Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By Paris
Dakle u cetvrtak u 17:00 svi:molise:
:djavo: :sekirica: :teg2:
:grouphug:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Procitah danas u stampi poruku Partizanovaca Rusima: "Bolje se predajte"! :smeh:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
A sto su "pocasceni"?

Sta se dogodilo? Ma sve je OK samo da opet ne bude maltretiranje prilikom ulaska i izlaska u zemlju. Mislim na partizanovce iz Afrike.

A za ostatak delegacije ne bi trebalo da bude problema, jer idu sluzbeno a za sluzbene posete nije potrebna ulazna viza. :auto:
Korisnikov avatar
By Moa
Uh nisam verovala da cu ovo reci,ali zelim vam da prodjete.Napred Vasi
Korisnikov avatar
By Zemunac
Znaci, ko sto Hitlerka rece, :molise: :D . idemo dalje. :)
Korisnikov avatar
By Iroqway
Prenos ce biti na RTRS (radio televizija republike srpske) pa ko moze da hvata super .A iz RTS-a bruka.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Cek prenosa nema na RTS?! Tragedija!:(
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by Iroqway
Prenos ce biti na RTRS (radio televizija republike srpske) pa ko moze da hvata super .A iz RTS-a bruka.
uzas :down:
Korisnikov avatar
By Kupper
A zasto nova tema kad smo dosad sve u vezi s PFC-om pisali na jednoj temi??? Razvodnjavamo.

Bice X.
By Paris
ja hocu da gledam utakmicu ali nema taj program:(:sniff:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by Kupper
A zasto nova tema kad smo dosad sve u vezi s PFC-om pisali na jednoj temi??? Razvodnjavamo.

Bice X.
Ni ja ne kapiram. Lepo ima "PFC i UEFA Cup".

Nego i meni se prividja X, ali cale insistira da igramo 2. :astral2:
Danas se sa pocetkom u 17h igra revans tekma 1/8 finala Kupa UEFA, u gradu Krasnodraru igraju trenutno najjaci klubovi iz RF i SCG - PFC CSKA i FK Partizan.

Slika
Nezvanicno klub Romana Abramovica, pokusace da pobedom prodje dalje, a mnogi ga od trenutka kada je ispao iz Lige Prvaka, vide kao najverovatnijeg osvajaca Kupa UEFA.

Pa ipak, Mateusov naslednik i njegovi puleni mogu da ostvare najveci uspeh naseg fudbala od 1991. godine, a konkretno i najveci uspeh Partizana od 1960. godine.

Svim srcem budimo uz crno-bele, jer svaki njihov uspeh povecava nas koeficijent kao zemlje na rang listi UEFA za klupska takmicenja. Narode, od ovoga koristi imaju i Zvezda, i OFK, i Smederevo - ma svi koji hoce u evrokupove!
Vec je neko i napravio kalkulaciju da ukoliko crno-beli stignu do 1/2 finala, u narednom ciklusu kada se bude racunala ova sezona nasa zemlja ce imati 2 predstavnika u kvalifikacijama za Ligu Prvaka. :saint:

Ja predvidjam danas X, kao i Kupper. 2:2 neka bude i puna kapa.

P.S. Jel video neko kako su se zajebali likovi iz "Sporta"? :lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by BlueUnion

Nego i meni se prividja X, ali cale insistira da igramo 2. :astral2:
Ma cale ti kao i moj, jeo bunike...:lol:
Korisnikov avatar
By Iroqway
2:lukavi:
Naravno CSKA bi bolje prosla da se lepo odmah predala:predaja:;)
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Iroqway
2 :lukavi:
Naravno CSKA bi bolje prosla da se lepo odmah predala:predaja: ;)
:roflmao:
By Бреее!!!
ima na RTS2 direktan prenos - 16.55 Fudbal - Kup UEFA:
CSK [Moskva] - Partizan !!!
:lol: :gol: :tornado:

Zvezdas, ortak, bolje vec sada priznaj ... bolji smo ! ;) :kiss: :love: :friends:

Dusice ... NAPRED NASI !!! :kiss: :love: :friends:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Aj' sa srecom! pa da u radosti komentarisemo ovde i na chatu. :spin:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Breee!!!
ima na RTS2 direktan prenos - 16.55 Fudbal - Kup UEFA:
CSK [Moskva] - Partizan !!!
:lol: :gol: :tornado:

Zvezdas, ortak, bolje vec sada priznaj ... bolji smo ! ;) :kiss: :love: :friends:

Dusice ... NAPRED NASI !!! :kiss: :love: :friends:

U cemu bolji? :lol:
By Бреее!!!
Na zalost, Partizan ne ide dalje ... 2:0 za domacine verovatno nije b as pravi odraz stanja na terenu, ali u sportu je to tako ... :D

U svakom slucaju CSKA ide zasluzeno dalje, ali sumnjam da ce dogurati do finala kako planiraju ! :puzzle:

U znak zahvalnosti za danasnju pobedu, zli jezici tvrde da ce CSKA postojeci klupski amblem zameniti - zabom !?! :shok:

Korisnikov avatar
By Iroqway
Nije mi lako da se javim ali ocekujem gospodu Zvezdase da nam malo stavljaju so na ranu.
a kako smo mi i u porazu najjaci tu smo bratijo:whatever:
By Paris
veliki u pobedi...dostojanstveni u porazu:rambo:
:grouphug:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Slika
Ivica Kralj dovoljno govori za sebe na ovoj slici

Oh well, Partizan je izgubio zao sto nije prvi dao gol. :smirk:

Nazalost. Drugi gol je namestaljka, prvi je bio cista situacija.
By Paris
Originally posted by ZvezdasBG
Hm cek odakle da pocnem? :evilkiss: :misli: :lol:
od pozadi;)

:lol:
Korisnikov avatar
By Moa
Primite moje saucesce grobari,moram priznati da sam pratila mec preko teletexta jer sam razmisljala da se kladim,kud nisam pogodila bih :evilkiss:
By Бреее!!!
Crno - beli ljuti na sudiju Paparestu

Trener "crno-belih" Vladimir Vermezovi? bio je posle me?a ljut na italijanskog sudiju Djanluku Paparestu.

Na konferenciji za novinare, on je ocenio da je sudija Paparesta pojedinim odlukama direktno uticao na poraz Partizana, ali je naglasio i da CSKA zasluženo ide dalje.

"Hteo bih da pozdravim igra?e CSKA zbog pobede, moje fudbalere zbog dobre igre, a sudiju, nažalost, nemam zbog ?ega", rekao je Vermezovi?.

Fudbaleri Partizana prigovarali su sudiji pre drugog gola za CSKA da nije dosudio ofsajd, a u nastavku akcije Nenad Djordjevi? je oborio Karvalja u šesnaestercu, zbog ?ega je Paparesta dosudio penal za CSKA i isklju?io Djordjevi?a. Potom je isklju?io i Ivana Tomi?a zbog prigovora.

"Moje vaspitanje mi ne dozvoljavam da kažem sve što mislim o onome što je danas gospodin Paparesta radio. Tako nešto nisam video u svojoj karijeri. Ipak, to ne umanjuje uspeh CSKA", rekao je Vermezovi?. (B92)
:novine:
Tako je !!! :D

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ma grobari su trebali da u stilu Murinja, najure Paparestu jos na poluvremenu, pa da dovuku Kolinu....Mada ja mislim da su i sv.Petra pozvali da sude, nasli bi mu manu......
Grobari su bre to.... :lol:
Salim se naravno, jeb ga narode dva igraca manje je ipak previse....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!