Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by UlixA jel Stozur živi user pa je došla do QF? Mislim, ne znam pa pitam...Originally posted by VukodlakTo ne bi bilo fenomenalno, to bi bila uvreda za sport i ljudsko dostojanstvo.
A bilo bi tek fenomenalno da titulu uzme Samanta Stozur![]()
Originally posted by VukodlakPa nije to WTA Mala Moštanica, nego RG. Shodno tome, trebalo bi da ima i adekvatnog pobednika. Serenu ili Kuznjecovu ili Dinaru.Originally posted by UlixA jel Stozur živi user pa je došla do QF? Mislim, ne znam pa pitam...Originally posted by VukodlakTo ne bi bilo fenomenalno, to bi bila uvreda za sport i ljudsko dostojanstvo.
A bilo bi tek fenomenalno da titulu uzme Samanta Stozur![]()
Originally posted by Dzelajza Rouz
Sinoć sam sanjala da Ulix i ja igramo tenis na terenu u mom parku.
Igramo u dublu protiv jednog Kineza koji nas razbija, ali na kvarno, jer mi igramo bosonogi po staklu![]()
a on nepravilno servira... iz servis polja.![]()
Ali to nije sve.
Ulix i ja ne možemo da se krećemo iza osnovne linije, jer je celom njenom dužinom naslagan neki veš do visine od pola metra.![]()
Mislim, "Andaluzijski pas" je sranje.![]()
Originally posted by UlixBio si višedimenzionalan i žut.Originally posted by Dzelajza Rouz
Sinoć sam sanjala da Ulix i ja igramo tenis na terenu u mom parku.
Igramo u dublu protiv jednog Kineza koji nas razbija, ali na kvarno, jer mi igramo bosonogi po staklu![]()
a on nepravilno servira... iz servis polja.![]()
Ali to nije sve.
Ulix i ja ne možemo da se krećemo iza osnovne linije, jer je celom njenom dužinom naslagan neki veš do visine od pola metra.![]()
Mislim, "Andaluzijski pas" je sranje.![]()
![]()
Isuse!
Jesam li bio u formi marke sa likom Vladimira Lenjina?![]()
Originally posted by UlixU tenisopauzi je. Kao da je htela da izgubi mec.
Mislim da Jelena ne bi smela da traži opravdanje u patikama ili gumici za kosu ili stomaku ili ne znam čemu. Ima teniserki koje bi igrale i bose i gole i opet bi pobedile.
Jelena se prosto razvlačni po terenu. Imam utisak da je mrzi da igra.
Originally posted by UlixBlago tebi. Ja jedva cekao da zavrse. Suvise su gresile i bile frustrirane za moj ukus. (prvi set je bio super)
Ovo je najbolji ženski meč koji sam gledao ove godine. Svaka im čast!
Originally posted by VukodlakI ja imam slican utisak -- da je njen realan ranking negde oko 10-15. mesta na listi. Jelena ove godine nije top10 igracica.
Jecina igra je bila dobra protiv slabijih, ali toi što je ona pokazala ne može da prismrdi igri jačih kao što su Dinara, Ceca i Viktorija.
Originally posted by Lunja1. Treći set je malo smorio, ali prva dva su bila fenomenalna. Možda sam samo željan toga da gleda igračice iz top10 na ovom RG-u, pa mi se čini.Originally posted by UlixBlago tebi. Ja jedva cekao da zavrse. Suvise su gresile i bile frustrirane za moj ukus. (prvi set je bio super)
Ovo je najbolji ženski meč koji sam gledao ove godine. Svaka im čast!
Dakle, Stosur i Cibulkova su polufinalistkinje... oookaaaayyyy...Nek me neko ustine.
Originally posted by LunjaOriginally posted by VukodlakI ja imam slican utisak -- da je njen realan ranking negde oko 10-15. mesta na listi. Jelena ove godine nije top10 igracica.
Jecina igra je bila dobra protiv slabijih, ali toi što je ona pokazala ne može da prismrdi igri jačih kao što su Dinara, Ceca i Viktorija.![]()
Originally posted by LunjaA i Anin je tu negde. Ako ne i niže.Originally posted by VukodlakI ja imam slican utisak -- da je njen realan ranking negde oko 10-15. mesta na listi. Jelena ove godine nije top10 igracica.
Jecina igra je bila dobra protiv slabijih, ali toi što je ona pokazala ne može da prismrdi igri jačih kao što su Dinara, Ceca i Viktorija.![]()
Originally posted by LunjaPa eto, sada igraju odlicnoOriginally posted by SunceZato sto nikad nisu igrale neki sjajan tenis, niti imaju sjajne rezultate. Pa je situacija najblaze receno - cudna.
A zasto je vama cudno sto su Cibulkova i Strosur u polufinalima?
Originally posted by SunceMeni nije vazno ko pobedjuje, dokle god je tenis kvalitetan. Ako treba da pobedjuju samo Serena i Safina, onda neka bude tako.
Meni je dosadno da uvek iste teniserke pobedjuju, kao u vreme Stefanije i Monike.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!