Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by kiss addict
dakle Krespov ofsajd koji nije bio ofsajd i onaj penal što nije nad njim dosudjen, dakle najmanje 8:0

mi smo gola govna... ali eb ga, s obzirom da smo nepostoje?a zemlja, dobro smo i prošli ;)

Shto rekla moja zena, dobro su oni proshli. Bolje ovako nego 1:0. Ovako su sad 100% sigurni da pojma nemaju. :smeh:
Korisnikov avatar
By Paki
Crtica iz jedne novobeogradske kladionice (u toku prenosa utakmice Arg.-SCG):

"Zbog njega i gubimo, pi?ka mu materina ustaška!"

(komentar jednog od prisutnih na vest da Boris Tadi? prisustvuje utakmici)

:ves:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Bombi
idioti
Originally posted by amnesia
we suck :lol:
ovo je sprdnja...
Originally posted by ^mary^
Jadni smo - jadni smo - jadni smo...

mi smo gola govna...

:dancingfever: :mazi: :ccn: :chestram:
Korisnikov avatar
By bigirl
Da sam neko i nešto, u medijskom svetu... Po ceo dan bih im puštala onu Gubitni?ku himnu od Ribljeg pušenja.

KOJI LI JE VAMA K....
NISTE NI ZA PALILULAC!!!!!
Korisnikov avatar
By svejedno
Tek sad kapiram koliko ta Holandija nema pojma.. Nas sa samo 1:0.. Sramota za njih.
Korisnikov avatar
By iwancro
Katastrofa...a kako ste samo odli?no odradili kvalifikacije. Ali 6-0 :wow: Ali bit ?e bolje pod srpskom zastavom. Ovo sa 'Hej Slaveni' je sad ve? stvarno komi?no.
By жњ
sad bar mozemo da uzivamo u miru a svet ostavimo da gori u euforiji. mi se mozemo posvetiti nekim korisnim stvarima. manje infarkta za nasu zemlju
Korisnikov avatar
By unbeliever
pa sta smo mogli ocekivati da cemo poluciti sa ovakvim glupim defanzivnim tipom igre koji nije aktuelan na svetskim prvenstvima 20-akgodina.pravo cudo da smo uopste dosli na sp.i ovih 6:0 je stvarno uspeh.sve je trulo i zaostalo u ovoj zemlji pa i fudbal.srbi su kukavice!
Korisnikov avatar
By zboO
hahahahhahahah....ja mislila bice petarda, ali me majmuni zajebali, pa su dozv0lili da im zavuku i shestu golchinu!!

:zid:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Prosto su izgoreli, sta sad, necemo da ih besimo na Terazijama. Petko je trazio da Dudic i Gavrancic udvajaju Krespa, Nadj je cuvao Rikelmea ali zato su se ostali setali kako su hteli. Duljaj, Krstajic i Stankovic nisu pokrivali prostor. Djordjevic spor u pizdu materinu. A kad se primi gol u 4. minutu, kola krecu bez kontrole nizbrdo.

Srbija na jesen igra kvalifikacije za Euro 2008, bice bolje :superheroj:
Korisnikov avatar
By bigirl
Dokle više sa tim "bi?e bolje" i "nau?i?emo nešto iz ovog iskustva"??? Jebala bih im ja mater svima redom... Uh, šteta što nisam novinar. Sahranila bih Petkovi?a na konferenciji za štampu!
By Paris
Originally posted by Mahnitu
Oh ne, bice jos blamova znaci :sigh:
By Storm
Uf!

Ne mogu da verujem da sam ovolika paljevina. Trebalo bi da kažem "ko ih jebe" ali nerviram se...
:bic:

Ipak se radi o reprezentaciji Srbije.
Zašto su ti ljudi bili toliko prestravljeni i pogubljeni... ipak su te kvalifikacije dobro odraðene.
U stvari, ništa mi nije jasno.
:doh:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by bigirl
Dokle više sa tim "bi?e bolje" i "nau?i?emo nešto iz ovog iskustva"??? Jebala bih im ja mater svima redom... Uh, šteta što nisam novinar. Sahranila bih Petkovi?a na konferenciji za štampu!
Pa ako imamo mozga, naucicemo da smanjimo nerealna ocekivanja... I Petko i igraci snose odgovornost ali ne treba ih :sarana: zbog toga, sigh

Kako lako skacemo iz euforije u ocaj i malodusnost. Ph.D, igrace novi, podmladjen tim, zasto ih otpisivati i pre pocetka
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by Storm
Uf!

