Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by LordOfSex
Ne.

i ne :hyper:
Korisnikov avatar
By maka
Protein posle teretane
Amino fuel i glutamin posle svakog treninga
Vita fuel posle rucka
Zma fuel pre spavanja

to je sve iz Twinlab-a mozete videti ovde - www.twinlabfuel.com
By cumpig
e, ne da mi se da sam trazim, ali mi se da da pitam ovde :D
neki slucajni klik na xtubeu (da, da, znam ;) ) mi je otvorio reklamu koja me je totalno raspametila, dali zbog toga sto sam je otkrio na x-u ili zbog "realnih" primera kako valja, ali da predjem na stvar:
acai force max
i
big time muscle formula

nesto kako savrsena kombinacija. neko nesto cuo, probao? da kupujem, narucujem?
fala vam :)
Korisnikov avatar
By lazarus
Ja nikada necu shvatiti ovu hrpu informacija!:nerd:
Korisnikov avatar
By (Hilbert)
Koristim protein nakon treninga, vitamine B i C redovno, a
pocinje polako da mi se mota po glavi i kreatin, tako da cu
verovatno poceti i kreatin da koristim.
Korisnikov avatar
By (Hilbert)
Originally posted by (Hilbert)

Koristim protein nakon treninga, vitamine B i C redovno, a
pocinje polako da mi se mota po glavi i kreatin, tako da cu
verovatno poceti i kreatin da koristim.
Da, evo poceo sam da koristim i kreatin, BelvitS i dekstrozu.
Koliko shvatam, a raspitivao sam se kud i kamo, jedino
od svega ovoga kreatin nije prirodnog porekla, i ponegde pise
da moze da bude stetan ali ne i kako. :neznam:
Korisnikov avatar
By bern
Kreatin je opasna igračka.
Korisnikov avatar
By (Hilbert)
Bern, mozes li mi reci, molim te, sta su eventualne negativne posledice, kolika je realna
sansa da se izbegnu i kako, i ima li ga smisla koristiti?
By therealrocknrolla
Originally posted by (Hilbert)

Bern, mozes li mi reci, molim te, sta su eventualne negativne posledice, kolika je realna
sansa da se izbegnu i kako, i ima li ga smisla koristiti?
Ako u duzem vremenskom periodu preterujes imaces problema sa jetrom. Mada ni to ne mora da znaci, kad se uzme u obzir sta sve pojedini ljudi gutaju i spricaju pa im nije nista. Procitala sam jednom i da kreatin utice, valjda, na gusteracu ili tako nesto pa telo ne proizvodi dovoljno insulina, sto bi u krajnjem slucaju moglo da se da na zlo i izazove dijabetes.
Anyway, najvecu stetu mogu pretrpeti tvoj novcanik i sujeta kad se nekoliko nedelja nakon sto prestanes uzimati kreatin pogledas u ogledalo i vidis da su ti se misici ispumpali jer si ispiskio svu vodu koju je kreatin navukao (u slucaju da koristis kreatin monohidrat). Moja preporuka ti je Kre-alkalyn
http://www.pansport.rs/shop.html?page=s ... gory_id=30
Uzmes po jednu pre i posle treninga, a traje dva meseca i sve to za nepunih 2500 dinara (redak slucaj da za male novce ne dobijes macku u dzaku). Od njega se misici ne pumpaju kao od monohidrata, ali ipak rastu, a dobijas i na snazi.
Ali ako ti je, da prostis, zinulo dupe za velikim misicima, koji ce uz to i potrajati, razmisli o nekom prohormonu (alternativa steroidima). Nemoj se povoditi cenom i uzimati najjeftiniji. U svojoj vezbackoj ''karijeri'' koja traje duze od tri godine sigurne i pouzdane rezultate davali su uvek samo proizvodi Universal Nutrition-a.
Da se vratim na nuspojave i stetu koje suplementi mogu izazvati. Tu postoji samo jedno pravilo, a to je da se nikad ne zna. Nacitala sam se raznoraznih knjiga, studija, casopisa, pamfleta na tu temu. Sva istrazivanja su sprovodili neki silni renomirani strucnjaci na velikom uzorku ljudi, a rezultati su uvek kontradiktorni. Sto jednom coveku ic ne smeta drugog moze oterati u grob. Znam likove koji vec duze vreme em gutaju, em se bodu i uglavnom su ok (jedino ne mogu uvek da aktiviraju tesku artiljeriju), dok se sin jednog caletovog prijatelja (inace konjina od 30 i kusur godina) rastaje od zivota u najgorim mukama vec nekoliko godina (prvo su mu otkazale noge, pa ruke, a sad vise ni pljuvacku ne moze da guta), skleroza, atrofija, sta li je, i sve zbog toga jer je hteo velike bicepse.
U slucaju da si dobrog zdravlja (nemas problema sa srcem, jetrom, bubrezima, dijabetes) mozes da koristis suplemente. Ako nesto krene po zlu, ti prestani i sve ce biti u redu.
Evo sta je mene snalazilo, uglavnom zbog neumerenog treninga (a malo i zbog suplemenata):
- nesanica
- pojacana nervoza i agresija (mada ja sam i inace preke naravi)
- mozak u leru (do te mere disfunkcionalan da mozes da zaboravis na bilo kakv umni rad)
- gubitak sexualnog apetita (bukvalno sam bila frigidna)
- mucnina
- vrtoglavica
- krv u stolici
- napadi (nije se desilo vise od 2-3 puta, ali je strasno kad se probudis zbog neopisive mucnine i ostrog bola u grudima, jedva dises i ne smes da se pomeris jer imas utisak da te bas taj pokret deli od totalnog kolapsa i smrti. zanimljivo, posle toga bih opet zaspala i ustala bez ikakvih tragova i posledica napada.)
Korisnikov avatar
By KiWi
Au ... čitam ovo i ne mogu da verujem ...

