Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By Ulix
Originally posted by Sunce
Originally posted by broX
Originally posted by DooFFKe
PooR GRL... :(

Ali alal Sereni što se imalo brine za Azarenku :)
nadam se samo da je bilo iskreno :whatever:
Ha, ha. Sto bi se brinula? Pa zar nisi video kako joj je loptice namerno vracala, setala je u poenima sve dok ova nije odustala. Mada, meni nije bas izgledalo iskreno sve ono sa Azarenkom. Kao da je wta turin sredio: Serena da pobedi. Snimam film, sta da radim.
To ne znaci da joj nije stalo do Azarenke, vec samo da joj je jos vise stalo da pobedi. Uostalom - ako joj je toliko lose, onda i treba da preda. Sta sad, treba da se igraju dobacivanja zato sto je Azarenka jela pokvarene virsle? :shrug:
Korisnikov avatar
By Sunce
I da, izgleda da nije za mene tenis u kome cu da navijam. Uvek se zajebem, pa me Jelena slomi do bola.

Ali sada, kad su Jelena i Ana izgubile, mnogo vise cenim ono sto su uradile prosle godine. Jelena dosla do 1/2 finala. Malo li je? Ma to je fenomenalan rezultat. Pa jos 1/2 finale RG, pa finale US opena. Isto tako, :hail: za Aninu RG titulu.

Mozemo da pricamo sta hocemo, ali Serena je carica nad caricama. Mentalno je najsnaznija. Vanserijski talenat.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Ulix
Originally posted by Sunce
Originally posted by broX
Originally posted by DooFFKe
PooR GRL... :(

Ali alal Sereni što se imalo brine za Azarenku :)
nadam se samo da je bilo iskreno :whatever:
Ha, ha. Sto bi se brinula? Pa zar nisi video kako joj je loptice namerno vracala, setala je u poenima sve dok ova nije odustala. Mada, meni nije bas izgledalo iskreno sve ono sa Azarenkom. Kao da je wta turin sredio: Serena da pobedi. Snimam film, sta da radim.
To ne znaci da joj nije stalo do Azarenke, vec samo da joj je jos vise stalo da pobedi. Uostalom - ako joj je toliko lose, onda i treba da preda. Sta sad, treba da se igraju dobacivanja zato sto je Azarenka jela pokvarene virsle? :shrug:
Tacno! I zasto bi se brinula? Mec je mec i pobeda je pobeda. Nije Serena losa sto je Azarenku setala. Prosto, to je igra. Kad protivnica oseti da se ova lose oseca ili lose krece, onda bas i treba da je seta.
By Ulix
Ali ne verujem da bi Serena izigravala neku laznu zabrinutost pred novinarima. Verovatno da zaista jeste bila zabrinuta kada je Azarenka predala mec.

A inace dok moze da trci za loptom, nista joj nije. :merlinka:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ma one su sve kao korektne :roll: . Lako ces da brines za nekoga ko ti je predao mec. :lol:

Mada, ja se Sereni jako, jako divim. Devet gran slam titula nije mala stvar. 2007. je Mariju Sarapovu pocistila sa terena u finalu Australian opena. Iskreno, ona zasluzuje da bude No. 1 ako osvoji titulu. Ima titulu na US openu, finale Vimbldona, Majami, Carlston, a 2008. je pobedila i Henin i Mariju Sarapovu i Venus, Jelenu, Safinu.

Samo, ja zelim da vidim mec Serena - Ana Ivanovic. Kad li cu to docekati? :durenje:
By Ulix
Ali ne sa ovom Anom koja samo na kurac misli, vec sa onom Anom koja je smlatila Venus prosle godine na AO.
Korisnikov avatar
By Sunce
Uzbuđena zbog budućnosti / January 25, 2009
Prva nedelja je bila jako uzbudljiva, sa mnogo sjajnih mečeva i priča koje idu uz to. Nažalost, i ja sam u petak uveče postala jedna od njih.

Onde nisam pronašla ništa ni blizu svoje najbolje igre, ali dala sam sve od sebe i ne mogu da uradim više od toga.

Ponekad vaša igra jednostavno nije tu. Napraviću pauzu od par dana, možda ću otići na odmor negde u Australiji, i razmisliti o tome šta je pošlo naopako i kako to da popravim.

Na vrhu liste prioriteta mi je angažovanje stalnog trenera. Uzbuđena sam što ću raditi sa nekim ko ima nove ideje i još uvek sam sigurna da ću ove godine postići dobre rezultate.

To je sjajna stvar kod tenisa – uvek iza ćoška postoji novi turnir.

Kada vodeći nosilac izgubi meč, novinari često svoja pitanja koncentrišu na njegovu igru, a ne na sjajnu igru pobednika.

Kao što sam rekla, u petak nisam igrala dobro, ali Alisa Kleybanova zaslužuje sve pohvale za svoju igru.

