Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Savrsena gradja

Mršavo
11
10%
Definisano
82
75%
Nabildano
10
9%
Punije
6
6%
Korisnikov avatar
By KiWi
Na šta pomislim kada neko kaže ''savršena građa''? Zvučaće izuzetno glupo, ali pomislim na jednog mog ortaka, pisca, koji se već nedeljama hvali kako je konačno prikupio svršenu građu za roman i da će kada izađe to njegovo delo biti bestseller... će vidimo.

Inače, kada pomislim na dobro građenu osobu, najbitnija mi je proporcija ramena:kukovi .. par kila više mi ni najmanje ne smeta, kao ni par kila manje ... može se reći da se palim na lepu građu skeleta :)
Korisnikov avatar
By Val
247kg seksipila. :love:

Slika

:lol:
Korisnikov avatar
By Val
A pazi ovu i onu gore kao par...

Slika

Mada, pre nego shto "uzmem" ovu, ostacu sama ceo zivot. Treba ceo zivot modrice da nosim? :doh:
By жњ
Originally posted by Val
Slika

:bljak:

obe predstavljaju krajnost, s tim sto prvo nije punije, nego gojazno(bolesna), a ni druga nije mrsava, nego anoreksicna (takodje bolesna).
Korisnikov avatar
By Val
Pa iz dana u dan mi govore kako su mrshave lepe. A ja eto to podrazumevam pod mrshavo. :D Inace, sve shto se krece izmedju te dve krajnosti mi se svidja...

I da bi bila savrshena, devojka ne mora da bude nabildovana ili definisana. Treba da je mekana (ne mlitava) i da ima neznu kozu. Skoro sve ostalo je nebitno...
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by FireGox
Kada vas neko pita kakvu građu imate šta kažete?
Jako definisano...ali ne i nabildovano (mada se priblizavam granici)...
By жњ
Moja građa :D
Slika

Slika

nabaci jos misicne mase da bi dobio na definiciji. imas predispozicije za to. povedi racuna da povecas proteine u ishrani i navali :teg2: :misici:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by xyz
nabaci jos misicne mase da bi dobio na definiciji. imas predispozicije za to. povedi racuna da povecas proteine u ishrani i navali :teg2: :misici:
Znam, nikada nisam koristio ništa od toga...
Mada preko zime planiram da se žešće aktiviram u teretani i da pojačam ishranu i na proleće za 4 meseca izađem sa kako ti kažeš savršenom građom :D
By жњ

Znam, nikada nisam koristio ništa od toga...

Nisam mislila na nikakve supplemente u ishrani nego na proteine koji se nalaze u mesu (belo pilece, curece, riba itd...) nema nista bolje od toga.

a ako budes hteo da intenziviras treninge i da se ozbiljnije pozabavis svojim telom, nije lose nabaviti whey u radnji za sportiste (protein u prahu koji se dobija iz surutke sa smanjenim u sadrzajem ugljenih hidrata i 0% masti). svakako plus za kvalitetne misice, a nije lose ni kao zamena za obrok (kada ne stignes da jedes ;) )
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Kittrie
Slika

'vO

:wow: :wow: :wow:
Znaci....
TA DEVOJKA JE SEXY AS HELL!!!!!!!!!!!!!!!
SPOT BUTTONS!!!!!!!!!!!!
HOT HOT HOT!!!!!!!!!!
By жњ
e to se zove mrshavo, a lepo! :bale:

no ja ipak volim malo izdefinisanije ;)
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Kiborg
Pa ne znam, ovde sam stavio definisano jer je to nešto najbliže onom što ja podrazumevam pod tom idealnom građom. Dakle da težina bude u skladu sa visinom i da je u pitanju neko ko se bavi nečim fizički, makar rekreativno kod kuće. Nije neophodno da se pod kožom nazire svaki mišić pojedinačno, ali da kada se u osobu pogleda da se jednostavno vidi da je ipak u formi. Barem malo.
Slažem se. :tegovi:
Korisnikov avatar
By Kitee
U principu mi nije bitno, dok god nije 40- 50 kila viska ili 20 kila manjka... Uostalom, zavisi kako kome stoji... Pre bih se odlucila za slatku bucu nego za slatku mrsavicu, ali opet, ogranicavam se na par kila viska, mozda do 10-ak eventualno.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
mislim da je nesto slicno vec bilo.....

.......definisano!!!! sportsko!!!
By Çâðê_DUP
Originally posted by bigirl
Originally posted by xyz
po meni je ovo savrsenstvo

Slika
(savrsen stomak i ruke)
:uplasen:

Izgleda kao da jede malu decu za doručak...
dakako, sve je relativno, ali ovo definitivno nije savrsenstvo :)

ima prejake, nabildovane, muske ruke, koje ne idu uz ovako definisan struk. glavu necu ni da komentarisem. suvise muzevno.

za zenu, ksenija pajcin je mnogo bolji primer :)

potpis: HETEROSEKSISTA ILI ZENA TREBA DA BUDE ZENA:cool:
Korisnikov avatar
By mary
Nije da sam originalna, ali Monica Bellucci je po meni savrseno gradjena zena :mljac:
Prosto je bolesno koliko je sweet and sexy

Slika

Slika
By Çâðê_DUP
Originally posted by ^mary^
Nije da sam originalna, ali Monica Bellucci je po meni savrseno gradjena zena :mljac:

Slika

Slika
neces mi verovati, ali nije (samo) do gradje. unutrasnja lepota je u pitanju :)

nisam ironicna.
Korisnikov avatar
By mary
nema sta da ti ne verujem. vidi se da zena zraci. savrseno! :hypno:
By жњ
Originally posted by QueerQue
ima prejake, nabildovane, muske ruke, koje ne idu uz ovako definisan struk. glavu necu ni da komentarisem. suvise muzevno.

