Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zemunac
Pa nista drugo nije bilo ni za ocekivati, uopste ne iznenadjuje, kad su nasi igraci bili dekoncentrisani i iznervirani povicima hrvatskih navijaca, koji su bili zasnovani na vredjanju po nacionalnoj osnovi.
By Бреее!!!
ODLICAN USPEH MLADE EKIPE CRNO-BELIH
ZAGREB - PARTIZAN 22:18

U drugom poluvremenu Partizan je bio dostojan protivnik iskusnoj, renomiranoj ekipi Zagreba koja pobedom od 22:18, kako se i ocekivalo, ide dalje... Istina, samo sa golom vise, racunajuci i prvi susret u Bg !

Mlada ekipa Partizana u nenormalnim uslovima, izlozena nezapamcenoj mrznji domacih navijaca, pokazala se dobro, i uz malo sportske srece i medjunarodnog iskustva, mogla je i da ide dalje ! :yes:

Susret ce, na zalost, ostati upamcen po divljackim ispadima zagrebacke publike ... :( :mad: :bic:

Hrvatska policija vratila je partizanove navijace brzo nakon sto su prosli granicu, zaboravljajuci da 250 vatrenih navijaca iz bgd nisu opasnost po bezbednost utakmice ...

To se i pokazalo ... policija je lose obavila posao, tako da su igrace i novinare iz bgd morali maricama da uvode u Halu ! :(

Bgd novinari, na zalost, na kraju svega ... nisu ni gledali utakmicu uzivo ... a sa sat i 15 min. zakasnjenja utakmica je pocela ... i, ipak, srecno se zavrsila ! :D

Nadam se da ce zgb navijaci biti srecni sto njihovi ljubimci idu dalje i da ce malu ekipu bgd novinara i igrace i rukovodstvo partizana ostaviti na miru, da se bezbedno vrate u Bgd !?! :puzzle:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By Iroqway
Mislim sta reci?
Momci su stvarno bili super i dobro su se pokazali protiv realno bolje ekipe.
Sto se purgera tice pokazali su da im je repertoar pesama do bola nizak.
Sve pesme su im se svele na prozivanje Srba i kao navijaci su NULA!
A kada se lomio rezultat pesma im se jedva cula.
Sta bi bilo da su Grobare tek pustili unutra?!
Korisnikov avatar
By Zemunac
Pa zar ne rece onaj komentator da je bilo 6-7 navijaca u dvorani, il ja to nisam dobro razumeo?
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Mahnitu
Ajd nek mi neko kaze da je iznenadjen?? Ti ljudi su opsednuti mrznjom. Parkiraj kola sa BG tablicama u Hrvatskoj, ako smes
Ra?unaju li se somborska?
Bila sparkirana ?itavo prošlo ljeto ispred moje zgrade.
Ja ih nisam poželio razbit ?isto iz lokalpatriotizma (a i ina?e ne uništavam tuðe automobile), no što sa ostalima?
By Бреее!!!
Originally posted by ZeMuNnN
Pa zar ne rece onaj komentator da je bilo 6-7 navijaca u dvorani, il ja to nisam dobro razumeo?
toliko ih je probilo policijsku blokadu i izbeglo deportovanje u srbiju !!! :(

a, da li su bili u hali ... ni reporter strajnic nije znao !

By Бреее!!!
Utakmicu u Zagrebu nije obelezio rukomet ...

Utakmicu u Zagrebu nije obelezzio rukomet, vech incidenti
koji su pocceli mnogo pre mecca. Velika grupa navijacca Zagreba
kamenjem je gadjala autobus koji je novinare iz Beograda prevozio na
utakmicu. Polomnjena su spoljna stakla na tom autobusu.

Posle toga, kada su novinari iz Beograda pokussali da udju u halu,
navijacci su ih sa tribina zasuli raznim tvrdim predmetima, i tada je
povredjeno dvoje izvesstacca iz Beograda - novinari Studija B i BKTV.

Igracci i struccni sstab Partizana u takvim uslovima nisu zzeleli da
izadju na teren, pa su krenuli pregovori delegata Evropske rukometne
federacije sa ccelnicima dva kluba.

Na kraju je odlucceno da se mecc ipak odigra, ali sa 75 minuta
zakassnjenja.

Novinari iz Srbije nisu mogli da prate mecc u hali, vech ih
je policija smestila u svlaccionice, bez ikakvih uslova za rad.

U toku utakmice u Ledenoj dvorani novccichi su bacani na teren, ali je
to dovelo samo do kratkih sudijskih prekida da bi se ti predmeti
sklonili sa terena.