Ne mogu da verujem da sam ovolika paljevina. Trebalo bi da kažem "ko ih jebe" ali nerviram se...
:bic:

Ipak se radi o reprezentaciji Srbije.
Zašto su ti ljudi bili toliko prestravljeni i pogubljeni... ipak su te kvalifikacije dobro odraðene.
U stvari, ništa mi nije jasno.
:doh:
Ja sam kod 3-0 otisao da plevim luk, lepo ih ispsovao i to je to. Sutra je novi dan :grom:
By Paris
Ma deja-vu;...tako su nas i košarkaši izblamirali :grom:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Nebeski narod je imao neprijatno prizemljenje :zvezdice: :roflmao:
By Paris
@mahnitu:neki od ovih igra?a sasvim dobro igraju u stranim timovima, a kad treba da igraju za reprezentaciju zaborave sve.
lošim im je stav i prema igri i prema reprezentaciji.
Korisnikov avatar
By mary
Gledala sam danas i Holandija - Obala Slonovace

Ima Slonovi da nas oderu bar 3-0! Kako se bore, kako igraju... ma milina ih je gledati! Jeste da su izgubili, ali po meni su bili bolji od Holandije!

SCG :putnik:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Nas sestoro se lepo zabavilo :D Samo smo se kao u pocetku posle prvog gola malo smorili, ali posle smo vec uzivali u igri Argentine. Zasto ne pozdraviti svaki lep potez i gol odlicne reprezentacije?! Tako da smo lepo navijali, tapsali ( :lol: ) i sve sto uz to ide. A najbolje je bilo (ne znam da li je iko to primetio?!) kada je negde pri kraju utakmice Gavrancic napadao po desnoj strani i sutnuo u spoljni deo mreze..e sada, nije TO bilo najbolje, nego sta je na to rekao komentator : "dobar napad odbranbenog igraca" ... Pa zar da nam odbranbeni igrac napada? :smeh: .. ma ludilo, mnooogo je bila zanimljiva tekma :D :yay: :D

E sada stvarno jedva cekam da igramo protiv Obale... bez 3:0 za Obalu ne priznajem :D

:yay:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by PH. d
@mahnitu:neki od ovih igra?a sasvim dobro igraju u stranim timovima, a kad treba da igraju za reprezentaciju zaborave sve.
lošim im je stav i prema igri i prema reprezentaciji.
Ma to prosto nije tacno. Ti isti ljudi su izneli i kvalifikacije. Al kapiram da je ovo najlaksi izgovor, kao i defetizam, "razbice nas 3-0"

Pozivanje pa vracanje Dusana je sigurno poremetilo atmosferu, ma sta ekipa govorila. Onda pogresna postava sa Nenadom Djordjevicem (pri cemu on nije uradio nista lose), pa onda Koroman ospe paljbu u medijima, mislim covek je u pravu ali to se ne radi tako. Optuzbe za defanzivnu igru, pritisak iznutra i iz Srbije, Duljaj potpuno podbacio, Djordjevic i Stankovic losi u pokrivanju, Krstajic izgubljen na levom beku, sto je i logicno kad Petko zove rovitog Dragutinovica bez Lukovica kao alternative.... gomila stvari. Ok je reci "lose je to i to", mozemo se igrati selektora i trenera, ali generalizacija je nedopustiva.
Korisnikov avatar
By MARQUE
Slika

Slika

Tri u prvom, tri u drugom!!! :lol: ;)
Korisnikov avatar
By bigirl
Pa ako imamo mozga, naucicemo da smanjimo nerealna ocekivanja... I Petko i igraci snose odgovornost ali ne treba ih :sarana: zbog toga, sigh
Izvini, ali ipak mislim da prema gubitnicima treba biti oštar.

Uostalom, i sam si negde rekao, taj isti tim nas je ODLI?NIM igrama doveo na to prvenstvo... I šta se onda desilo???

Trema - nedopustivo i prosto nemogu?e, zar ne?
Umor - kako to samo naši budu umorni i samo njima smeta što se tekme igraju od 15h?
Pritisak medija - to je nasmešniji izgovor. Zbg, koliko godina ve? igraju? Taj pritisak bi za njih trebalo da bude nešto kao "dobar dan". Uostalom, opet, zar na ostale ekipe nije vršen pritisak od strane medija???
Himna - gospode bože ako je to razlog...
Ime zemlje "SCG" - mislim, stvarno... Nije im smetalo na putu ka prvenstvu...

Sorry, but... Hrvati igraju u grupi sa Brazilom, pa ne vidim da primiše 6 komada, niti delovaše tako dezorganizovano kao naši.

