Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

US Open 08

By Paranoid Androgynoid
Originally posted by Sunce
Kome to pises, Marvinu ili meni? :smeh:

Dakle, ona se sepuri a ne bori se. Toliko o tome da je borac. :napitak:
tek sad videh :rotflmao:
tebi sam pisala inace :smeh:

marvin ima .. neke... telepatske moci :hipnotizer:

:smeh:
Korisnikov avatar
By Sunce
Mene to nije iznenadilo i nije mi :drama: . Pa toliko tenisera to radi.

:uplasen: jaoj Zheng. Lunjo, daj neke prognoze. Kako ce teci mec?
Korisnikov avatar
By Lunja
:drama: :tetka: - drama queen

Svi smo se slozili da je Jeca kraljica drame.

Ne znam tacno koliko ce trajati mec, ali JJ ce izaci kao pobednica. U 2 seta. :D

:gatara:
Korisnikov avatar
By Lunja
Q. Was the pavement hot?

JELENA JANKOVIC: No, but I thought I was going to get my dress really dirty, and then that was my biggest concern.
:kosa:
Korisnikov avatar
By Sunce
Sofija odvratnica, zalila se da JJ nije bila fer pri servisima.
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by Lunja
Q. Was the pavement hot?

JELENA JANKOVIC: No, but I thought I was going to get my dress really dirty, and then that was my biggest concern.
:kosa:
:smeh: :pucaodsmeha: :smeh: :pucaodsmeha: :smeh: :pucaodsmeha: :smeh: :pucaodsmeha:

joj!!! izjava dana!
smeh bre!!! :smeh:
Korisnikov avatar
By Sunce
Pa ona je to rekla u sali, sta vam je. Ne verujem da je bila ozbiljna...Kao sto je rekla posle izgubljenog meca sa Klajsters: "Ja sam mislila da ce mi Klajsters predati mec jer se povlaci..."
Korisnikov avatar
By Lunja
Kljuc Jeleninog uspeha na ovom US Openu je h a lj i n a. Zahvaljujuci zutoj kreaciji sticice bar 1/4f. Skoro pa mogu da se kladim na to.

To je i rekla: "imam super 'aljinu, pa sad moram bolje da igram" :pionir:
Korisnikov avatar
By Sunce
Pa njen zadatak je da reklamira haljinu. Tolika prica o haljini je bila narucena. I ta recenica sa njenog sajta je bila smisljena i narucena. Uzas!
By Paranoid Androgynoid
uz svo duzno postovanje, cak i posle danasnjeg cupanja dzigerice from the deepest depths of my innerty..
mene nesto plasi taj sledeci susret sa "pirinac" devojkom, pogotovo posle ovakvog danasnjeg iskustva.
ona mala je brza i baca savrseno niske lopte sto jeca bas i ne voli, jedino ako je zavuce njenim balonkama pa da ova ne moze da igra svoju igru.. inace.. ne znam..
evo, navijacu zbog vas (i samo zbog vas!) JJljubaca.. ali ne mogu, stvarno ne mogu da je gledam :drama:
Korisnikov avatar
By Lunja
Pa ona je to rekla u sali, sta vam je.
Ni ja ne verujem da je ozbiljna (ali nikad se ne zna). Svidja mi se sto zbija sale i sto je duhovita.

Vidis kako je zasmejala ex-antachbl u ove sitne sate. :kosa:
Korisnikov avatar
By Sunce
Jelena ce pametnije odigrati od Ane sa Zheng, to ti obecavam :giggle: Ima 4 meca sa njom i poznaje njen stil igre. Ne mora da igra balone, ali sa spinom. A i kada servira, vazno je da lopta dosta i brzo odskoci.
Korisnikov avatar
By Lunja
@ paranoja-androgina

Niske loptice su najnize na travi. Na betonu ipak drugacije o'skacu.

Isto vazi i za Bartoli, koja je prosle godine, na isti nacin - niske ravne lopte, pobedila cak i Henin na Wimbledonu.

Mislim da je tako, ne tvrdim.
Korisnikov avatar
By Sunce
Pa ona je to rekla u sali, sta vam je.
Ni ja ne verujem da je ozbiljna (ali nikad se ne zna). Svidja mi se sto zbija sale i sto je duhovita.

Vidis kako je zasmejala ex-antachbl u ove sitne sate. :kosa:
A ona je ne voli. :cupakosu: I to joj je hvala. Lunjo, mozda ce biti repriza na RTS-u, obavezno pogledaj i pohvali mi Sofi. Ovi forumasi stvarno nemaju milosti i osecaj za kvalitet. :hiphip:
Korisnikov avatar
By Sunce
@ paranoja-androgina

Niske loptice su najnize na travi. Na betonu ipak drugacije o'skacu.

Isto vazi i za Bartoli, koja je prosle godine, na isti nacin - niske ravne lopte, pobedila cak i Henin na Wimbledonu.

Mislim da je tako, ne tvrdim.
T a mala ima perfektan tajming - hvata lopte brzo i salje ih ravno. Mene to podseca i na Cibulkovu, a JJ je uspela da joj nadje mane.:crveni:
By Storm
Gledao sam kraj drugog seta meča JJ i još neke teniserke, mrzi me da pamtim kao se zove.
Janković je bila malo nervoznija i gubila meč lopte... not a good sign.