Neposredno pre mecca, sa razglasa se oglasila pesma o "domovinskom
ratu" i borbi "protiv dussmana", a u publici je bilo transparenata sa
likom Anta Gotovine, generala hrvatske vojske optuzzenog pred Hasskim
tribunalom za ratne zloccine, koji je u bekstvu. Takodje, tokom mecca
navijacci Zagreba su ccesto vikali: "Ubi Srbina".

U takvoj atmosferi, rukometassi Partizana su sjano pocceli mecc,
poveli sa 2:0, ali su nakon toga potpuno stali. Zagreb je preokrenuo
na 6:2, a tek posle toga Uross Mitrovich je postigao gol za prekid
serije domacheg tima.

U 25. minutu Zagreb je vodio sa 10:5, ssto je bila najvecha prednost
domacheg tima do tada. Odrzzavali su taj "vissak" do kraja
poluvremena, pa su na odmor otissli sa 13:7.

Posle slabog poccetka obe ekipe u drugom poluvremenu, Partizan je
uspeo da se priblizzi kod 17:16. Ipak, iskusni domachi igracci
koristli su svakui gressku "crno-belih", koje nije uspeo da spasi ni
odliccan golman Nenad Damjanovich.

Gostujucha ekipa imala je priliku i pred kraj mecca, ali su ponovo
bile presudne gresske u napadu.

Specijalni izvesstacc Bete nije za sada u moguchnosti da iz Ledene
dvorane Doma sportova u Zagrebu possalje potpun izvesstaj sa te
utakmice - podacima o sastavima timova, strelcima i drugom zvaniccnom
statistikom. (Beta)
:novine:
Eto, to je taj civilizovani, evropski Zagreb ! Pun mrznje prema drugoj naciju, prema Srbima, koje su proterali sa svojih vekovnih ognjista i sada to slave !!! Trebalo bi bar da se posrame, ali izgleda da je takvih jako malo, na nasu i njihovu zalost :( :mad: :bic:

Korisnikov avatar
By Mahnitu
Stripi, sam kazes da ne pratis sport. Jesi sedeo sat ipo uz TV i gledao one scene? Zagrebovi navijaci su barem bili u Pioniru a policija je sprecila grobare da se obracunavaju s njima. Posle toga na voz, pa kuci, nikome dlaka s glave nije falila. S druge strane grobari nisu ni videli Zagreb, novinarski autobus je razbucan (ovu sliku ne vidim prvi put iz Cro) a igraci ulaze u halu u marici??? Molim te.... Svi znamo koliko su ove utakmice visokog rizika, nase budale nisu nista manje nego vase....ali organizacija i policija i, usudjujem se da kazem, drzava su vam nule po tom pitanju. Incidente onakvih razmera ne bi mogao da vidis u Beogradu i ja se samo nadam, daj Boze, da lepo i pristojno ugostimo hrvatske igrace i navijace za vreme EP u kosarci.

:closed:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Ma nemam reci zaista. Ono je uzas... I jos dozvoliti onome da peva sa samog parketa.

Ma anyway, momcima svaka cast. Nije sve ono bilo nimalo naivno ni prijatno.
By Бреее!!!
Din?i?: "Pobedio slabiji tim"

Trener rukometaša Partizana ?aslav Din?i? ocenio je da ekipa Zagreba nije zasluženo pobedila njegov tim, u revanš utakmici ?etvrtfinala Kupa kupova u glavnom gradu Hrvatske.

"Sve ono što je prethodilo utakmici uticalo je da moja ekipa ne pruži ono što može. Tvrdim da je u polufinale prošla lošija ekipa", rekao je Din?i? pošto su igra?i i novinari iz Beograda hodaju?i izmeðu dva policijska kordona, koji su ih obezbeðivali, stigli iz Ledene dvorane Doma sportova u obližnji hotel.

U hotelu ?e sa?ekati autobuse, koji ?e ih, uz policijsku pratnju, prevesti nazad ka Beogradu. Brojni incidenti, kamenovanje autobusa sa novinarima iz Srbije, gaðanje izvešta?a po ulasku u halu i nesportsko navijanje obeležili su utakmicu u Zagrebu, koja je zbog svega toga po?ela 75 minuta kasnije nego što je zakazana.

Din?i? navodi da nije samo atmosfera uticala na poraz od Zagreba 22:18, ve? i, kako je rekao, "veza predsednika kluba Zagreba i Evropske rukometne federacije".

"Znamo i za njihove pretenzije da uðu u Evropsku uniju. Ovo što su oni danas pokazali nema veze sa Evropksom unijom. Imali smo me?, ali su sudije i delegat odradili svoj deo posla za Zagreb", rekao je Din?i?.

Predsednik Upravnog odbora Rukometnog kluba Partizan Vladan Begovi? rekao je da ?e beogradski klub uložiti žalbu EHF-u, ali ne zbog rezultata utakmice, ve? zbog ophoðenja prema novinarima.