Jednostavno, izgovora više nema.

Miloševi?u je definitivno vreme da prestane da igra za reprezentaciju, i onako samo pravi prekršaje u napadu. Kežman... Ne znam stvarno, na obe tekme ?ovek je padao kao blesav kad dodirne loptu, a još i crveni danas... Odbrana... jbg. Ok, tu mogu da prihvatim da smo baksuzi sa povredama... Samo, jedna stvar mi NIKAKO NIJE JASNA.... Ljuboja fantasti?no igra!!!!!! Zašto ga ne stavi od po?etka tekme????
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ne!!!
Reprezentacija Srbije i Crne Gore!!!
A sta vi mislite o nezavisnosti? :seronjo:
Korisnikov avatar
By Kupper
Prosto su izgoreli, sta sad, necemo da ih besimo na Terazijama. Petko je trazio da Dudic i Gavrancic udvajaju Krespa, Nadj je cuvao Rikelmea ali zato su se ostali setali kako su hteli. Duljaj, Krstajic i Stankovic nisu pokrivali prostor. Djordjevic spor u pizdu materinu. A kad se primi gol u 4. minutu, kola krecu bez kontrole nizbrdo.

Vala Indijanac - nece biti bolje.

Nadj je markiranjem Rikjelmea samo dao prostor igracima iz drugog plana. Kad je cuvanje Ronaldinja uspelo da, neku ekipu, spreci poraza? Nikad.

Ko su Dudic i Gavrancic? Meni zagonetka. Gde je Zigic od starta, sta ce Kezman u ekipi, zar je ubogi Milosevic bas danas morao da odigra tu stotu? El se to placa nesto?

Ljuboja je trebalo da startuje umesto Kezmana (nije moja ideja, Zvrle mi rekao) ali PSV/Celzi je zvezda (u pizdu materinu).....

I tako mi na male golice sa ICV, da mladji vide kako je to igrati na SP i svaki u svoj brlog. Nista bolje nismo ni zasluzili. Petkovic? je prosao kao svojevremeno Osim - imao neke bolje rezultate, postao Bog. I pao na zemlju. Jer je los trener i selektor, bas kao i Petkovic.
Korisnikov avatar
By Kupper

Izvini, ali ipak mislim da prema gubitnicima treba biti oštar.
Jako ostar. Posebno prema 'stalnim'.
Korisnikov avatar
By Alien
Dodjite u Austriju 2008. jedina sansa da mi izvucemo, recimo 1:1.
Korisnikov avatar
By IriS
jedna stvar je zasigurno jasna u svemu ovome, a to je da je Argentina za pet klasa bolja od nas (ili moUžda da kažem za 6)!

Mi imamo matoru reprezentaciju, prili?no su spori. Kežman je potpuno van forme (re?e bigirl da se svaki put okliznuo kad je primio loptu, pogotovo protiv Holandjana). Miloševi? je jedna baba, uvek bio i ostao, nikad nisam volela taj tip napada?a. E sad... verujem da je Petko imao problem oko startera, jer je ipak pritisak veliki, kada treba da ti starter bude neka vajna evropska zvezda, ili neki tamo Ljuboja (koji je delovao mnogo spremniji od ove dvojice). Meni samo nije jasno, zašto nije Žigi? igrao ju?e :neznam:

Gledam kakve pasove imaju Argentinci, jebote, kao da su programirani... savršeno! A od naših, jedini koji ume da doda ta?nu loptu je Dejan stankovi?, JEDAN igra?!
Reprezentacija nam je loša... jedini njihov kvalitet koji su pokazali u kvalifikacijama je bila timska igra, ali to se izgubilo na ovom prvenstvu, oni su sve, samo nisu tim! Izgubila se magija timskog duha na ovom prvenstvu, ali to je izgleda boljka svih naših reprezentacija... (mislim halo, dve odli?ne prilike u prvom poluvremenu sa Holandjanima, i Kežman i Miloševi? se sudare :puzzle: )

Mislim da je najve?i problem cela frka koja se digla oko ovog prvenstva i naše iluzije oko dobrog plasmana. Ne treba biti previše oštar prema njima. To je realnost. Život ide dalje.

Nadam se da ?emo 2010. na sp biti odli?ni kao reprezentacija pod imenom Beogradski pašaluk (ako dodjemo do mogu?nosti da u?estvujemo na tom prvenstvu :P )

VIVA LA Beogradski pašaluk!!! :yay:
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 28
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!