Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By Ulix
Originally posted by Sunce

Podseca me na dete iz kukuruza,
:lol:

Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Ulix
Originally posted by Lunja
ana i jelena treba da se samoubiju
Da. O daaaaaa. :ccn:
Jelena je u tenisopauzi. Ja sam uveren da je mec protiv Cirstee prosle godine, u najgoroj fazi, dobila. Ne znam sta se zbiva. :rida: Ja mislim da treba da se vrati domacim strucnjacima ili nekim drugim strucnjacima koji bi joj pomogli da poboljsa igru. Koliko se secam, ona je bila 1. juniorka sveta i osvojila je Australian open, pa je tek onda otisla u USA. Kasnije je bila pod senkom Marije Sarapove i nije se razvila dovoljno.

U svakom slucaju, izgubila je u 3 seta, u mecu ponom preokreta, na sporoj Suzani. Jeleni vise odgovara brza sljaka. Malo se vadim sada.

Pa sta cu kad:

Slika
Korisnikov avatar
By Sunce
Baš mi i nije lep, ali na toj slici ima lepo telo. Ali simpatičan je. Toliko. :)
Vazno je da ima "simpatican" forhend. :wow:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja mnogo volim njega da gledam, ali ako bi osvojio RG, njegov ego bi bio toliko velik, da bi njih dvoje mogli dublove da igraju.
Pa što i da ne?
Ako si najbolji igrač SVIH VREMENA vala i zaslužuješ da ti ego u restoranu sedi na posebnoj stolici.
Iz istih razloga ne bih voleo da Dinara pobedi. Ako već treba ime da pobedi, neka to ime bude Serena.
Pa zašto pobogu?!?!
Zašto da je pobedi?
Pa Serena je već kravetina umišljena!
Treba Kuznjecova sutra da je razvali 16:0 16:0!
To njeno "ja sam najbolja, ja sam najbolja" je... ma nekulturno... nema se kako drugačije reći.

Ako hoćeš senzaciju, navijaj za Cibulkovu. Gde ćeš veće senzacije :lol:
By Ulix
Nemoj preterivati baš - Cibulkova. :lol:

To ne bi bila senzacija, nego bi posle toga oduzeli RG-u status GS-a. :P

Nije to zbog Serene, već zbog Safine. Sviđa mi se kao underachiever: uvek tako blizu, ali nikad dovoljno dobra. :giggle:

A i Serena je već pred kraj karijere. Manje-više je stalno povređena ove sezone, nema više onu brzinu, dupe raste pa raste... ako sad ne osvoji još jedan RG, neće nikad. I mene ume da nervira to što izigrava divu, ali u suštini ona to i jeste, jer su sve ove druge žene nesigurne i nepouzdane.
Korisnikov avatar
By Marvin
Ma budi ti diva, ali nemoj biti nekulturna!
To ne mora jedno sa drugim.

Off with her head Kuzi!
By Ulix
Mada ne bih imao ništa protiv toga da Kuznjecova osvoji, sad kad je već pominješ. Stvarno je bila jadna do besvesti u poslednjih godinu i po dana, ko je sve nije pobedio... Valjalo bi ovogodišnji trud na šljaci nagraditi. :obesen:
Korisnikov avatar
By Sunce
Serena to sa pravom govori. 10 gren slemova ima iza sebe. Ja joj se divim, stvarno. Gde pronalazi motivaciju kad je sve vec osvojila? :hail:

I nije u finalima slemova jedva pobedjivala, nego je rasturala protivnice. Mariju Sarapovu i Safinu je raskomadala u Australiji.

Nervira me publika u Parizu. Odvratni su!

Samo gledaj: 6/1 6/2 Serena - Marija

http://www.youtube.com/watch?v=O2JuQ_QlXO8

Serena je najbolja igracica, pa i da izgubi na RG.
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Sunce
Serena to sa pravom govori. 10 gren slemova ima iza sebe.