"Ekipa Zagreba nas je sportski primila, ali je organizacija utakmice bila jako loša. Neverovatno je da se kamenicama do?eka najavljen autobus sa novinarima", dodao je Begovi?.

On je ocenio da je dobro što su rukometaši Partizana igrali pred punim dvoranama i u Beogradu i u Zagrenu i izrazio nadu da ?e u narednim susretima i atmosfera i rezultat biti bolji.

"Re?eno nam je da smo mi njih ispovocirali, što stvaro ne stoji", naveo je Begovi? i objasnio da su igra?i Partizana pristali da izaðu na teren, jer bi u suprotnom beogradski klub bio kažnjen sa dvogodišnjom suspenzijom iz evropskih takmi?enja.

Igra?i Partizana povukli su se u svla?ionicu kada su videli da su navija?i sa tribina gaðali beogradske novinare. Oni su tražili da i izvešta?ima iz Srbije bude omogu?eno da obavljaju svoj posao.

Pivotmen Zagreba i hrvatske reprezentacije Igor Vori ?estitao je Partizanu na korektnoj borbi, a svojim saigra?ima na plasmanu u polufinale Kupa kupova.

"Bila je to psihološki teška utakmica, jer smo ovde došli u 16.30, a me? je po?eo u 19.15. Izvukli smo zadnje atome snage, izvukli smo se na kraju", rekao je Vori.

On nije želeo da komentariše dogaðaje oko terena, samo je odgovorio da ih nije komentarisao ni u Beogradu.

I navija?i Partizana izazvali su ozbiljne incidente na prvoj utakmici, pre nedelju dana u Beogradu, kada su pokušali da doðu do navija?a Zagreba, koji su bili odvojeni na tribinama. Takoðe, jedan hravtski novinar pretu?en je ispered Hale Pionir pre utakmice.

Pomo?ni trener Partizana Marko Isakovi? rekao je da je taj tim ušao u me? psihološki optere?en svim dogaðajima pre utakmice i na tribinama.

"Imali smo jedan pad u igri u drugom delu prvog poluvremena, kada je Zagreb napravio seriju od 6:0 i to je odlu?ilo utakmicu".

Golman Partizana Nenad Damjanovi? izrazio je žaljenje što se njegov klub nije plasirao u polufinale Kupa kupova.

"Imali smo veliku šansu, ali nekoliko ishitrenih poteza i neiskorioš?enih šansi bilo je dovoljno da Zagreb preokrene igru u svoju korist i pobedi".

"Mi smo svoju šansu propustili u Beogradu, kada smo lako u poslednjem trenutku primili gol. Ipak, kada se sve sabere, moram da budem zadovoljan s obizom šta se sve dogadjalo pre utrakmice", dodao je Damjanovi?, navode?i da sada Partizan mora da se okrene doma?em šampionatu.

U hotelu u Zagrebu, igra?e i stru?ni štab Partizana posle utakmice je do?ekao ambasador Srbije i Crne Gore u Zagrebu Milan Simurdi?. (B92)
:novine:
Na zalost, moramo ovako...na parcice da prenosimo sta se dogadjalo u Zg, jer nasim novinarima nije bio obezbedjen minimum uslova za rad ! :( :mad:
A, kolege forumasi iz zg i hr umesto da se potrude i kazu sta se sve stvarno desavalo, dosli su po ko zna koji put ovde da drze tirade o srpskom mitu i hrvatskoj evropstini ! :down:

By Бреее!!!
U Zagrebu napadnuta ekipa TV Banat !

Rukometaši Partizana i novinari koji su ih pratili nisu bili jedine žrtve divlja?kog ponašanja huligana u Zagrebu.

Tro?lana ekipa Televizije Banat (novinar Goran Tadi?, snimatelj Dalibor Sporea, asistent Dušan Stojanovi?), koja je u Zagreb došla da snima utakmicu Goodyear lige Cibona - Hemofarm, divlja?ki je napadnuta u samom centru glavnog grada Hrvatske.

Službeni auto Škoda Fabija vrša?kog centra Milenijum, u kojoj se nalazila ekipa TV Banat sa vrša?kim tablicama nalazila se na semaforu u blizini restorana MekDonalds u centru Zagreba.

Dva automobila prepre?ila su im put, jedan je stao ispred, drugi iza automobila. Grupa od osam do deset momaka izašla je iz tih automobila, došla do škode i pokušala da iz automobila izvu?e naše kolege.

Huligani nisu uspeli u tome, ali su zahvaljuju?i bejzbol palicama i ostalim "pomagalima" koja su imali, naneli brojne udarce Bana?anima. Sva trojica ?lanova ekipe TV Banat zadobila su lakše telesne povrede - Tadi?u je naprsla jagodi?na kost, Stojanovi?u je ruka u gipsu, dok je Sporea zadobio lakše povrede glave.

