Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
najduzi mech ikada na aus openu. ne znam da li je i najbolji, ali ove godine svakako jeste

:hail:

nadal :up:

verdasco :up:
Korisnikov avatar
By Marvin
buhuuhuuuuuuu

zar duplom greškom :usamljen:
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Marvin
zar duplom greškom :usamljen:
Ladno.

..

divan mec.

..

Jebena dupla.

..

Divan mec.
By Ulix
Svaka ima cast! :hail: :hail: :hail:

Jedino mi je zao zbog zavrsetka, ali... :wow:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Vaaaauuuu jbt....jedva cekam da pogledam snimak ovog meca...mada 5 sati i 14 minuta to je skoro kao dva puta da gledam film Titanik...puno ce tu kokica trebati puuunooo :)
By Kragi
Meni zao Verdaska :(

Tenis je stvarno bio odlican :)
Korisnikov avatar
By Berserker
Eh, taj skriveni peder nije prošao... :(
A i bio sam u školi pa nisam mogao da gledam... kad je snimak?
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam navijala za Nadala tako da sam zadovoljna :klap: A mec je bio super... mada ja ne gledam sve, kombinujem sa ucenjem, pa gledam krajeve setova i poslednji... Pet sati, ipak je previse. Ne bi bilo da sam zaludna i nemam nista sem tenisa, ovako me ne grize savest... i gledala mec i ucila ;)

Imam predlog za nadimak Verdaska - Pajac. Tako me podseca na pajaca zato sto onako skakuce kao uplasice se Nadal da on ima kondicije, a dusa mu u nosu... ma kako da ne... ovaj ga lepo pobedi pa neka skakuce i dalje :tuc:
Korisnikov avatar
By Dina
E da, u nedelju navijam za Federera, samo mi je bilo sad da Nadal prodje pa da gledamo finale najboljih...

:tenis:
By Kragi
ne bas 100 ... 90 i kusur valjda :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Final showdown to determine world No 1

MELBOURNE: Jelena Jankovic’s reign as the world No 1 will come to an end when the WTA Tour singles rankings are publish on Monday.

It is projected that Jankovic’s performance in the Australian Open will see her fall to No 3 and Vera Zvonareva will reach a new career-high at No 5.

After tomorrow’s final at the Rod Laver Arena between Serena Williams and Dinara Safina, the winner will emerge as the new world No 1.

For Williams it would be a return to the top spot, having spent 61 non-consecutive weeks of her career there; Safina is aiming to become the 19th player in Tour history - and second Russian, after Maria Sharapova — to become the world No 1.

Should Safina win and become No 1, it would also be the first time in history that a brother and sister are No 1 on their respective tours (Marat Safin was ranked No 1 on the ATP World Tour for nine non-consecutive weeks between December 2000 and April 2001).

"I remember watching my brother on TV winning this tournament, and if I still watched it today I would have tears in my eyes," she said.

"It’s great that I can follow in his footsteps. He was my idol — he still is my idol — and the fact that I’m doing as well as him is amazing."

Safina and Marat have already made history by becoming the first brother and sister to make Grand Slam finals.

Safina added that the fact that the final would also decide the top ranking was a bonus.

"Since I was growing up my dream was to be the No 1 in the world," she added. "To play Serena in the final for the No 1 is unbelievable."

Rounding out the Top 10 will be Venus Williams at No 6, Svetlana Kuznetsova at No 7, Ana Ivanovic No 8, Agnieszka Radwanska No 9 and Nadia Petrova No 10.

