Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zemunac
Idite se svadjajte u politici i drustvu, ovde tome nema mesta! :mad: :prst:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Kupper
Dosta bre. Koj ti je djavo Stripi? Jebes svadje.
Pa eto, ušo je u mene neki ðavolak zadnjih dana.
Osim toga, kao da bih ja nešto i rekao da se nisam imao za šta uhvatiti, zar ne?
:kiss:
By ramzes
Potpuno se slazev ko ih je.... da nemam kucu u CGne bih vise ni isao dole
A STO SE TICE NASIH STVARNO BI LEGLO JEDNO ZLATO DA NAM SE MALO ISKUPE ZA PREDHODNO EVROPSKO :srbin: :klap:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Pa ako ne stignemo do finala, nista nijesmo uradili. :kupanje:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by BlueUnion
Pa ako ne stignemo do finala, nista nijesmo uradili. :kupanje:

Posle plasmana koji smo imali na Olimpijadi, pocinjem da sumnjam u to da cemo bilo sta da pokupimo na Eurobasketu....:paradajz:
Korisnikov avatar
By IriS
Vreme je da ovu temu vratimo iz mrtvih, još dva meseca je ostalo do po?etka...
Prestala je prodaja kompleta ulaznica, pojedina?ne po?inju da prodaju od 15. avgusta, još uvek cena nije poznata!

Obradovi? je na pripreme pozvao 16 košarkaša, a na spisku su:

Marko Jari?, Vule Avdalovi?, Bojan Popovi?, Igor Rako?evi?, Vlada Š?epanovi?, Uroš Tripkovi?, Aleksandar Pavlovi?, Milan Gurovi?, Dejan Bodiroga, Vladimir Radmanovi?, Dejan Milojevi?, Dejan Tomaševi?, Predrag Drobnjak, Nenad Krsti?, Darko Mili?i? i Željko Rebra?a.

Pedje Stojakovi?a nema, ne želi de?ko da igra, a koga nema bez njega se može, ne?emo da kme?imo nego da idemo napred...

Šta mislite o spisku? Meni je li?no jako žao što se Vujani? povredio... jako puno je napredovao, šteta, fali?e nam...
Krsti? je puno igrao ove sezone u NBA, i on je napredovao, to me raduje, treba nam dobar centar... nadam se da je i Rebarac u formi... Mislim da ?e Mili?i? da ispadne sa spiska, nema on tu šta da traži, vreme mu je da se spusti na zemlju. Ja pišem samo o centrima jer su nam oni uvek problemati?ni, ostali se kako tako snalaze...
Korisnikov avatar
By zboO
smejurija....da li sam ja jedini skeptik ovde....i da li jedino ja mislim da cemo puci ko zvezchke i to u sred Beograda?? :no: :no:

......Stojakovic i nije za EP, on kada treba da se resava utakmica trchi po spoljashnjoj liniji i izigrava kretena, a Bodiroga reshava, tako da nam on ne treba ni u kom sluchaju!!
..... Milichic nije odigrao ukupno 30 min ove sezone, tako da ne vidim zasto je uopste i pozvan ako ce odmah otpasti :puzzle:
......Rebracha je dugo bio na listi povredhjenih (u njegovom sluchaju "tesko" bolesnih).....ne znam bas koliko je on spreman za ovo EP.
......Gurovic je igrao, pa nije, i tako u krug....ali od njega se uvek ochekuje najbolje, mislim da ce to i sada pruziti.
.....Po meni najspremniji svakako su Rakochevic i Bodiroga.....

.....videcemo....ostale nisam pratila, ne znam sta je Tomashevic uradio ove sezone, Drobnjak je bio solidan.....ehhh, ima vremena....
Korisnikov avatar
By IriS
Po?eo je pripremni turnir u Podgorici...
Pobedili smo Hrvate, jedva... jadno smo igrali, ali doubro, pobeda je važna...

:yay:
By Çâðê_DUP
Originally posted by zbunjena
......Stojakovic i nije za EP, on kada treba da se resava utakmica trchi po spoljashnjoj liniji i izigrava kretena
Ne bih da budem bezobrazna, ali on
mene, dok onako trci po liniji 6.25,
isplazenog jezika i rucica savijenih
u laktovima, dok mu sake mlataraju-
podseca na neko veselo kucence.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!