Sva trojica su dala izjave u policijskoj stanici. Ceo incident trajao je ne duže od dva minuta. Auto je demoliran, ali je odvežen do policijske stanice.
(B92).
By Бреее!!!
Gospodo moderatori i administratori,
zasto prikrivate hrvatsku bruku u Zagrebu !?! :( :mad: :srbin:

Zasto je zakljucana tema o uspehu mlade ekipe Partizna.... ??? :sluske:

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Breee!!!

Breee da te obavestim kao moderator ovog foldera o zakljucanim temama.
Kao sto si i sam video, prica u pomenute dve teme je izgubila sinoc kontrolu i kako ne bi eskalirala u klasicno prepucavanje na nacionalnoj osnovi, bio sam prinudjen da je zatvorim. Unic0rn je zatvorio jednu temu a ja drugu, jer ih je bilo potrebno srediti.
Sada je sve u redu i nadam se da ce tako i da ostane, jer prepucavanjima nije mesto u ovom folderu...
Apelujem na sve korisnike foldera Sport da diskutujemo iskljucivo o sportu, a da vredjanja i prepucavanja ostavimo po strani.

ZvezdasBG-Moderator Sporta.
Korisnikov avatar
By Iroqway
Procitao sam vec to!jedva cekam da purgeri dodju u Bg na basket !
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Zvrle, napravismo ti posao :blush: :friends:
Originally posted by Iroqway
Mislis na EP? Da smo pametni i normalni i pokazemo se kao dobri domacini i igracima i navijacima. :praznoglavi:

:pivce:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Zvrle, napravismo ti posao :blush: :friends:
Jeste bogami. Odgledao tekmu i neki film sinoc, i nakacim se na net od ortaka i imam sta da vidim?! Uh, rekoh sredicu danas, pa sta cu mrcenik ustadoh jutros od sa bajle....
Barabe! :spank:
:grouphug: :kiss:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Bolje da cutim! Mislim da ce ponesu "divne" utiske....:lol:
Korisnikov avatar
By Iroqway

Mislis na EP? Da smo pametni i normalni i pokazemo se kao dobri domacini i igracima i navijacima. :praznoglavi:

:pivce:
Ima da se oduseve sa utiscima.
Nadam se da ce da se lece od utisaka barem dva meseca posle EP-a!
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG

Ima da se oduseve sa utiscima.
Nadam se da ce da se lece od utisaka barem dva meseca posle EP-a!
:smeh: :hail: :evilwait: :djavo:
Korisnikov avatar
By ghost
FUJ takvo razmisljanje,nisu svi purgeri kao taj huliganski copor,zapravo vecina nije...
A mozda bi netko od te vecine htio pogledat koju tekmu u BG...
Korisnikov avatar
By zboO
samo sto oni nece igrati u Beogradu, vec u Podgorici....sto je ochigledno u nepred vec dobro osmishljeno.....da ne kazem NAMESHTENO....a mi smo budale pa kao verujemo u zreb....DA VAZI!!!! Niko nama nije kriv sto smo mi budale, pa sve dozvoljavamo!!!
By Бреее!!!
Originally posted by ZvezdasBG
Originally posted by Breee!!!

Breee da te obavestim kao moderator ovog foldera o zakljucanim temama.
Kao sto si i sam video, prica u pomenute dve teme je izgubila sinoc kontrolu i kako ne bi eskalirala u klasicno prepucavanje na nacionalnoj osnovi, bio sam prinudjen da je zatvorim. Unic0rn je zatvorio jednu temu a ja drugu, jer ih je bilo potrebno srediti.
Sada je sve u redu i nadam se da ce tako i da ostane, jer prepucavanjima nije mesto u ovom folderu...
Apelujem na sve korisnike foldera Sport da diskutujemo iskljucivo o sportu, a da vredjanja i prepucavanja ostavimo po strani.

ZvezdasBG-Moderator Sporta.
ma, sve je OK !
to sam napisao kada nisam uspeo u onu drugu temu da ubacim vest o napadu na TV ekipu Banata iz Vrsca !

Srecom, ova tema jos nije bila zakljucana ... tako da sam i taj zagrebacki biser uspeo da ubacim :) :ua: :boxer: :zakljucano: :zvizdi:

e, posto je sve otkljucano ... nema frke ! :kiss: :lol: :gol: :friends:

Korisnikov avatar
By Mahnitu
Ko je na ovim slikama? I sto bi rekao Dzefri, koja je relevantnost? :smilegrin:

Jesmo svi besni zbog ovoga, al urazumite se ljudi, ovakve slike ne smeju da se vide u Beogradu
:tushe:
Korisnikov avatar
By Iroqway
Partizan- cska
:D
jos lepse ce biti sa Hrvatima:potapsava:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!