Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Oziris
Pobedi ludi Federer, Bog te... Ja mislila Vavrinka ce sa 3:0...
By Ulix
Kvitova u finalu, divno! Ako sve prođe kako treba, osvojiće ga. :D
By Kragi
Nisam bas stigao da pratim, malo i zbog fudbala. Cujem i vidim da su Rafa i Andy ispali.
Ne verujem da Dimitrov moze protiv Novaka da uradi nesto znacajnije, bez obzira sto ga je vec pobedjivao, sto mi govori da mu je ove godine put ka tituli otvoren. :D
Roger je veteran ^^ a bilo bi cool da ga Raonic pobedi pa da gledamo ex SRJ finale. :klap:
By Sixto
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2644389#p2644389]Kragi napisao:[/url]Nisam bas stigao da pratim, malo i zbog fudbala. Cujem i vidim da su Rafa i Andy ispali.
Ne verujem da Dimitrov moze protiv Novaka da uradi nesto znacajnije, bez obzira sto ga je vec pobedjivao, sto mi govori da mu je ove godine put ka tituli otvoren. :D
Roger je veteran ^^ a bilo bi cool da ga Raonic pobedi pa da gledamo ex SRJ finale. :klap:
Da, samo sto bi ga u tom slucaju (ovaj put) Raonic naguzio glat.
Korisnikov avatar
By spliff
e hvala qurcu ispade ona mala rumunjka
By Kragi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2644395#p2644395]Sixto napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2644389#p2644389]Kragi napisao:[/url]Nisam bas stigao da pratim, malo i zbog fudbala. Cujem i vidim da su Rafa i Andy ispali.
Da, samo sto bi ga u tom slucaju (ovaj put) Raonic naguzio glat.
Crnogorci su vazda vise voleli da primaju.
Nije ni ovaj izuzetak, ne boj se ;)
By Sixto
Ne znam jel Raomic prima il daje, ali kad smo kod servisa penetrira Djoki u igru, da sve stenje...
By Ulix
Kvitova razbila Bušar. :love:
Korisnikov avatar
By Oziris
Joj meni sve nesto bilo zao male, iako nisam navijala za nju... :(
Korisnikov avatar
By spliff
ja sam navijao za gene
koja je naravno ispala, kao i sve devojke za koje sam navijao pre finala
kvitova je bila senzacionalna
Korisnikov avatar
By spliff
plasim se da ce novak imati veoma tezak mec danas
nadam se da ce da pobedi...
Korisnikov avatar
By Oziris
Neodlucna sam. :D S' jedne strane, volela bih da Novak uzme; vratio bi se na prvo mesto i verovatno bi mu to dosta znacilo za samopouzdanje (izgubio je 3 uzastopna finala Grend Slemova). S' druge strane... Jbt covek ima 33 godine i igra finale Wimbledon-a!!! :hail: :hail: :hail: Mo's ga voli't il' ne, divit' mu se moras!!! :wow:
By Kragi
Ja nemam dilemu, navijam za Noleta.
Ajde Nole Srbine!!! :D
Korisnikov avatar
By Oziris
Zasluzeno. :) I bas lepo sto se vraca na No. 1 :D
Korisnikov avatar
By Srklet
žao mi je što federer nije dobio. onaj izraz lica dok je čekao da ga prozovu i daju mu onaj nekakav metalni tanjur je bio baš heartbreaking :drama:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Odgledah danas prvi mec Wimbledon-a 2014, ujedno i poslednji. :lol:

Svaka cast Noletu, ali ja sam zeleo da ovaj GS uzme Rodja, a US Open sam u mislima dao Noletu. :shrug:
No, dobro. Mec je bio potpuno neizvestan, tako da je Federer zasluzeno izgubio, pardon, Nole zasluzeno dobio... :P

:tenis:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
^

:giggle:

To od danas? :D

Sta 'oces, muceni co'ek moze jos kako sutra da "zaradi" isijas, spondilozu, uvecanu prostatu... Pred pemzijom co'ek... :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!