Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By Paris
Ja se nisam radovala sto je Zvezda ispala. Samo sam konstatovala da ste dobro prosli. Igrali ste protiv ekipe koja se u domacem prvenstvu bori za opstanak i koja je izvela klupu, pa opet niste uspeli da ih dobijete. Izgovor? Nedostatak srece (To je bio i Partizanov izgovor). Pre bih rekla da vam nedostaje kvalitet (isto kao i Partizanu). Isti smo. Umisljene velicine. To sto Zigic super igra u domacem prvenstvu nije nikakvo merilo kvaliteta. Jer liga nam je SLJ. Porediti Backi Jarak i Strazbur je smesno, isto kao sto smo i mi smesni. Nas najbolji ( ili jedan od najboljih) mladih igraca Simon Vukcevic nam je pokazao gde smo. Prodali su ga bud-zasto tamo negde u PM ( To se zove "ulagati u buducnost" ). "Mi cemo ovo, mi cemo ono"...Da, da..samo nas pale fudbalski funkcioneri koji su pokrali pare, sjebali fudbal i sad pokusavaju da krivicu prebace na nekog drugog..srecu, Boga, Vatikan...Ciju.....
Korisnikov avatar
By spliff
dakle stvarno.... ovi nabedjeni grobari su neverovatni!

ako nishta drugo davali smo golove na svakoj utakmici u grupi (ili bolje da kazzem nikola zzigicc je davao golove), shto se za partizan bash ne mozze recci.

uostalom, kada partizan bude osvojio ligu shampiona, onda ccu da razgovaram sa grobarima. dotle nich!!!

zvezda je zzivot, sve ostalo su sitnice (pa i partizan)!!!
Korisnikov avatar
By zboO
...umrla sam....ali skrooooz....jebem ti fudbal...
Korisnikov avatar
By tinkerbell
jos ne mogu da se oporavim...dok smo vodili 2-0 sve je bilo savrseno, na 1-2 pocela sam cudno da se osecam...kao da je baksuz u meni znao da ce biti jebenih 2-2....90. minut - pocinjem da se preznojavam...i konacno kraj 94. minuta... ostala sam nepokretna u polu-lezecem polozaju nekih 30ak sekundi...onda besno izasla iz sobe uz "to samo nama moze da se desi", otisla u drugu sobu i pocela da placem

tuga ziva...
Korisnikov avatar
By spliff
deset sekundi pred kraj... nemoj nishta da mi prichash! valjda cce da im posluzzi za nauk
Korisnikov avatar
By Zemunac
Ko da je prvi put da se izgubi utakmica u poslednjoj sekundi... Doduse, bilo je nereseno, ali dovoljno da Zvezda ispadne iz daljeg takmicenja .... Bice jos ovakvih situacija, sigurno ...
Korisnikov avatar
By Kupper
Jebi ga, tuga. Jos da cujemo utiske i da zavrsimo s tom pricom.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Vala, bas to Kupperu i onda da se shaltamo na Mondijal. :D
Korisnikov avatar
By tinkerbell
ali bre kako smo to dozvolili? pobedimo romu, za malo prvoplasiranog u grupi, a izgubimo od bazela i tromza?

KAKO SMO BRE TO DOZVOLILI???????????????????
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by tinkerbell
ali bre kako smo to dozvolili? pobedimo romu, za malo prvoplasiranog u grupi, a izgubimo od bazela i tromza?

KAKO SMO BRE TO DOZVOLILI???????????????????
Pa tako sto je A.S. Roma nastupila sa polurezervnom ekipom. :)

Bazel i Tromzo nisu. ;)

A francuski klubovi su nastavili tradiciju eliminacije Crvene Zvezde, koja traje bogme od 1998. godine, ako se ne varam.
Korisnikov avatar
By bigirl
Ja sam još uvek totalno u bedaku.
I dalje nisam u stanju da govorim o utakmici.

Mogu re?i samo da bi Grobari trebali da ?ute. Makabi i Strazbur ipak ne pasu travu na istoj livadi.
Korisnikov avatar
By Skyen
Zvezda je izgubila samo iz jednog jedinog razloga: zato sto je moja keva usla u sobu samo 10 sekundi pre onog drugog, fatalnog gola, cekajuci kraj da bi gledala neku seriju i pomislila (boze, kako bi me ...... ubila sada da Zvezda primi gol, stalno mi govori da sam baksuz i tera napolje, a stvarno ne znam sto???.........u jebo te gol?!?!?!?)
i onda je doslo do prekida filma, mog!!!!!!
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by bigirl
Mogu re?i samo da bi Grobari trebali da ?ute. Makabi i Strazbur ipak ne pasu travu na istoj livadi.
:up: podrzzavam 100%
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by bigirl
Makabi i Strazbur ipak ne pasu travu na istoj livadi.
Opasno receno:up:
Korisnikov avatar
By broX
kad sam preziveo preksinoc zivecu jos 100 godina

e stvarno smo baksuzi:( :zid:
Korisnikov avatar
By Kupper
1/16 finala:

Stuttgart-Middlesbrough
Thun-Hamburger
Betis-Alkmaar
Petrzalka-Levski
Slavia-Palermo
Litex-Strasbourg
Heerenveen-Steaua
Lokomotiva-Sevilla
Bolton-Marseille
Hertha-Rapid
Basel-Monaco
Udinese-Lens
Schalke-Espanyol
Lille-Shakhtar
Rosenborg-Zenit
Brugge-Roma
Korisnikov avatar
By Kupper
Proci ce devojke....potpuno vas razumem.
Korisnikov avatar
By Goran Smith
nisam ti ja devojka :oklagija:

ali ne?u navjati za Strasbourg :mad:
Korisnikov avatar
By Kupper
Hehe, nisam mislio na tebe BRE. Na Zbunjenu i Tinker. Kako si se samo pronasao, ccc.....
Korisnikov avatar
By bigirl
Još uvek me stegne neka knedla u grlu kad pomislim na 2-2...
Korisnikov avatar
By spliff
shmrc :rida:

what doesn't kill you, only makes you stronger....
By Paris
Dosta bre vise cmizdrenja :lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Pa dobro mi bar za necim cmizdrimo....:evil:
Korisnikov avatar
By spliff
grrrr

mrzim partizan!!!
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!