Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Mlada si, ima vremena, naucices, tj. ima ko da te nauci :smilegrin:
Korisnikov avatar
By west end
Originally posted by Paki
Originally posted by west end
evo ova gospodjica koja replicira najobicnija alapacha a intelekta ravnom kokosjem ne zna da razlikuje fudbal od tenisa:nope:
:posrani: ... 'Ajde kuš ! :shtap:
Nazalost u Srbiji su sela vecinom crveno bela:uljenavatru:
Korisnikov avatar
By Paki
Još nisi otišao? :nerd: Da imam iole griže savesti, mene bi pojela sramota da sam na tvom :glupan: mestu... Mizoginija ti je jako zabavna i ispunjava tvoje srce ( :potapsava: ), kapiram te tvoje bolesne potrebe, samo što je ona u mom sistemu vrednosti vrlo nepoželjna ljudska osobina, pa stoga... :posrani: :shtap:
Korisnikov avatar
By Paki
Slika
Novi trener fudbalera Crvene zvezde Dušan Bajevi? doputovao je u Beograd u sredu u 11:30. Po dolasku na aerodrom "Nikola Tesla", proslavljeni stru?njak je rekao:

"Zvezda je veliki klub za svakog trenera, pa i za mene, velika je ?ast raditi u njoj. Zvezda je svoju veli?inu pokazala u prošlosti, a nadam se da ?e tako biti i u budu?nosti."

Bajevi?a je na aerodromu sa?ekao predsednik Crvene zvezde Dragan Stojkovi?, a zvani?no ?e biti predstavljen na konferenciji za novinare u ?etvrtak na "Marakani". Bajevi? je oko 15 ?asova prvi put došao u Ljutice Bogdana, gde je obišao klupske prostorije i razgovarao sa generalnim sekretarom Nebojšom Lekovi?em i tehni?kim sekretarom Goranom Negi?em.

Dušan Bajevi? je na klupi "crveno-belih" nasledio Italijana Valtera Zengu, koji je u Zvezdi proveo godinu dana i sa timom osvojio prvenstvo Srbije i Crne Gore i nacionalni Kup.

http://www.b92.net/sport/fudbal.php?nav ... &yyyy=2006
Korisnikov avatar
By west end
Originally posted by Paki
Još nisi otišao? :nerd: Da imam iole griže savesti, mene bi pojela sramota da sam na tvom :glupan: mestu... Mizoginija ti je jako zabavna i ispunjava tvoje srce ( :potapsava: ), kapiram te tvoje bolesne potrebe, samo što je ona u mom sistemu vrednosti vrlo nepoželjna ljudska osobina, pa stoga... :posrani: :shtap:
cccc....jer nemas ti kuci ogledalo dase pogledas u njemu?:down:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by west end
cccc....jer nemas ti kuci ogledalo dase pogledas u njemu? :down:
Boldovana re? je actually dve re?i i piše se odvojeno. Dakle, "da se".
Korisnikov avatar
By Paki
Novi trener fudbalera Crvene zvezde Dušan Bajevi? zvani?no je predstavljen u prostorijama klupskog stadiona i tom prilikom rekao da mu je cilj da stvori što je mogu?e kvalitetniju ekipu.

"Svakom treneru je rad u Crvenoj zvezdi, koja je po renomeu veliki klub u svetskim okvirima, prilika da se dokaže na profesionalnom planu. Pokuša?emo da stvorimo najja?u mogu?u Crvenu zvezdu", rekao je Bajevi?.

Šef stru?nog štaba Crvene zvezde je dodao da ?e pokušati da ve? slede?e sezone dovede tim do Lige šampiona, ali da je za tako nešto, ipak, potrebno više vremena.

"Pokuša?emo da proðemo kvalifikacije, ali za tako nešto moramo da budemo mnogo ja?i nego sada. Liga šampiona je, ipak, mnogo kvalitetno takmi?enje, ali ?emo sigurno pokušati da u prelaznom roku dovedemo potrebna poja?anja", istakao je Bajevi?.

On je rekao i da ?e pripreme tima po?eti 11. juna, tri dana pre nego što je planirano, ali nije želeo da komentariše sastav ekipe.

"Nisam stigao da se dovoljno informišem o ekipi da bih govorio o detaljima. Tek treba da se, u naredna tri ili ?etiri dana, opredelim za saradnike u stru?nom štabu. Ne?u dovesti saradnike sa kojima sam radio u Gr?koj, jer mislim da i u Srbiji ima dobrih ljudi za taj posao", rekao je Bajevi?.

Predsednik Crvene zvezde Dragan Stojkovi? izrazio je zadovoljstvo što je Bajevi? prihvatio ponudu da bude novi trener.

"Ispunili smo obe?anje da ?emo na mesto trenera dovesti vrsnog stru?njaka. Nije bilo lako do?i do rešenja. Meðutim, dobili smo trenera koji odogovara renomeu Crvene zvezde. O?ekujem dobre igre i rezultate", rekao je Stojkovi?.

Bajevi? je potpisao dvogodišnji ugovor, a finansijski detalji nisu saopšteni.

Dušan Bajevi? je roðen 10. oktobra 1948, a kao igra? nastupao je za mostarski Velež i atinski AEK, sa kojim je osvojio dve titule prvaka Gr?ke i jednu u nacionalnom kupu. Trenersku karijeru po?eo je u Veležu, sa kojim je 1986. osvojio kup tadašnje Jugoslavije, a zatim je dve godine vodio i olimpijsku reprezentaciju. U AEK se kao trener vratio 1988. i predvodio je klub do ?etiri titule nacionalnog prvaka i po jednog trofeja u Kupu, Super kupu i Liga kupu. Tri puta je bio šampion Gr?ke i sa Olimpijakosom, sa kojim je 1999. osvojio i Kup. Trofej Kupa Gr?ke Bajevi? je osvojio i 2001. sa PAOK-om.

http://www.b92.net/sport/fudbal.php?nav ... &yyyy=2006
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!