Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By scout_finch
i koj ce mu kurac sad tajm aut? jebem ti trenera ovakvog:odbij:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by scout_finch
koj je kurac ovoj jeleni eric jebote :puzzle:

a sta joj je bilo?! nisam gledala, pa pitam... ja bi nju pojebala :spijun:
Korisnikov avatar
By blenta
trebalo im 4 gola da ostanu u igri

vracaju se kuci

:skola:
Korisnikov avatar
By scout_finch
Originally posted by Azdaja

pa,prvo,dala je prvi gol tek u trecoj utakmici u kojoj je igrala,a bas taj post se odnosio na to sto je uspela da promasi jebeni penal! a inace je najbolji levi bek danske lige!

btw,ja bih :fuck: sanju damnjanovic :smeh:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Azdaja

pa,prvo,dala je prvi gol tek u trecoj utakmici u kojoj je igrala,a bas taj post se odnosio na to sto je uspela da promasi jebeni penal! a inace je najbolji levi bek danske lige!

btw,ja bih :fuck: sanju damnjanovic :smeh:

mozda ima mendzu, pa je lose igrala :lol: :retard:
Korisnikov avatar
By Azdaja
:pucaodsmeha:

zasto uvek navedem nekog da offtopickari with me

ON zao mi je sto se nase vrCaju nazad...
Korisnikov avatar
By scout_finch
:lol:

ja sam se nervirala kao kreten neki,dolazile komsije da zabedjuju sto galamim. al' bice bolje na svetskom sledece godine:D
Korisnikov avatar
By Azdaja
hahah, a ne vredi se nervirati zbog toga...
sl god nekako sredis komsije pre utakmice da ne smetaju... :lol:
Korisnikov avatar
By scout_finch
pa posto je prosek godina u mojoj zgradi 72,5 mozda sledece godine ne bude bilo komsija. :uzasno losa sala:
ne,stvarno,inace mnogo volim moje komsije :D

i evo ga opet offtopic :drama:

:lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
hahahha, a neee odlicna sala... :smeh:

ONnnnnnn hahaha, a nista, znaces sl god koliko ce ih ostati...heheh
Korisnikov avatar
By Galateja
:( :( :(

Ne znam da li mi je žalije što je izgubila Srbija ili što neću biti u mogućnosti (zbog informativne milosti RTS-a) da pratim nastavak takmičenja. :sigh:

Kad bi smo imale četiri Lekićke, dve Damjanovićke i golmana kao što je Tomaševićka možda nam i krene u rukometu.
Užasno me je nervirala Tanja Medved. Sebična je. U fazonu nema veze što će da promaši, ali da šutne ona. :roll:

Jelena Erić mi se baš dopada. Ful moj tip. :)
Korisnikov avatar
By Azdaja
Medved je bila odlicna pre 6-7 god, rasturala je... a sada :sniff:
Korisnikov avatar
By Galateja
...fale im i libek i snoregen...
Što one ne igraju?
Korisnikov avatar
By scout_finch
libek se povukla iz reprezentacije,za godinu dana prestaje valjda skroz sa rukometom,vratila e u norvesku u neki drugoligaski tim. a snoregen je operisala rame,ista povreda koju je imala niberg2005/06.

izabel blanko je odlican pivot,ali njoj je rame konstantno polusjebano godinama,pa ne znam koliku minutazu moze da izdrzi. ispada da one sad imaju bolje sutere na desnom beku,posto su snoregen i niberg inace najbolji suteri uz rigelhut koja je na desnoj strani. a,da,i larsen je u odlicnoj formi,al' ona je bas matora.

