Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By BlueUnion
"Crveno-beli" su prijatno iznenadili rezultatom, ali što kaže današnji Kurir" Zvezda bez Ž(m)igi?a i Pante ima ogroooman problem sa realizacijom.

Žigi? se vra?a za revanš, ali možda se vra?a i Delibaši?. U svakom slu?aju, bliža prolazu je Braga.

"Crno-beli" su rutinski odradili stvar u Izraelu. Dakle, vidimo se u grupnoj fazi!
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Disciplinska komisija evropske ku?e fudbala donela je u petak odluku da kazni FK Crvena Zvezda igranjem jedne utakmice na svom stadionu bez prisustva publike zbog nekoliko incidenata koji se su desili tokom revanš utakmice kvalifikacija za Kup UEFA protiv Intera iz Zapreši?a.

UEFA ?e u naredne dve godine pažljivo pratiti utakmice Crvene Zvezde i ukoliko se incidenti zbog kojih je kazna izre?ena ponove u periodu od dve godine sankcionisati klub sa "Marakane" još jednim susretom na praznom stadionu
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by ZvezdasBG
Disciplinska komisija evropske ku?e fudbala donela je u petak odluku da kazni FK Crvena Zvezda igranjem jedne utakmice na svom stadionu bez prisustva publike zbog nekoliko incidenata koji se su desili tokom revanš utakmice kvalifikacija za Kup UEFA protiv Intera iz Zapreši?a.

UEFA ?e u naredne dve godine pažljivo pratiti utakmice Crvene Zvezde i ukoliko se incidenti zbog kojih je kazna izre?ena ponove u periodu od dve godine sankcionisati klub sa "Marakane" još jednim susretom na praznom stadionu
Baš sam ja hteo da napišem ovo.... Pa šta re?i.... jbg. Ljudi, obuzdajte se malo, ako kao što kažete volite svoj klub. :predaja:
By nsideu
jedu, jedu...a mi cucimo ispred televizora :whatever:
Korisnikov avatar
By Moa
Malo ga i preteruju,dve godine da prate ponasanje navijaca,pa naravno da ce doci makar do nekog mizernog incidenta.Ma fora je u tome sto smo mi mnogo fini,treba i mi da saljemo navijace suparnickog tima nazad istim vozom ali ne mi pustamo da dodju.A ne bi bila losa ideja i da UEFA nekom uredbom donese odluku da Hrvatski i Sprski timovi ne smeju da se sastaju jedno 55 godina narednih,blah.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
U Zapresicu su dovukli cak i onog ustaskog zlocinca Glavasa na tekmu! Sta mislite zasto? Kakve on ima veze sa fudbalom? Nikakve. Doduse postavili su ga za celnika Osijeka, ali opet to nije imalo nikakve veze sa tadasnjom tekmom! Hteli su po svaku cenu da nas iznerviraju pa da nasrnemo na njih. A kad u Beogradu spalimo njihovu sahovnicu, prete kaznama?! :lood:
Ma sa njima cemo uvek isto! Batina je za njih iz raja izasla! Ni vecih lajatora, ni vecih pickica!
Korisnikov avatar
By spliff
uvek je zvezda loshe prolazila kod disciplinske komisije u cirihu. nishta novo...
mi smo cigani, najjachi smo najjachi!!!
:machevi: :machevi: :machevi:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by spliff
uvek je zvezda loshe prolazila kod disciplinske komisije u cirihu. nishta novo...
Samo najjaci smetaju:D Ovi, regionalni nisu ni bitni:mjuza:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Kupper
Originally posted by spliff
Samo najjaci smetaju:D Ovi, regionalni nisu ni bitni:mjuza:
"Regionalni"?! Ala ti delis komplimente. :lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Grobari poceli u 19:15 h. Prenos je tek malopre poceo i to na prvom kanalu RTS-a. Tj odlozeni prenos ako se ne varam, ali cu razocarati Grobare na forumu, jer Partizan posle 57-og minuta gubi sa 3:2 :P :lol:
Zvezda u Bragi pocinje za koji minut. Prenos na Pink-u.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
NK Domzale - Stuttgart : 1 - 0