Looking a little lower down the projections, Zheng Jie is expected to rise to No 20, making her just the second Chinese player ever to crack the Top 20 (after Li Na); Carla Suarez Navarro is expected to rise to No 30 (her Top 30 debut); and Jelena Dokic is expected to surge into the Top 100 (approximately No 91).
Korisnikov avatar
By Lunja
Динара, Динара, Динара!!! :cheer: :fige:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
I stvar je rešena... debeloguzi gorila je prvi, Safina druga... I ponovo Serena zaseda na prvo mesto...:zavist:
Korisnikov avatar
By spliff
najnovija dinara? :puzzle:

:hail: @ serena

:smeh: @ dinara
By Sixto
Kao sto je situacija na politickoj sceni tako je i u tenisu!
Niko nema isti tretman i s tim sportisti treba da se bore a da ne izgube zelju za bavljenjem sportom!

Sestre Vilijams pruzaju odlicne partije, ali kad covek to pogleda objektivno namece se zakljucak da nesto nije u redu! U partijama gde protivnici gube dah od umora posle visednevnog igranja one igraju kao da su tek ustale iz kreveta! Svi mogu i moraju proci antidoping testove, samo njih dve ne jer, zaboga, americka teniska asocijacija "garantruje" da su 'ciste'!
Da li je normalno da neko posle par sati igre jos ima nivo kao na pocetku meca i da li je normalno da neko ko se bavi sportom koji je kardio tipa ima muskulaturu kao da krece sa karijerom bodibildera!

Svaka cast ako je to sve legalno, ali pri prvom pogledu na sestre meni sve toliko smrdi na hemiju i nedozvoljena sredstva da ne mogu da se otmem utisku!

Zasto mecevi i turniri ako se zna kako i ko ce da pobedi! Sto onda ne podeliti sve na pocetku godine djuture pa plandovati 360 dana!
Korisnikov avatar
By spliff
:lood:

tako su govorili i za moniku....
By Ulix
Sixto, za ime sveta. :lood:

Serena nije pobedila Dinaru u ovom finalu ona je demolirala, unistila, razbila Dinaru. :hail: :hail: :hail:
By Ulix
Originally posted by Sixto
U partijama gde protivnici gube dah od umora posle visednevnog igranja one igraju kao da su tek ustale iz kreveta!
I odakle ti ovo? Jesi ti gledao njih dve skoro? :whatever:
By Ulix
Originally posted by Sunce
Rounding out the Top 10 will be Venus Williams at No 6, Svetlana Kuznetsova at No 7, Ana Ivanovic No 8, Agnieszka Radwanska No 9 and Nadia Petrova No 10.
Mozda se sad seti da unajmi trenera, jer je docekala da je Kuznjecova prestigne. :sweet:
Korisnikov avatar
By Lunja
OVDE se nalaze podaci o tome ko, gde i kada je bio testiran (i kojom metodom).

Koliko vidim, Wiljamovke su takodje redovno testirane.
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by spliff
:hail: @ serena
:hail2:

:smeh: @ dinara
ja bih pre ovaj :nope:
Korisnikov avatar
By Lunja
Znaci, Serena se vratila u svoj bitch fit iz 2002. Neverovatna je.
Ali je kobila sto ne igra vise turnira godisnje! :spank:
Korisnikov avatar
By Dina
:roll: :sigh:

Katastrofa... jadni oni gledaoci sto su platili kartu za ovaj mec... Nadam se da ce sutrasnji biti bolji. U stvari od ovog tesko da gore moze :lol:
Korisnikov avatar
By spliff
Serena Williams' semifinal wins in both singles and doubles at the 2009 Australian Open made her the highest-earning female athlete of all time, in any sport.

WTA

:hail:
By Ulix
Originally posted by Lunja
Znaci, Serena se vratila u svoj bitch fit iz 2002. Neverovatna je.
Ali je kobila sto ne igra vise turnira godisnje! :spank:
Bitch fit. :lol:

Bila je sjajna. :hyper:
By Ulix
Moja mama je izjavila sva potresena kako joj je strasno zao Dinare.
Korisnikov avatar
By Dina
A moja majka je pitala sta cemo da radimo kad se zavrsi Australian open :lol:

Utesila sam je da ce doci neki sledeci turnir :) :tenis:
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!