Odigrala je neke neverovatne udarce i bila je veoma konstantna. Pobedila je teniserka koja je tog dana bila bolja.

Ista stvar je bila i sa mečom Venus Williams. Bilo je iznenađenje što je tako velika šampionka izgubila u drugom kolu, ali morate da gledate koliko dobro je igrala protivnica.

Pobeda Carle Suarez Navarros dokazuje da na Grand Slam turnirima nema lakih mečeva. Svaki meč je težak, i uvek u prvim kolima ima nekoliko iznenađenja.

Gledala sam neke mečeve. Obično ne gledam mnogo tenis, a i kad gledam, gledam muškarce, pošto volim da vidim šta mogu da naučim od momaka.

Ali sam gledala i neke ženske mečeve, uključujući i prva dva meča Jelene Dokić.

Bilo je sjajno gledati Jelenu. Priznajem da sam plakala za vreme njenog intervjua posle meča prvog kola. Prošla je kroz mnogo toga, i drago mi je zbog nje.

Znam koliko je važno da pored sebe imate tim koji vas podržava, a u samom centru toga je porodica.

Sa sigurnošću mogu da kažem da bez podrške i razumevanja moje porodice ja ne bih bila ovde. Ni jednom me nisu forsirali, u stvari, ja sam terala njih!

Volela sam da udaram lopticu i da se vikendima takmičim na dečijim turnirima. Porodica me je uvek ekstremno podržavala.

Nikada nisam prestala da verujem da ću pobediti u meču protiv Kleybanove, zbog čega je teže pomiriti se sa tim.

Voli vas
Ana

Boze, koliko mi je ovde lepa Ana! :wow:

Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Sunce
Ana:

“Kada ste jednom na tom terenu … mnogo je lakše reći nego uraditi, ali morate da budete ubica,” rekla je Ivanovićeva posle svoje pobede u Parizu, nakon što je samlela jednu protivnicu sa 6-0, 6-0 i prekinula veliki nalet nove Grand Slam finalistkinje Dinare Safine sa 6-4, 6-3. “Morate da vršite pritisak na njih i da pokažete svoje prisustvo.” Izgubivši samo jedan set na putu do titule, dokazale je da je dovoljno jaka...
By Ulix
Kako je slatka u toj ljubicastoj haljinici, ljubi je tata. :love:

A ta "jedna protivnica" je bila Petra Cetkovska, ako se ne varam.
Korisnikov avatar
By Sunce
Fenomenalna joj je haljinica. I boja, i dizajn, sve mi se dopada! :love:

Ana je mlada i ona ce tek ojacati.

:tumble:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Dobi Zvera prvi set protiv Prasice 6:3. Pomučila se malo u početku al je ušla u fazon :)
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Pomisliću na kraju da je neko bacio kletvu na ovaj AO. Nikad više tenisera nije predavalo mečeve. I to svi od nekih čudnih fiju fiju simptoma... U najmanju ruku neko ih truje!
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Ulix
Ali ne sa ovom Anom koja samo na kurac misli, vec sa onom Anom koja je smlatila Venus prosle godine na AO.
ja nešto mislim da ona qrac nije ni videla, sem na slici ili TVu :yes:

zato je šutnula Verdaskinu, jer je bila navalentna. :lol:

p.s. i ja snimam film :smeh:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Predaju meceve kad igraju na temperaturama od preko 40 stepeni...zato su trazili neki igraci da se od sledece godine AO pomeri na februar mesec.

Lm zao mi sto i Djokica ispade :(
A u subotu skoro zaplakah kad videh decka shrvanog posle katastrofalnog poraza JJ.

Ostaje nam Jelena.D kao nada...tako mi je drago sto se vratila nakon toliko vremena i sto se resila one budaletine od oca :sunce:
By Kragi
Mislim da nije smela da ide iz Srbije nikada ......

:prst2:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
^
Mislis nije trebala da se iz Australije vraca za Srbiju nikada :salut:
By Kragi
Generalno mislim da joj nista sem tenisa nije trebalo, sva ta sranja te u Srbiju, pa nazad, pa otac, pa bla bla ....
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Pa naravno da joj nije trebalo al je bila mlada i pod uticajem oca kretena pa je niko nista nije ni pitao tada, zato mi je drago da se sad posle toliko godina vratila uspesno u svet tenisa.

Sad su svi ispali nemam vise za koga da navijam :kesa:

U stvari navijacu sad za Nadala jer ima jebozovno dupe :povrsan: :D
Korisnikov avatar
By Galateja
Kako Dokićka ima lepe, krupne, filmične i tužne oči. Deluje kao ranjena životinjica.
Kad bi se snimao rimejk filma Persona Jelena bi mogla da igra Elizabet Vogler (u originalu glumila Liv Ulman).

Obradovala sam se njenom povratku, ali ne zbog tenisa kao tenisa, već što imam jak osećaj da je njen povratak zadovoljenje kosmičke pravde i udarac spekulacijama i porodičnim i ličnim teškoćama kroz koje je prošla, kao i 'pampur u usta' novinarima koji su se sladili sa tim nedaćama.