Moram demokratski da prokomentarisem boldovani deo.

radi se o zabludi - stomak mora biti definisan, ali nista ostalo ne?? to je tesko moguce. imati atletski stomak, a ne biti atleta i na ostalim delovima tela?? jos nisam srela nekog u teretani ko dolazi da odradi samo trbusnjake i pali kuci. devojka koja ima ovako izdefinisane "kockice" na stomaku se nuzno i vrlo aktivno mora baviti fitnesom jer je stomak najnezahvalniji. dok definicija na ostalim delovima tela ostaje aktivna i mesecima nakon vezbanja, sa stomaka se izgubi za mesec dana. s druge strane, devojka na fotografiji je uslikana dok vezba, a da ksendzu pokazu u istoj pozi sa tegovima, nuzno tvrdim da bi i njeni bicepsi pri naporu ovako iskocili ;)

I da, Monika Beluci je :mljac:
Kategorija za sebe ;)
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Slika

Slika

Jest', imam ove Dove mazalice i nisu tak' lose. Lepo mirisu....
Korisnikov avatar
By Hys.
mah da je nit debela, nit mrsava...i da moze da izdrzi hopa cupa maraton, sto znaci, mora bit u kondiciji:hyper:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by devokICA
mah da je nit debela, nit mrsava...i da moze da izdrzi hopa cupa maraton, sto znaci, mora bit u kondiciji:hyper:
:smeh: :up:
By Çâðê_DUP
Originally posted by xyz
Originally posted by QueerQue

Moram demokratski da prokomentarisem boldovani deo.
radi se o zabludi - stomak mora biti definisan, ali nista ostalo ne??
a ja moram, demokratski da odgovorim, premda ne verujem u demokratiju, makar zbog analfabetizma. ja nigde nisam rekla da stomak mora biti definisan, a nista ostalo ne, samo je jako bitno KAKO su ostali delovi sklopljeni i srazmerno definisani uz struk takvog precnika. npr ne mozemo spajati delove tudjih tela na jednoj slici, osim ako nam nije cilj da izumemo frankenstajnku, jos prostije receno, te i takve definisane ruke moraju biti, po kriterijumima lepote kao harmonije i proporcije, a ne po kriterijuma lepote cudovista, srazmerne svojom definisanoscu sa strukom i ostalim delovima tela. njene ruke kao da su otrgnute sa drugog tela, nisu srazmerne, dakle, kao sto rekoh'prejako nabildovane muske ruke koje ne idu uz ovako def. struk. nigde nisam rekla da uopste ne treba da budu nabildovane kao sto xyz tvrdi. dakle ostatak posta ne vredi dalje komentarisati, kad smo rasvetlili ovu bitnu i nadasve pogresnu postavku korisnika xyz od samoga starta.

da ksendzu pokazu u istoj pozi sa tegovima, nuzno tvrdim da bi i njeni bicepsi pri naporu ovako iskocili ;)
sigurno da bi nesto iskocilo, ali verujem i vidim da su njeni misici (OPET) definisani na lepsi i srazmerniji nacin, tako da bi i efekat na posmatraca bio drugaciji. dakle, pricam ti pricu i u krug ...

:alien:
Korisnikov avatar
By Kupper
Apsolutno je naj. Ako analiziras deo po deo tela primetices malo sire kukove, noge koje nisu bas Linda Evangelista noge ali Monica Bellucci, sa savrsenom fizionomijom, u 'paketu' je 'pogledas pa drhtis'.

Ubija koliko zraci bas ta unutrasnja lepota, prosto razara samom pojavom.
Korisnikov avatar
By mary
Originally posted by Kupper
Apsolutno je naj. Ako analiziras deo po deo tela primetices malo sire kukove, noge koje nisu bas Linda Evangelista noge ali Monica Bellucci, sa savrsenom fizionomijom, u 'paketu' je 'pogledas pa drhtis'.

da. i nacin na koji "nosi" tu svoju lepotu(savrsenu zensku gradju sa malo sirim kukovima koji se njisu dok hoda) i sexipil :bale:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Kupper

da. i nacin na koji "nosi" tu svoju lepotu(savrsenu zensku gradju sa malo sirim kukovima koji se njisu dok hoda) i sexipil :bale:
Monica!!!!!!!!!!!!
In one word...

PERFECTION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:)
Korisnikov avatar
By Kupper
U 'Doberman'-u i posebno u 'Malena' (bas jer je toliko drugacija u oba ilma) je:drama:

@^mary^-Sve je u tome 'kako nosis ono sto imas'. Gomila nih je lepota samo takva ali cesto kao kad vidis neku prelepu stvar, pogledas, odusevis se, kratko zadrzis i nastavis.

Nastasja Kinski je sve samo ne savrsene gradje ali samo oci bih mogao da joj gledam danaima.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!