a sto se tice tanje medved,to je zena koja je uvek,al' bas uvek igrala za repku,tako da joj bas nista ne zameram.ona u klubu obicno igra samo u odbrani zadnjih par godina,posto joj je sut izgubio na snazi,ali posto je jelena eric slabo odigrala a sanja damnjanovic je klinka,onda je morao tanju da salje u napad,a ne verujem da je to u pocetku bio plan.a i tanja je pre desetak godina bila dominantna u visini i uopste snazi,a sad su gotovo
svi bekovi njene konstitucije,pa je izgubila i tu prednost koju je imala.
Korisnikov avatar
By scout_finch
a,da,sto se tice sastava nase reprezentacije,sto se tice bekovske linije,to je najjaca koju trenutno imamo,jedino je falila ana djokic,pivot,i to bi bukvalno bila najjaca reprezentacija koju imamo u ovom trenutku. krilca su bila poprilicno dobra,posebno ognjenovicka,mislim da ni u jednoj drugoj ekipi krilce ne sutira penal osim u nasoj:D
lekicka je strasno dobar igrac,vec sad je jedan od najboljih srednjaka u evropi i tu se vidi koliko je zancajno to sto je pozivana u reprezentaciju od 18. godine. zato mislim da ce i ova mala dragana cvijic biti odlican pivot,jer iskustvo je za tu poziciju mozda i najbitnije.
ova mala stevin moze da bude odlican odbrambeni igrac, mada joj je i sut poprilicno dobar.
krpez je sasvim solidno desno krilce i igrala mozda i najbolju odbranu u nasoj ekipi,cak je i par puta u utakmici sa makedonijom igrala flastera na bekovima,a ona je jedva preko 160cm.

a damnjanovic je totally fuckable :lol: a to je ,bar po mom misljenju sasvim dovoljan razlog da bude u ekipi. salim se,davojka bas lepo igra,s obzirom da u krimu i nema neku minutazu.
Korisnikov avatar
By Galateja
Baš me interesuje zašto je Đokićka izostavila takmičenje. Čitala sam neki njen stariji intervju gde je u fazonu sve za reprezentaciju i sad je nema.
Zatim, Marina Rokić je bila na spisku igračica, ali i ona je izostavila takmičenje.
U istom intervjuu Đokićka pominje svađu između nekih igračica kao npr. Batinić i sl. i naših trenera. O čemu se tu konkretno radi?
Zašto ne brani Ana Vojčić?

I, da, naravno, uzdam se da će Scoutpedia znati odgovore na sva moja pitanja koja su u vezi sa rukometom. Hvala unapred. :D
Korisnikov avatar
By scout_finch
ana djokic nije u reprezentaciji jer j trener nije pozvao iz totalno nepoznatih razloga.pitali su ga jebemliga koliko puta zasto ona nije pozvana,i on se uvek napravi blesav,odogvori uopsteno,kao ne uklapa se u kncepciju tima ili sta vec. krelac.

a marina rokic ne nedostaje previse,totalno je van forme ove sezone,cak i u nasoj ligi slabo igra. ana vojcic je u istoj situaciji kao i ana djokic,mada mislim da su nam golmani ok i bez nje,kaca tomasevic i djericka su ok odigrale.
batinic vec godinama igra u ekipi koju vodi anja andersen,a ona nije odusevljena idejom da njene igracice igraju za reprezentaciju. ali ni batinicka nije preterano falila jer su nam i krilca poprilicno dobra,a i popovicka moze da igra krilo po potrebi.

al stvarno mislim da ako se kvalifikujemo za svetsko sledece godine,a lekic,stevin,damnjanovic,dmitrovic i ogljenovic budu igrale za reprezentaciju,mozemo da napravimo dobar rezultat. ovo evropsko im je bila dobra skola za dalje,i mislim da je za ekipu jako bitno da su igracice slicnih godina,sto je upravo slucaj sa njima,one igraju zajedno jos od juniorskih dana. pogledaj samo primer norveske gde su sve igracice manje vise rodjene izmedju 78. i 80. ili hrvatske gde su sve oko 85. godista +- dve godine.

al sam se ja raspisala :lol:
Korisnikov avatar
By switchon1234
Originally posted by starsailor
nisam znala da su Madjarice tako pale :giggle:
:lukavi:

Uh, dugo nisam pratila rukomet... I sada mi dođe da otrčim na teren kada uključim neku utakmicu.

