Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by ZvezdasBGstisla se, stisla se....chuj ulaze samo 100 dinara...PIH!!! Chuvaj tih 100 dindzosa za greb-greb...Originally posted by MoaAl izgleda da ti bas jaka kvota....
SUN 21-AUG-05 Chelsea v Arsenal
1X moja slobodna procena,ulazem 100 dindzi da ce tako biti.![]()
![]()
Sta si se stisla, ajde opali bre fix, a ne tu da igras neke jadne duple sanse.![]()
Originally posted by ZvezdasBGEl me saceka:grebanje: J***m li ti leba. Klasicna nepravda, slucajan gol......i tako....(jadan, neutesan)
Cekam Gabriel-a![]()
![]()
Originally posted by zbunjenaNema bre
Kuppi nema ljutnje....![]()
![]()
![]()
Originally posted by ZvezdasBGTaj tvoj:D ce uskoro da ima jednu prazinu u gornjoj vilici:sw:
Evo i moje prognoze za zaostale meceve treceg kola:
Chelsea-Vest Bromovich 1-1![]()
Arsenal-Fulham 1-1
Originally posted by KupperJoj druze ako ikako mozes odgledaj snimak i veruj mi neces moci da verujes ocima.....
A ja volim taj tim:( Steta, dok im je Filips bio udarni nesto su i znali. Ali, generalno je premijer nikad slabiji. Tri, cetiri tima i ostali:mete:
Originally posted by KupperKad je poceo mec na RTS 2 prosto nisam mogao da izdrzim a da te ne pecnem sms-om!
Slusaj Zvezdas, sms-om salji samo dobre vesti. Pomislio sam ti na TV-uSrecom da se dobro zavrsilo. Dakle, deknuli smo simpaticne goste sa 4-1
![]()
Drugo, nevidjeni si baksuz. 'ladno sam igrao 1-1 i sad mi dugujes odredjenu svotu novca. Nije hitno, kad skupis:D
Originally posted by KupperZnaci da ocekujem sledece godine iz neke nam "susjedne" zemlje neki Arsenal po uzoru na ovaj hrvatski Inter?
Najgore je sto sam, u kombinacijama, i ja pao na Valensiju.
Zveki, Arsenal ne da je potencijal da nemas pojma. Pa oni ni tebe nikad ne bi primili u prvih 11:smeh: El vidis koliko Ars ima jak igracki kadar?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!