Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Berserker
Jecu je zaebala patika...
Jecina igra je bila dobra protiv slabijih, ali toi što je ona pokazala ne može da prismrdi igri jačih kao što su Dinara, Ceca i Viktorija... i da je prošla dalje ... ne bi dalje od polufinala...
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Ulix
Originally posted by Vukodlak
A bilo bi tek fenomenalno da titulu uzme Samanta Stozur
To ne bi bilo fenomenalno, to bi bila uvreda za sport i ljudsko dostojanstvo. :stopdrogi:
A jel Stozur živi user pa je došla do QF? Mislim, ne znam pa pitam...
By Ulix
Mislim da Jelena ne bi smela da traži opravdanje u patikama ili gumici za kosu ili stomaku ili ne znam čemu. Ima teniserki koje bi igrale i bose i gole i opet bi pobedile.

Jelena se prosto razvlačni po terenu. Imam utisak da je mrzi da igra.
By Ulix
A bilo bi tek fenomenalno da titulu uzme Samanta Stozur
To ne bi bilo fenomenalno, to bi bila uvreda za sport i ljudsko dostojanstvo. :stopdrogi:
A jel Stozur živi user pa je došla do QF? Mislim, ne znam pa pitam...
Pa nije to WTA Mala Moštanica, nego RG. Shodno tome, trebalo bi da ima i adekvatnog pobednika. Serenu ili Kuznjecovu ili Dinaru.

Sve drugo bi bilo skandalozno.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Sinoć sam sanjala da Ulix i ja igramo tenis na terenu u mom parku.
Igramo u dublu protiv jednog Kineza koji nas razbija, ali na kvarno, jer mi igramo bosonogi po staklu :shok:
a on nepravilno servira... iz servis polja. :shok:
Ali to nije sve.
Ulix i ja ne možemo da se krećemo iza osnovne linije, jer je celom njenom dužinom naslagan neki veš do visine od pola metra. :drama:

Mislim, "Andaluzijski pas" je sranje. :tenis:

Juhu!
Ispao Marej!
By Ulix
Originally posted by Dzelajza Rouz
Igramo u dublu protiv jednog Kineza koji nas razbija, ali na kvarno, jer mi igramo bosonogi po staklu :shok:
Ali to nije sve.
Ulix i ja ne možemo da se krećemo iza osnovne linije, jer je celom njenom dužinom naslagan neki veš do visine od pola metra. :drama:

:lol:

Isuse!

Jesam li bio u formi marke sa likom Vladimira Lenjina? :)
By Ulix
7:5 za Serenu, drugi set.

:wow:

:hail: :hail: :hail: :hail: :hail:
Korisnikov avatar
By zboO
LOOOOL @ dzelajza..

vrh!!
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Dzelajza Rouz
Ali to nije sve.

:lol:

Isuse!

Jesam li bio u formi marke sa likom Vladimira Lenjina? :)
Bio si višedimenzionalan i žut. :giggle:

Uz bizaran RG idu i bizarni snovi.

Sinoć sam sanjala još nešto suludo, ali to već nema veze sa tenisom.
Idem da tražim prigodnu temu. :D

Au, šta rade ova Kuzgnjecova i Viljamovka...
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
E, sad videh opet tatu Vilijamsa i ne mogu da verujem koliko liči na mog pokojnog dedu. :shok:
By Ulix
Ove dve su fenomenalne! :hail:
By Ulix
Pobedila Kuznjecova!

Zasluženo.

Ovo je najbolji ženski meč koji sam gledao ove godine. Svaka im čast!
Korisnikov avatar
By spliff
puche i serena
stvarno vishe ne znam za koga da navijam
By Ulix
Originally posted by spliff
puche i serena
stvarno vishe ne znam za koga da navijam
Sudeci po prikazanom, za Kuznjecovu. Odavno je nisam video da ovako dobro igra. :nunchake:
Korisnikov avatar
By Sunce
Mislim da Jelena ne bi smela da traži opravdanje u patikama ili gumici za kosu ili stomaku ili ne znam čemu. Ima teniserki koje bi igrale i bose i gole i opet bi pobedile.

Jelena se prosto razvlačni po terenu. Imam utisak da je mrzi da igra.
U tenisopauzi je. Kao da je htela da izgubi mec. :povez: Ali, izgubila je u 3 seta, nije je Cirstea rasturila kao Cibulkova Sarapovu.
Korisnikov avatar
By Marvin
:yay:

Tako Serena... ajmo kući... na Wimbledonu da ispadneš pre 1/4 finala...

