahoo.com/06/en/w/p ... ascal.html
Very nice!
E da ga jebem... U horoskopu je jarac! A u krevetu nema ni?eg goreg od muškog jarca... :zeva:
By Storm
E da ga jebem... U horoskopu je jarac! A u krevetu nema ni?eg goreg od muškog jarca... :zeva:
He, he, he ... zna?i ostajem jedini u kombinaciji sa zgodnim golmanom...
:smilegrin:

Ina?e, što se ti?e prvenstva, u preostalom delu prvenstva navijam za:
Nema?ku i nadam se da ?e pobediti Argentinu sa 7:0;
Ukrajinu, jer mi je dosta žabarskog izvla?enja;
Portugaliju, zbog Ronalda i ekipe a i zato jer je Bekam smor;
Brazil, mada nemam ništa protiv ni Francuske.
:tushe:
Korisnikov avatar
By Paki
Francuska u ?etvrtfinalu ... :love:

:eya: ... Jjjeeeeeeeeee !!! ... :eya:
Korisnikov avatar
By Kupper
Dakle, Francuzi prosli:flaming:

Storm:

'Ina?e, što se ti?e prvenstva, u preostalom delu prvenstva navijam za:
Nema?ku i nadam se da ?e pobediti Argentinu sa 7:0;
Ukrajinu, jer mi je dosta žabarskog izvla?enja;
Portugaliju, zbog Ronalda i ekipe a i zato jer je Bekam smor;
Brazil, mada nemam ništa protiv ni Francuske'.

Kupper :)

Nadam se da ce Argentina da pokaze Nemcima ko je gazda i da se ne moze sve 'na misice'.
Nadao sam se da ce nikakvu Ukrajinu da izbace Svajcarci ali ok, taman, kako red i nalaze, to ce Italijani galantno.
Najveca muka mi je Portugalija - Engleska. Mozda malo vise za Por.
I za kraj dezert - 256-0 za Brazil protiv Fr. (iovako su preeeedaleko otisli za moj ukus).
By Çâðê_DUP
I za kraj dezert - 256-0 za Brazil protiv Fr. (iovako su preeeedaleko otisli za moj ukus).

Narafski. Ronaldo i kao svinj?e zabija golove.
Zato ?e Brazil, lagano, do titule.
Korisnikov avatar
By mary
Naravno da ce Brazil lagano do titule! pcelice :kiss:

Jedva cekam da vidim kako otkidaju one bedne i antipaticne Francuze :kafa:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by ^mary^

Jedva cekam da vidim kako otkidaju one bedne i antipaticne Francuze :kafa:
:kiss:

@Zbunjena - :tepih: :jezik:
Korisnikov avatar
By Vel boy
I kad igraju Brazil i Francuska? Ili da li ce igrati?

oprostite, ali ovde preko bare, nema skoro pa nista o mundijalu, stoga ne bi bilo na odmet da me obavestite:superheroj:
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 28
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!