Pitanje za one koji se razumeju u tenis: koje mesto će (otprilike) na WTA zauzeti Dokićka posle AO?
Korisnikov avatar
By Marvin
Ulazi u prvih 100, ali to nije sve...
Baš zbog priče i ovakvog spektakularnog povratka, sada će dobijati wild cardove (specijalne pozivnice ogranizatora turnira, za igrače koji po rangu ne mogu tu da igraju) i tako će popraviti rankig vrlo brzo. Mnogo brže nego što bi trajalo da se prvi put probija.

Ako je ne stigne povreda a održi ovakav nivo, eto nje vrlo brzo u prvih 50.

:hiphip:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Marvin
Nego, gde su nam Spliff i Lunjoslava!?!?
Splifić se baš radovao Dokićkinom pokušaju povratka, mogu misliti koliko je on sad srećan... :dance:
nije mi radio internet poslednjih nedelju dana...

za dokic nemam rechi. chak sam ustao pre neki dan u pola deset da bih je gledao kako bije klejbanovu

jelena (dokic) svaka chast za ostavljanje srca na terenu

shto se jetze tiche, jbg bitje bolje :( prasica bartoli se josh jednom pokazala kao zajeban protivnik na brzim podlogama. voleo bih da se sretnu jopet na rg-u :gatara:

sve u svemu jedan od loshijih grand slamova za srbijanske igrache....
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Marvin

Ako je ne stigne povreda a održi ovakav nivo, eto nje vrlo brzo u prvih 50.

:hiphip:
prvih 20? :fige:
Korisnikov avatar
By Galateja
E, da, još jedno pitanje. :D
Stvarno, bez ironije, interesuje me zašto niko ne voli tu Bartoli. Ne pratim redovno tenis pa nisam upućena do tančina ko, gde, kad i kako, a ovo je prva osoba oko koje se većina složila u negativnim komentarima.
Korisnikov avatar
By Marvin
Pa meni je bila simpatična kad se prvi put probila (na Wimbledonu).
I uz nju sam plakao kad je izgubila u finalu (jebem ti plačipičke :zid: )
Divna mi je bila zato što me potsetila na (malu pregojenu) Moniku (isto je trenira otac, a njen stil igra je skinut sa Monikonog, tako su i sami rekli) i zato što u njenoj loži sedi samo otac.
A sestre W imaju "entourage" do 50 ljudi.
( i Jelena od skoro...)

I bila je autsajder.
Sada, dva puta za redom izbaci u 4. kolu na GSovima moju omiljenu teniserku... e... više je ne volim :durenje:
Korisnikov avatar
By Sunce
Dokic's mother Liliana, who is divorced from her daughter's infamous father Damir and living in a bedsit in Australia, said she always believed the former world number four had the talent to make a successful comeback.

"I am very proud of my daughter, I'm very proud she's come back," Liliana, now reconciled with Jelena, told Australia's Channel Seven television.

"I always expect my daughter will win."

A wildcard ranked 187 in the world, Dokic has captivated Australia with her run into the second week of the seasion-opening Grand Slam, tearing up the form book with a string of upset wins over seeded players.

The 25-year-old has won over an Australian public that once jeered her when she renounced her adopted homeland seven years ago to represent Serbia at the urging of her father Damir.

The move sparked a downward spiral in both Dokic's tennis career and her life off the court, with the 25-year-old revealing last week that she "cracked" and spent years battling severe depression and estranged from her family.

Liliana said she was now in regular contact with Dokic, although neither keep in touch with Damir, who now lives in Serbia.

But she revealed she treated her troubled daughter with kid gloves.

"Many times when I speak with her I know how she feels when she is sad," she said.

"Many times I send only SMS (text message)."

She said the decision to move to Serbia was her biggest regret, a sentiment echoed by her daughter during the tournament.

"If I can change something, now we would have to stay in Australia, first thing," Liliana said. "That (leaving) was a mistake, maybe one and biggest mistake."

She had a simple message for her daughter, a former Wibledon semi-finalist, as she bids for Grand Slam glory.

"Good luck, all the best, love and a kiss from Mum."

Meanwhile, tournament officials have told Damir he will not be accredited if he follows through on a promise to travel to Melbourne if his daughter reaches the final.

"Damir Dokic will not be accredited or allowed into any official area of Melbourne Park without the express permission of Jelena," tournament director Craig Tiley said.

Damir alleged in 2001 that the Australian Open draw was rigged against his daughter.

He was also Damir was ejected from the US Open in 2000 for abusing staff about the price of a salmon lunch and made headlines for smashing a journalist's phone at Wimbledon the same year.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ispade i Jelena Dokić.... Ič, sad navijam za Čaplju da pobedi.... Mada može i Zvera, ipak je ona otresla onog čvarka iz daljeg takmičenja...
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!