Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By Ulix
I dalje zelim da Serena osvoji AO.

ZvonarJJJJeva i dalje deluje vrlo ubedljivo, ali ne znam kako bi se snasla u finalu, ne secam se da je ikada bila u zavrsinici tako velikog turnira. Dinara me danas nije impresionirala - i zao mi je sto je pobedila Dokicevu - a Dementijevoj u principu nikada ne zelim pobedu. :)
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja bih da Serena ne pobedi i Zvonareva da ne pobedi i Safina da ne pobedi.
I tako sam došao do Dementijeve :)

A kod muških nikako NIKAKO Conga i nikako Rodik... tako daaaaa.... Nadal (ili još po najbolje duh Ane Ivanović u telu Verdaskovom).

:trep:

Eto, to bi bile moje želje.
Korisnikov avatar
By spliff
ipak serena
kod dechaka vetj nisam tako siguran... federer?
Korisnikov avatar
By Sunce
Hocu da Zverka overi Australiju! :yay: Uvek navijam za slabije. Uzbudjujuce je kad slabiji pobedi jaceg. :hipnotizer:

Da li je JJ naucila nesto od Zvere, da li je gledala mec Zverka - Bartoli? Mislim da ce JJ opet izgubiti od Bartoli.

Sarapova se vraca na teren, na turnir u Parizu. Prijavljene su sve vaznije igracice osim Ane i JJ.
By Ulix
Originally posted by Marvin
A kod muških nikako NIKAKO Conga i nikako Rodik... tako daaaaa.... Nadal (ili još po najbolje duh Ane Ivanović u telu Verdaskovom).

:trep:

Eto, to bi bile moje želje.
Od muskaraca, ja bih nekako voleo da Endi Rodik pobedi, iako ne verujem da ce uspeti da prodje Federera koji je danas potpuno demolirao Del Potra. Endi ima samo titulu sa US Opena od pre cetiri godine i od tada nista. A zasluzuje makar jos jednu. Makar zato sto je tako sladak. :sweet:

Inace, ako ne Rodik, onda Federer. Neka ga Nole nikada ne prestigne i neka zavrsi karijeru frustriran. :cheer:

(Najrealnije, usput budi receno, izgleda Nadalova pobeda.)
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja bih voleo da Rodik napokon pobedi Federercica - kosicu.

Kod Rodika - slatke samo okice, sve ostalo pig, pig. :cobanica:
By Ulix
Originally posted by Sunce
Vec ga je jednom pobedio. Od 14 pokusaja. :kosa:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Ulix
Vec ga je jednom pobedio. Od 14 pokusaja. :kosa:
Ma neka overi onu cutljivu bezdusnu balerinu. Salim se. Ne znam kako, ali mene nervira Federer. Svaka mu cast, ali ne dopada mi se uopste. Vise volim Nadala.
Korisnikov avatar
By Berserker
Ne bih da citiam sve i svakoga ovde...

...po meni je Vera super igrala do sada ovaj turnir. Svaku je pochistila.

I Elena se lepo snashla.

Serena nije bash blistala.
Dinara takodje.
Jelena takodje.

Ostaje josh Ceca.... Da li se uozbiljila??
Korisnikov avatar
By Lunja
Elena Dementieva
The Russian could become the 19th player since the inception of the Sony Ericsson WTA Tour Computer Ranking System (second Russian, along with Maria Sharapova) was introduced on November 3, 1975.

Dementieva needs to:
- Win the singles title
- Reach the finals if Safina does not also reach the finals

Dinara Safina
Like Dementieva, the Russian could become the 19th player since the inception of the Sony Ericsson WTA Tour Computer Ranking System (second Russian, along with Maria Sharapova) was introduced on November 3, 1975.

Safina needs to:
- Win the singles title
- Reach at least SF and neither Dementieva nor S.Williams advance to the finals

Serena Williams
The American is aiming to return to the World No.1 ranking for the third time in her career. S.Williams has held the World No.1 ranking for 61 weeks (57 weeks: 7/8/02 to 8/10/03 and 4 weeks: 9/8/08 to 10/5/08).

Williams needs to:
- Win the singles title
- Reach the finals if Safina does not also reach the finals
Korisnikov avatar
By Lunja
@ ulix

Zvonarjjjjeva je bila u finalu SECa u Dohi. Samo Venus nije mogla da sredi.
Korisnikov avatar
By Lunja
Ja ne znam za koga da navijam. :merlinka:

Mozda za Karlu Suarez Navaro.

Serena mi je smor. Mada, ako osvoji AO, onda definitivno zasluzuje #1 mesto, i da se tamo dugo zadrzi.