Što se naših tiče, ovo malo što sam gledala nije mi bilo baš ubedljivo. I da su se plasirale dalje, rekla bih - dobro smo prošli. Izgleda kao da ekipa nije uigrana, kao da nije dovoljno rađeno sa njima. Jako puno je tehničkih grešaka, igračice ne osećaju jedna drugu. Naš napad mi je potpuno ad hoc delovao. Sve što je bio van odbrane 6:0 je potpuno zbunio naše igračice, i one nisu znali šta će sa loptom. Sa druge strane, kada su naše igračice igrale 5:1, ona +1 je više šećkala tamo-vamo nego što ometala suprotnu ekipu...

Golmani - Paplaco mi je draga, ali mi se čini da je prošlo njenih 5 minuta. Tomašević mi se čini ok

Imala sam osećaj da je trener neke starije igračice uveo u reprezentaciju čisto zbog toga da tu bude neko ko je već više puta bio na evropskim-svetskim prevenstvima.

Što se Tanje Medved tiče, mislim da ona jednostavno više ne odgovara rukometu koji se danas igra. Slažem se sa gore napisanim da je ona pre par godina verovatno puno značila sa svojom visinom i snagom, ali da danas već nije jedina sa tim adutima. Mislim da je previše spora, a to ne samo da ne odgovara napadu, nego mislim da više ne odgovara ni odbrani. Nije sve u snazi. Nije poenta da igračicu nokautira, već da se brzo kraće levo desno i da se ne stvaraju rupe u odbrani.

Lekić :kralj:
Sanja Damjanović :bale:
Erić :trep:
Korisnikov avatar
By scout_finch
ma tanja medved je najmanji problem u ekipi,ona ne bi ni igrala mnogo da je ericka u formi,al' jebiga,nije. sanja damnjanovic je isto na poziciji levog beka,al' on je zeznula stvar protiv nemacke. zbog toga je tenja imala ovoliku minutazu,jer su preostala dva leva beka slabo odigrala,u stvari sanja nije lose odigrala nego jednostavno nije dovoljno iskusna u ovom trenutku,a trener je verovatno mislio da ce mu iskusnija postava doneti bolje rezultate. a o ovom treneru stvarno ne bih trosila reci.
Korisnikov avatar
By Galateja
A kad si već tako upućena u datu tematiku, moram te nešto pitati. :D Da li znaš (znači ne nagađanje, već znanje) za neku od srpskih reprezentativki da je lez/bi. Naravno, zbog korektnosti nije potrebno da napišeš ime, ali eto, samo me interesuje da li znaš ima li ih. Poželjan broj. Ne dresa, već broj l/b reprezentativki. :D
Pitanje se odnosi i na druge forumašice. Dakle, interesuje me za srpske reprezentativke.
Korisnikov avatar
By scout_finch
ne,ne znam ni za jednu da je lez/bi.cak ne mogu ni da nagadjam koja je,rukomet je vrlo nezahvalan sport za nagadjanje tako neceg.svaka se ucini kao da je lezba u ponekom trenutku :lol:
By cumpig
auuu, dve pobede u grupi, i dalje ne mogu da verujem. ali se svakako super-mega -extra radujem :D
i dalje mislim da nam je napad komican, nemamo organizatora igre ali imamo kocnicara igre (Bujanova), nijedan(!) bek nema skok-sut ili ga ima ali bolje da ga nema. Portjanko igra kako je zasere , ili daje sve zivo, ili masi sve to, za Todorovsku se iz aviona moze reci da je (bila) genijalni igrac i cesto nas vadi iz govana svojim solo bravurozama, stetea sto Pecevska nikako ne zasija punim sjajem a ima sve atribute
Ali, zato je odbrana neverovatna (Mecevska pre svih i Andreeva u zivotnoj formi na golu). Plus, ono sto nikad nisu imale, a sad imaju: strpljenje i kakvo-takvo pridrzavanje plana igre.
Plus plus :) domaci teren u rukometu znaci mozda kao u nijednom drugom sportu. Gledao sam sa tribina utakmicu protiv Hrvatske, jadnice su se pogubile u tom paklu a slicno se provela i Srbija. Ona atmosfera bi ponela i paraplegicara da potrci u kontra napad. :zvezdas:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!