Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by MahnituRa?unaju li se somborska?
Ajd nek mi neko kaze da je iznenadjen?? Ti ljudi su opsednuti mrznjom. Parkiraj kola sa BG tablicama u Hrvatskoj, ako smes
Originally posted by ZeMuNnNtoliko ih je probilo policijsku blokadu i izbeglo deportovanje u srbiju !!!
Pa zar ne rece onaj komentator da je bilo 6-7 navijaca u dvorani, il ja to nisam dobro razumeo?
Originally posted by Breee!!!Breee da te obavestim kao moderator ovog foldera o zakljucanim temama.
Gospodo moderatori i administratori,
zasto prikrivate hrvatsku bruku u Zagrebu !?!![]()
![]()
![]()
Zasto je zakljucana tema o uspehu mlade ekipe Partizna.... ???![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by MahnituIma da se oduseve sa utiscima.
Originally posted by IroqwayMislis na EP? Da smo pametni i normalni i pokazemo se kao dobri domacini i igracima i navijacima.
Procitao sam vec to!jedva cekam da purgeri dodju u Bg na basket !![]()
![]()
Originally posted by Iroqwaysamo sto oni nece igrati u Beogradu, vec u Podgorici....sto je ochigledno u nepred vec dobro osmishljeno.....da ne kazem NAMESHTENO....a mi smo budale pa kao verujemo u zreb....DA VAZI!!!! Niko nama nije kriv sto smo mi budale, pa sve dozvoljavamo!!!
Procitao sam vec to!jedva cekam da purgeri dodju u Bg na basket !
Originally posted by ZvezdasBGma, sve je OK !Originally posted by Breee!!!Breee da te obavestim kao moderator ovog foldera o zakljucanim temama.
Gospodo moderatori i administratori,
zasto prikrivate hrvatsku bruku u Zagrebu !?!![]()
![]()
![]()
Zasto je zakljucana tema o uspehu mlade ekipe Partizna.... ???![]()
![]()
![]()
![]()
Kao sto si i sam video, prica u pomenute dve teme je izgubila sinoc kontrolu i kako ne bi eskalirala u klasicno prepucavanje na nacionalnoj osnovi, bio sam prinudjen da je zatvorim. Unic0rn je zatvorio jednu temu a ja drugu, jer ih je bilo potrebno srediti.
Sada je sve u redu i nadam se da ce tako i da ostane, jer prepucavanjima nije mesto u ovom folderu...
Apelujem na sve korisnike foldera Sport da diskutujemo iskljucivo o sportu, a da vredjanja i prepucavanja ostavimo po strani.
ZvezdasBG-Moderator Sporta.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!