Ja sam koristio i nameravam ponovo da koristim CreaRibose (mešavinu kreatina i riboze http://www.sportnutrition.lt/en/catalog ... 1=77&id2=6) i jedino što sam dobio je brže vraćanje snage u mišiće posle svake serije... navodno on i pumpa mišiće, ali ja nisam uopšte primetio taj efekat
Korisnikov avatar
By (Hilbert)
therealrocknrolla i KiWi - hvala puno. Ipak cu ja, s obzirom na to da nisam profi bilder, i da u teretanu idem sto zbog uzivanja u treningu sto zbog toga sto cini da izgledam onako kako ja smatram zgodnim, i s obzirom na to da nigde ne zurim, manucu se kreatina. Ne bih da sa 23 godine
unistim jetru zarad misica na brzinu, kad ih i ovako sticem polako bez kreatina :teg2:

thanx once again
Korisnikov avatar
By maww
da li je neko koristio NANOPROXIL ?

Nanoproxil® je ekstremno jak pojačivač energije i izdržljivosti koji se koristi prije vježbanja za svakog ko želi da produži svoj mišićni podsticaj, potakne rast mišića, brzinu oporavka, pojača snagu, izdržljivost i seksualnu energiju.

isao sam u teretanu duze od godinu dana,da bi nakon toga postao len i od septembra nisam nikako trenirao, smrsao sam 5kg i zelio bi opet da budem u formi, da vratim kg, snaga, energija i citao sam da je ovo savrsena kombinacija, dok sam trenirao pio sam samo whey.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kada mišići postanu smisao za sebe, trening radi zdravijeg (i srećnijeg) života gubi donekle svrhu... nikada neću skapirati korišćenje sve te hemije, kao da se ne trujemo dovoljno vazduhom, vodom i hranom koja nam je neophodna.

A pritom se primeti razlika između prirodne definicije i veštačke mase koja je često dosta neuobličena i tako besmislena :zid:

Ali ko nema u glavi ima u mišićima (navodno), so carry on...
Korisnikov avatar
By Oziris
Evo 'vako:

Trenutno koristim Biotech-ov Ultra Loss protein shake kao zamenu za vecernji obrok, Glutamin jednu mericu ujutru posle treninga i jednu pred spavanje, Dymatize Super Multi - vitaminsko mineralni kompleks, Dekstrozu - jednu kafenu kasicicu u casi vode nakon treninga neposredno, zajedno sa Glutaminom, i proteinske cokoladice (Numero Uno, Excellent, Oh Yeah, Nitro Tech, Supreme, sta god moze da se nadje kod nas da se naruci ili kupi po sportskim shopovima)kao uzinu. Uz to - na low carbs rezimu sam - dozvoljeni dnevni unos UH do 50 gr, i najbitnije - sve to uz vezbe zvane P90X! Evo to radim vec 4 nedelje i rezultat je 7 kg manje.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
@Oziris

ides u teretanu ili treniras neki sport?

ja planiram sledece nedelje da krenem u teretanu i razmisljam o nekim vitaminima i dodacima koji bi pomogli i ubrzali proces redukovanja telesne tezine
Korisnikov avatar
By bern
multivitaminske/mineralne tablete, 1 dnevno. u prevodu: ne koristim ništa.
Korisnikov avatar
By Oziris
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2450263#p2450263]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]@Oziris

ides u teretanu ili treniras neki sport?

ja planiram sledece nedelje da krenem u teretanu i razmisljam o nekim vitaminima i dodacima koji bi pomogli i ubrzali proces redukovanja telesne tezine
Nijedno od dva. :smeh:

Ja sam ti propali ex sportas, 12 godina trenirala kick boxing, ozbiljno, a onda imala povredu kolena i prelom casice, te mi je operacijom izvadjena ista. Rezultat toga je 35 kg viska koji sam vukla 10 god, pa najzad rekla da je dosta. Onda sam nasla nesto sto se zove P90x, to je serija strava vezbi koji se zasnivaju na muscle confusion, dakle vezbe nemaju isti ritam, ne dozvoljavaju da se misici naviknu na jedan otpor niti na istu tezinu izvodjena pokreta. Meni konkretno rade posao, i to prilicno, a suplementi samo olaksavaju ceo proces oporavka nakon treninga, a i cuvaju misicnu masu jelte.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
sad bas gledam klipove i deluje dosta interesantno, a ako i vidis da pokazuje rezultate, go for it :)
Korisnikov avatar
By Kiborg
Jeo bih ja da nije preko 100din komad :D
Korisnikov avatar
By Oziris
Ja kupujem one od 85-90 gr i delim ih na pola...

Al' jes', kostaju kao djavo!!! One od 35 gr su od 120-150 din, a a ove velike su od 250-350 din. :(
Korisnikov avatar
By Azdaja
da, ali samo "supreme protein" cokoladice :love:
Korisnikov avatar
By Oziris
^ Ja volim ove:

Numero Uno - IronMaxx 26 gr proteina na 85 gr cokolade
Slika

OhYeah! - ISS
Slika

Nitro tech hardcore - Muscletech - 30 gr proteina na 80 gr cokolade
Slika
Korisnikov avatar
By bern
nisam znao da postoje ovakve "čokoladice". međutim, cijena im je urnebesna.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!