Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Kupper
:sw:

Osinjak je za tvoje dobro samo jos to ne znas:novine:
- Prezadovoljan sam dogovorom dva kluba. Nemanja je brz i agresivan centarhalf, a sa svoje 24 godine bi?e idealno poja?anje za naš klub, izjavio je Aleks Ferguson, trener Man?ester Junajteda nakon što su se moskovski Spartak i Man?ester Junajted dogovorili o prelasku našeg reprezentativca na "Old Traford".

Kako navode engleski novinari, lepši boži?ni poklon navija?i "crvenih ðavola" nisu mogli da požele. Oko Vidi?a je nastao pravi "mali rat" posle njegovog navodnog potpisivanja predugovora sa Fiorentinom, a zatim i uklju?enja Liverpula i Man?estera u poteru za njim.

Ta?an iznos transfera nije obelodanjen, ali se pretpostavlja da je Man?ester morao da isplati preko 10 miliona evra za našeg reprezentativca. Vidi? bi tokom naredne nedelje trebalo da doðe u Man?ester na dogovor o detaljnim uslovima njegovog angažmana i na medicinski pregled.
O?ekuje se da bi novi igra? Man?estera mogao da debituje na utakmici FA kupa protiv amatera iz Bartona, dok bi prvi susret u Premijer ligi mogao da ima 14. januara kada Junajted gostuje gradskom rivalu Sitiju.

Engleske agencije prenose da ?e Vidi? biti više nego dobrodošao na "Old Traford", pošto su navija?i ve? duže vremena ukazivali na slabosti u odbrani ekipe Aleksa Fergusona i to navodili kao jedan od glavnih razloga loših rezultata ove sezone.

Britanski novinari nisu propustili da napomenu kako je bivši igra? Crvene zvezde u julu 2004. godine prešao u Spartak, a da je njegova reputacija naglo porasla posle sjajnih igara "fantasti?ne ?etvorke", odnosno odbrambenog bedema "plavih" koji je u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo prmio samo jedan gol.

Vest o transferu Nemanje Vidi?a potvrðena je i na zvani?nom sajtu Man?ester Junajteda.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Kupper
Pa dobro, bilo je ocekivano. Bolje u Premijer nego u Seriju A. Mislim, pre ce se snaci u engleskom nego italijanskom fudbalu.
Korisnikov avatar
By BlueUnion
:yes:

Super vest. :) Imacemo solidan sastav za SP2006. Jedva cekam Novu godinu pa da gledamo vidica na RTSu.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Bogami, dobro se covek udomio. :lol:
Ma siguran sam da ce Nemanja da iskoristi ovu priliku i malo izvuce ove Fergusonove mucenike. :lol:
Korisnikov avatar
By Kupper
Koliko love? Nikako da naletim.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!