Dementieva mi je takodje smor. :D

Od favoritkinja, ajde eto neka to bude ZvonarJJeva ili Dinara. Neka jedna od njih dve osvoji AO. U finalu da pobede Karlu. :fige:

:blenta:
Korisnikov avatar
By Lunja
Od muskih navijam za:

Rodik - W
Nadal - F

:snob:
Korisnikov avatar
By Berserker
Po meni Vera najbole igra od svih. Neka ona uzme titulu. Stvarno je zasluzila.
By Ulix
Originally posted by Lunja
Od muskih navijam za:

Rodik - W
Nadal - F

:jerry:

Serena se stvarno nije razbila od dobrog tenisa tokom turnira, ali mi je od preostalih takmicarki ona jedina prava diva. :tetka: :tetka: :tetka:
Korisnikov avatar
By broX
od muškaraca bez ikakvog dvoumljenja navijam za Roddick-a, kao i prethodnih par godina:)

kod devojcica navijam za Dementievu, samo zato sto sam zeljan novih rekorda u wta tour-u, a ona je na dobrom putu da postavi neke

Korisnikov avatar
By Lunja
Od muskih navijam za:

Rodik - W
Nadal - F

:kokice:

Glasam za to da se uvede pravilo obaveznog nosenja tesne pripijene oskudne sportske graderobe, za sve tenisace! :sudija:

Pokusavam da zamislim Nadala ili Rodika u ovome...
Slika

Da se spoji i lepo i korisno. :D
By cumpig
sad mi je totalno svejedno ko ce da dobije pakleni ao!

(btw, jel neko primetio da je nole predao mec danas :usamljen: )
Korisnikov avatar
By Sunce
Od muskih navijam za:

Rodik - W
Nadal - F

:kokice:

Glasam za to da se uvede pravilo obaveznog nosenja tesne pripijene oskudne sportske graderobe, za sve tenisace! :sudija:

Pokusavam da zamislim Nadala ili Rodika u ovome...
Slika

Da se spoji i lepo i korisno. :D
Nesto ne ceznem da vidim Rodika u toj opremi. :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
Boze, platio bih ne znam koliko da se desi situacija kao u Dohi, da se Zverka posvadja sa sudijom. Sto mi je trapavo slatkaaa. :giggle: Kad god igra Zverka, setim se Save sa foruma. :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
Rodik: "Ako pobedim Federera, vodim Ulixa u Ameriku :kiss: !"

Slika
Slika

Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Boze, platio bih ne znam koliko da se desi situacija kao u Dohi, da se Zverka posvadja sa sudijom. Sto mi je trapavo slatkaaa. :giggle: Kad god igra Zverka, setim se Save sa foruma. :lol:
Awww, how sweet :discofever:

Ali mnooogo je volim kad se ljuti :vatroslava:
Korisnikov avatar
By Oziris
Off 1:Nije mi jasno sto ne obriju pazuh jbt!!!! Proliju litre znoja svakodnevno, mogu misliti kako se to ulepi!

Off 2: Je li to Ana sutnula Verdaska? :neznam:
Korisnikov avatar
By Paki
Šutnuo on nju i svanulo mu - evo ga u polufinalu, a Anči rida i gleda AUSie na televizoru :smeh:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ne podnosim vise ni Rodika ni Serenu.
Pre svega, mislim da je Serena velika glumica. Azarenka je morala da joj preda mec ili da se oprosti sa karijerom. Neuverljivo mi je ono njeno zapomaganje.

Sto se tice meca Serena - Svetlana, mozete videti kako je Serena u prvom setu namerno odugovlacila sa poenima (i zamarala Cecu) dok je u drugom delu skracivala poene. Serena je onda poslala rekete da se srede i onda su organizatori odlucili da stave krov. Zao mi je Svetlane, ali ona je zasluzila da pobedi. Isto tako, prosle godine je Serena nekako dala mec Jeleni Jankovic.

Zato navijam za Dementijevu, mada mislim da je turnir isprojektovan za Serenu.

Znam da ce Ulix popizdeti, ali mislim da su americki teniseri privilegovaniji od ostalih. Dobro, tu ukljucujem i Mareja. Zemlje koje organizuju najvise turnira zele da imaju i dobre tenisere. Tako Serena i Venus mogu da prave ogromne pauze pre servisa, dok su Jelenu kaznili (videti mec Jankovic - Dementijeva na US openu, zato sto se zadrzala pre servisa). Rodik moze da ismejava i zacikava Djokovica na US openu i da samim tim celu publiku okrene protiv njega. Krov na terenu Australian opena se stavlja bas na sredini meca dok igra Serena.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Paki
Šutnuo on nju i svanulo mu - evo ga u polufinalu, a Anči rida i gleda AUSie na televizoru :smeh:
Ma deca su bila malo zajedno da se ne prica da je Verdasko gej a ona :lood: -a i autisticna.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!