(da te izbaci, npr Dokićeva :shmi: )
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Dobi i Federer.
Sad me interesuje susret sa Soderlingom u finalu.
Bilo bi zanimljivo da se tako zadesi.
Korisnikov avatar
By Lunja
Blago tebi. Ja jedva cekao da zavrse. Suvise su gresile i bile frustrirane za moj ukus. (prvi set je bio super)

Dakle, Stosur i Cibulkova su polufinalistkinje... oookaaaayyyy... :nesiguran: Nek me neko ustine.
Korisnikov avatar
By Lunja
Jecina igra je bila dobra protiv slabijih, ali toi što je ona pokazala ne može da prismrdi igri jačih kao što su Dinara, Ceca i Viktorija.
I ja imam slican utisak -- da je njen realan ranking negde oko 10-15. mesta na listi. Jelena ove godine nije top10 igracica. :sigh:
By Ulix
Originally posted by Lunja
Blago tebi. Ja jedva cekao da zavrse. Suvise su gresile i bile frustrirane za moj ukus. (prvi set je bio super)

Dakle, Stosur i Cibulkova su polufinalistkinje... oookaaaayyyy... :nesiguran: Nek me neko ustine.
1. Treći set je malo smorio, ali prva dva su bila fenomenalna. Možda sam samo željan toga da gleda igračice iz top10 na ovom RG-u, pa mi se čini. :tepih:

2. E stvarno. Ali stvarno. Jebeš GS.:odbij:
Korisnikov avatar
By Sunce
A zasto je vama cudno sto su Cibulkova i Strosur u polufinalima? Meni je to bas odlicno za tenis.

Kad je Henin dominirala, cela javnost je bila u fazonu: "Zar ne postoji neko ko moze da obori tu dominaciju?"
Sada, kada nema dominantne igracice, problem je sto je nema, a nadu polazu na Safinu. Ana i Djole su takodje na raspecu: "Oni su se zaustavili na samo jednoj gran slam tituli itd." Jbt. gledaj sebe i igraj.
Korisnikov avatar
By Sunce
Jecina igra je bila dobra protiv slabijih, ali toi što je ona pokazala ne može da prismrdi igri jačih kao što su Dinara, Ceca i Viktorija.
I ja imam slican utisak -- da je njen realan ranking negde oko 10-15. mesta na listi. Jelena ove godine nije top10 igracica. :sigh:
:up: Nije top 10 igracica, istina. I mislim da ove godine i ne zeli bolje da igra. :neznam: zasto.
By Ulix
A i Anin je tu negde. Ako ne i niže. :sigh:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ana treba da poboljsa igru na brzim podlogama, i na konju je. Ja njen gubitak na RG posmatram kao prednost jer ce se bolje fokusirati na ostatak godine. Nema mnogo poena da brani i to je superiska. Sa druge strane, osvojila je Rg i sad bi bilo bolje da baci metu na neki drugi. :fige:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Sunce
A zasto je vama cudno sto su Cibulkova i Strosur u polufinalima?
Zato sto nikad nisu igrale neki sjajan tenis, niti imaju sjajne rezultate. Pa je situacija najblaze receno - cudna.

Nemaju osvojenih turnira (u singlu).
:wow:
Korisnikov avatar
By Sunce
A zasto je vama cudno sto su Cibulkova i Strosur u polufinalima?
Zato sto nikad nisu igrale neki sjajan tenis, niti imaju sjajne rezultate. Pa je situacija najblaze receno - cudna.
Pa eto, sada igraju odlicno :cheer: . Cibulkova je rasturila Sarapovu, sto nije mala stvar. Ima pobedu i nad Jelenom i nad Anom. Meni je dosadno da uvek iste teniserke pobedjuju, kao u vreme Stefanije i Monike.
By Ulix
Pobediti Sarapovu na sljaci i nije neki poduhvat, a narocito ne sada... I sama je rekla da noge nije mogla da pomera koliko su je bolele.
By Ulix
Meni je dosadno da uvek iste teniserke pobedjuju, kao u vreme Stefanije i Monike.
Meni nije vazno ko pobedjuje, dokle god je tenis kvalitetan. Ako treba da pobedjuju samo Serena i Safina, onda neka bude tako.

Poenta je da ja uzivam gledajuci.

:)
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 26
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!