Ali primetio sam da Janković ima novu Reebok haljinu.
Reebok je inače moja omiljena sportska marka.
Nice.
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by ^Paranoid Androgynoid^
marvin ima .. neke... telepatske moci :hipnotizer:

:smeh:
Samo se ti smej... ali, istina je to :smug:
Suva istina. :yes:
Na stranu to sto mi je pokidala zivce.. i sto sam DESET puta u toku meca molila svevisnje da pobedi Sofia (eto dotle je doslo!).. jel ono neko smatra za tenis dostojan broja dva (i jedan) na wta-u? :qqlele:
E to od juče radi moja sestra.
Vrlo je "besna" :pokazuje: i na Anu i na Jelenu "ne podnosim njanjave ljude, gledaj samo onu Serenu kako se ponaša i igra" i navija protiv njih.
Kаže "njanjavi ljudi treba pre svih da ispadnu"
Korisnikov avatar
By Dina
Jao prikazivali Arnauda i Noleta kasno pa sam zaspala na pola meca :rida:

Inace ja isto govorim kao Marvinova sestra... I obozavam da gledam sestre Vilijams, posebno Venus. Igraju zene od pocetka do kraja, kad igraju vidi se da su skoncentrisane na igru, pobedu. A ove nase... kad pocnu da se vrte, samo me nerviraju... Jelena se samo branila, kao sto komentator rece kao da je na treningu. Mislim da takvom igrom ne moze da pobedi jace igracice jer ona samo ceka greske i ne napada, a one napadaju a prave mali broj gresaka...
Korisnikov avatar
By anche
jedva cekam kvalitetnije meceve od cetvrtfinala :cheer:

i da: pozdrav za marvinovu seku :)
Korisnikov avatar
By IriS
Ovo je i definitivno bio poslednji mec JJ koji odgledah u ovom zivotu.
Ako umrem sutra i rodim se odmah prekosutra a ona nastavi da igra.... .. ovo....... bocjanje... i narednih 7 godina dok postanem svesna tenisa, gledacu je opet mozda.. ovo je prevrsilo svaku meru.
Na stranu to sto mi je pokidala zivce.. i sto sam DESET puta u toku meca molila svevisnje da pobedi Sofia (eto dotle je doslo!).. jel ono neko smatra za tenis dostojan broja dva (i jedan) na wta-u? :qqlele:
..mozda, ako je wta preuzeo odgovornost nad pravljenjem lista i za badminton, vise je na to licilo.

..a onda i onaj :dramakvin: trenutak lezanja na terenu.. i ono ogledavanje o video bimove :drama:
Helooooooooou... this is US Open, not a faking feshnvik! :cupakosu:

:drama:

Nek' joj je sa srecom, drugo joj nece pomoci.
e ovom postu sam se naglas smejala :radosnice:

što se tiče JJ, jeste ona duhovita, ali me jako podseća na jednu moju drugaricu. naime, za nju svi misle da je jako duhovita (doduše, svi se smeju njenim lupetarijama), ali hit je što ona sve to u stvari i misli tako kako kaže. mozak joj radi na nekim čudnim frekvencijama, pa mislim da je Popajka od tak'ih ljudi :D

a da je vickasta, vickasta je i smejem se svaki put kad je slušam/čitam. :opatica:
By Ulix
Je l' neko gledao Rodika sinoc? Ja sam krenuo, ali sam zaspao. :/
Originally posted by Dina
JMislim da takvom igrom ne moze da pobedi jace igracice jer ona samo ceka greske i ne napada, a one napadaju a prave mali broj gresaka...
Moze da ih pobedi, ali ni odbrana joj nije ono sto je nekad bila. Seti se meca sa Tamirom Pasek na AO, kad je sva bangava i izranjavana spasila mec loptu (na potpuno ming-blowing nacin) i uspela da pobedi. A tada je bila povredjena. Sad je zdrava - sa sve novom 'aljinom - pa ne vidimo nista od takve igre.

Uostalom - ima lak zreb, pa do finala moze da se zagreva kako zeli. Samo, bilo bi lepo kad bi se zagrevala lepse i kad bi prestala da se igra sa nasim zivcima. :)
Korisnikov avatar
By Marvin
Pa ja sam onih par minuta što sam gledao, tačno imalo sliku tog meča sa Tamirom u glavi.
Isto tako.
Ova razvaljuje a ova se baca po terenu i potura reket.

Sada nije povređena, ali je potpuno van forme. Pisala je o tome, a bome se i vidi.
Korisnikov avatar
By Sunce
Marvine, bar "da me ti razumes". JJ, jadnica, posle meca je bila kao avet umorna. A ovi novinari napali sa pitanjima kao vrane na les. Naravno da je tada napravila haljina salu na svoj racun. Nije ona bas toliko glupa i zaljubljena u modu koliko se ta prica forsira.
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Ulix
Je l' neko gledao Rodika sinoc? Ja sam krenuo, ali sam zaspao. :/
Zato sam ja pogledao u repriznom terminu. Igrao je bas dobro, ali vecim delom zahvaljujuci Santorou, koji je bio DNO DNA. :D Ono kao, tebra, suprotno od vrh vrhova.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 30
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!