Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Meni prvo treba društvo za to. Mrzi me sam da idem, a kanim se već mesecima.
Korisnikov avatar
By Oziris
And, nema nikog da ide u Cesarus na NBG?
Korisnikov avatar
By Oziris
Eeeee, i kakva je teretana? Ima li guzve pre podne?
Korisnikov avatar
By Oziris
^ :lol: Znas da sam imala osecaj da ces tako odgovoriti... :lol:
Korisnikov avatar
By after11
I ja bih voleo u tanu, ali glupo mi samom. Em ne znam šta da radim, em ću zabušavati verovatno. :D
By alexandermagic
Bez isprika, uvijek ti netko moze pokazat sto i kako trebas da radis, a ako si stvarno zainteresiran mozes prethodno sve vidjeti i na net klipovima. U teretani se vjezba, a ne ide se kako bi se kavenisalo, ispijalo caj i sacovalo qrceve.
By Ulix
^
Sve to + ne oslovljava se sa "tana". :katemoss:
By Ulix
hahaha probaju teretani, pa vidi :D
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ni u kakvu, kuci radim sve sa buchicama + yoga. sad cu i plivanje da ubacim makar 3 puta nedeljno, kad pocne maaaaalcice lepse vreme (najblizi bazen mi na kosutnjaku, moram da prolazim kroz sumicu pa je blato kad je kisa :sigh: a ici okolo je makar jos 30 min u jednom pravcu pa mi nja)

za sad mi super, rezultatima prezadovoljan
Korisnikov avatar
By Madonna
Nista onda mislim da bi bio red da se oformi strucni tim pedera koji ce da donesu odluku kako i sta sme u teretanama, terminologija, boje patika opreme i tako to, za nas neuke koji tek krecemo
By alexandermagic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2745485#p2745485]Madonna napisao:[/url]Nista onda mislim da bi bio red da se oformi strucni tim pedera koji ce da donesu odluku kako i sta sme u teretanama, terminologija, boje patika opreme i tako to, za nas neuke koji tek krecemo
Oki, Medoneru. Ja predsjedavam, to svakako. Lista striktnih pravila ce bit dostavljena svim potencijalnim polaznicima, cak i na kucnu adresu uz prethodnu uplatu simbolicnog iznosa na tekuci racun. :waldorf:
Korisnikov avatar
By Madonna
ja ću, naravno, da vas sve poslušam
By Michaeluser
Menjam teretane, na po godinu dve, ali vise mi treba volje da krenem nego sto mi je bitno gde idem
Korisnikov avatar
By Madonna
Ja sam bario i meso im se odvaja od kosti posle otprilike 35og minuta
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2745478#p2745478]Sixto napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2745344#p2745344]alexandermagic napisao:[/url]Bez isprika, uvijek ti netko moze pokazat sto i kako trebas da radis, a ako si stvarno zainteresiran mozes prethodno sve vidjeti i na net klipovima. U teretani se vjezba, a ne ide se kako bi se kavenisalo, ispijalo caj i sacovalo qrceve.
to
:up:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!