CSKA Sofia-Leverkusen: 1 - 0

Lokomotiv Plovdiv- Bolton W. :1 - 2

Anorthosis- Palermo: 0 - 4

MyPa- Grasshoppers: 0 - 3

Lok. Moscow- Brann Bergen: 3 - 2

Metalurg Donet.- PAOK Saloniki: 2 - 2

Rapid Bu'rest-Feyenoord: 1 - 0

Willem II Tilburg- Monaco: 1 - 3

Strasbourg- Graz AK: 5 - 0
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Makabi pravi haos na JNA! Jos jedaaaaaaaaaaaaaan gol! Partizan gubi 4:2!!!! :roflmao:
Korisnikov avatar
By spliff
pochelo je pochelo....

samo da josh neko pogodi nikolu u glavu....
Korisnikov avatar
By spliff
ili jankovicc da zabije iz voleja...
svejedno, samo da damo gol
:daj_gol: :daj_gol: :daj_gol: :daj_gol: :daj_gol:
Korisnikov avatar
By spliff
ovi baksuzi napadaju k'o loodi...
stojkovic sve brani...
mogla bi jedna kontra na zigica

:klap: :klap:
Korisnikov avatar
By spliff
pukoshe grobari

:klap: :klap: :klap:

ps bash sam kvaran

:)
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Ko ne ska?e taj nije tikva, nanananana. :tumble:

Stadion JNA je tali?an malim ekipama. :) Kaže komentator na radiju da igra?i "Makabi Petah TIKVE" ne znaju šta ih je snašlo. :tea: :merlinka:

Na kraju 2 : 5

Od toga jedan gol je i autogol. Naravno Partizana. :lol:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
So peoples :P ,

plasman u grupnu fazu UEFA Kupa do ovog trenutka ostvarili su o?ekivano: Rapid, Hertha, Palermo, Grasshoppers, Stuttgart, Steaua, Monaco, Strasbourg, Bolton, Lokomotiv Moskva.

Neo?ekivano u žrebanje idu i: Levski, Tromso, CSKA Sofia.

Sve ?estitke našem Miodragu Ješi?u na velikom uspehu bugarskog fudbala. Od 1991. godine zasigurno Bugari nisu pobeðivali nema?ke klubove.
Korisnikov avatar
By spliff
jooooj!
josh 45 minuta skakanja po (mojim) nervima...

kad bi barem dali drugi :gol: bilo bi sooper
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Samo da ne Zvezdaš ne provali preko koga je Tromso otišao dalje..... :rool:

Zeza?e me narednu celu sezonu. :P :jbg:
Korisnikov avatar
By spliff
jooooj
ovaj stojkovic je :kralj:
Korisnikov avatar
By spliff
idemo dalje hvala bogu

neznam ko je ovaj vladimir stojkovic, ni odakle je ali stvarno je car
svaka(i) mu se dala(o)

yeeeey!!!!!!!

IDEMO DALJE!!!!!
Korisnikov avatar
By Zemunac
Partizan puk'o ko tikva, je*o im pas mater, izbrukali se do bola.
Zvezdi svaka cast, a ono sto me je posebno odusevilo (a nema veze sa samom tekmom) jeste stadion FK Braga, koji na severnom i juznom delu umesto tribina, ima neke stene.
Korisnikov avatar
By Kupper
Svetski-Regionalni 1-0 danas:klap:
Korisnikov avatar
By zboO
partizan se svetski obrukao, sramota zaista......i stvarno neshvatljivo...da na svom stadionu pred svojom publikom protiv TAKVOG tima prsnu sa 5:2 bruka!!! :elektro:

zvezda odigrala prosechno, i na kraju moze se reci jedva prosla dalje...da nije bilo golmana Stojanovica i mi bi prsli ko zvechke....dechko je bio fenomenalan zaista!!!

Sve u svemu dve prosechne utakmice....zvezda ide dalje...konachno....i eto SCG ce opet imati prestavnika u evropi!!

Sledecu tekmu zvezda igra pred praznim tribinama, zbog ispada navijacha na utakmici protiv intera (zapreshic)..... :rida:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!