Serena je najbolja igracica, pa i da izgubi na RG.
Ako cemo tako, onda je Stefanija Graf najbolja teniserka, a Viљamovke su pickin dim u odnosu na nju. :alexis:

Ako Safina osvoji RG, onda je ona najbolja teniserka u ovom trenutku, ili makar na sljaci ove sezone. :sudija: Pa nek' Serena vidi sta ce.
By cumpig
jebem ti rg u zoni sumraka! koji je ovo kurac????? :rafal: :rafal: :rafal: :rafal: :france: :france: :france: :france: :france:
"ona" jelenina predstava juce :wcsolja:
srcom danas izgubi smarej, jos da barem dinara pokupi prnje, pa nek osvajaju soderling i ceca kuznjeca :pivce:

jadni mi, sad se krstimo u sezonu trave? stvarno nam treba dupla doza :spliff:
Korisnikov avatar
By spliff
Ih sad, "prelep"... daj, ne preterujte. :hand:
meni je nevidjeno lep
no, o ukusima se ne raspravlja...
Korisnikov avatar
By broX
steta sto ce Soderling i Gonzales igrati u polufinalu, nekako mi se cini da bi to trebalo da bude finale po onom sto su prikazali...jedva cekam taj mec :yay:

zenski zreb mi vise nije interesantan :nokti:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by spliff
Ih sad, "prelep"... daj, ne preterujte. :hand:
meni je nevidjeno lep
no, o ukusima se ne raspravlja...
:yes:

meni je i Gonzales :mljac:
Korisnikov avatar
By zboO
Gonzales ima prelepe ochi :love: (a ochi su najvaznije) :D

.. i ja sam u grupi onih koji se raduju sto je Marej ispao...danas mi je neko rekao da je on pre par godina bio na ivici nervnog sloma i da je pokusao samoubistvo....malo cu da proguglam da vidim ima li sta o tome ali def se vidi da dechko nije sasvim chist... :peace:
Korisnikov avatar
By Marvin
Jeste jeste Gonzales vrlo lep :yes:
Kad se nasmeje posebno.
Ono predivno zubalo i oči :yes:
Samo ona kosurda je grozomorna :bljak:
Korisnikov avatar
By Marvin
Eto, kad kaže i zbooO za oči (pec :trep: )
Korisnikov avatar
By Marvin
Ju mani me godina, ja kad sam video da je Soderling mlađi od mene godinu dana (a teniser je u godinama) umalo se obesio nisam.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ovo stvarno nema smisla... Svi za koje sam navijao su ispali :lol:

E pa Marvine, ubedio si me, navijam za Federera :D

I za Safinu :lol:
By Ulix
Sad sam gledao intervju sa Dinarom. Baš je neka dobrica. :sweet:
Korisnikov avatar
By Darling
Izgleda da nije grozna koliko svojom pojavom ostavlja utisak da jeste.
Navijam za Soderlinga, a sto se zena tice, ne navijam, nesto mi se ne dojmi nijedna...
By Ulix
Na mene nikad nije ostavila takav utisak. Da je zastrušujuća da, ali baš grozna... :/ Preteška reč.

Mislim da je simpatična kao osoba, deluje veoma prirodno i dobroćudno. (Možda je to zato što ne zna dovoljno engleskog da bude kučka.)
By Ulix
Kuznjecova uzela prvi set 7/6! :hail:

Fenomenalne su. Voleo bih da pobednica ovog meča osvoji i turnir. Obe su pokazale lepši tenis od Dinarinog. A u taj brejku se Kuznjecova razmahala kako se skoro nije razmahala. Svaka joj čast.
Korisnikov avatar
By Berserker
Pa jbg, Ulix, kad je već pokazala super igru u Štutgartu i Rimu, zašto ne bi osvojila RG? Bilo bi lepo kad bi ona uzela titulu... Najmanje bi voleo da Serena uzme...

A bilo bi tek fenomenalno da titulu uzme Samanta Stozur
Korisnikov avatar
By Myself
Pobedice Kuznjecova.
Mala Rumunka gubi od Australijanke. Jelena se tako za.ebala! :doh:
By Ulix
Originally posted by Vukodlak
A bilo bi tek fenomenalno da titulu uzme Samanta Stozur
To ne bi bilo fenomenalno, to bi bila uvreda za sport i ljudsko dostojanstvo. :stopdrogi:
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 26
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!